Ett stort grattis...

...till Jeanna som har blivit tilldelad ett stipendium! Grattisgrattisgrattis!!
Ses snart i huvudstaden? ;)

image21


Grattis Malin!

SOM vi har väntat ;) Nu är du äntligen 18 och får göra vad du vill? tihi. Love you sweetie!


image18

pöh..

uujuj vilken tråkig dag jag har haft. Har iaf tränat på gymmet idag igen med Elin, kondition, skittråkigt! Men det är ju skönt efteråt.. Tur ja hade Elin med mig iaf ;)


Tittar förresten på Man Utd - Milan nu..
Kaká är LIIIITE king just nu!

 
image17

Allergisk..

....mot måndagar!! Borde vara som alla andra dagar, men icke. Allt ska bara va drygt och jobbigt. Tränade förut iaf, med solstrålen Elin. Det gjorde den här måndagen mycket bättre :)
Puss på!


Stockholm

Halv sju igår tog vi bilen och åkte till Sthlm och Goben. Jag, Camilla, Moa och Carro. SM-finalerna i innebandy var det som stog på schemat + lite shopping så klart. Rönnby vann damfinalen efter en ganska grym upphämtning och Warberg vann herrfinalen.

Träffade Jea som hastigast, hon bor i sthlm sen en tid tillbaka, min gamla barndomsvän som jag inte har sett sen november förra året.. Så det var kul! Träffade sötnosen Jeanna också, en litten go värmlänning som också bor där numera. Förresten så klubbade vi att årets midsommarafton ska spenderas på kusten;)



De tre vise.. Moa Carro Camilla utanför Globen




Jeanna och Jag




Warberg firar SM-guldet!




Barnet och jag fixar biffen




Tack för en gooo dag i huvudstaden flickor! :)


Förresten så tittar jag på Titanic nu på 3an.. haha. Sikken nostalgitrip ;)

Man kan ha väldigt kul med.....

Photo Shop har jag och Linn märkt, haha. Vi tittade på en riktigt dålig film först, orkade tydligen inte ens lägga titeln på minnet. Sen lekte vi med photo shop ett tag och det visade sig vara lyckat! Vi blev ju skitsnygga?



Haha helt oslagbart?

Nä, men så här ser min Linn ut egentligen, för er som inte vet ;)
Jag fick inte vara med på bilden sa hon, hehe.



Imorgon bär det av till huvudstaden! Ska titta på SM-finalerna i innebandy, men först ska ja träffa storstadstjejen Jeanna! Hon är så söt som kommer ut till Globen redan klockan 10 på morron ;) Puss på henne!

Kissimugg..

Anslöt till Gruvöns Bruk (sommarjobbsstället) kvart i elva för att lämna ett litet kisseprov så att dom kan se att jag inte använder droger och sån där skit. Hur som helst, när jag kom dit var det bilar öööverallt! Fick stå nästan ända borta vid Billevi. Tänka sig... Det trodde man inte att det skulle vara så knökat på Gruvön nån gång? hehe. Det förstörde iaf hela min dag.. nästan... eller kanske inte alls. Nej, för när jag va på väg hem ringde Holta och frågade om jag ville ha mat. Det bangar jag aldrig på, hungrig eller ej. Sen gick jag på stan halva dagen och brandlarmet gick i mitticity. Nu ska jag snart strutta iväg till wallinders och köpa mig lite gott. Det är jag värd, jag har kissat i en mugg.

Förresten.. M A K E U P S T O R E är mitt allt.
Hur bra grejer som helst.. ge mig ge mig ge mig!
Ha Jeanna att tacka, hon har varit min inspiration ;)


  

Lasse Lasse....

Idag var det begravning för familjens nära vän Lars-Åke 'Lasse' Gustavsson, han blev 50 år och har de senaste två åren kämpat för att överleva cancern. Till slut fick han ge vika.. Begravningen var hur fin som helst och jag kämpade för att hålla tillbaka tårarna. Men varför egentligen? Prästen satte upp ett foto på Lasse på kistan, det brast.. och det brast rejält.

Av alla besök, kommer jag ihåg ett speciellt. Lasse och Lasses fru Ann var hemma hos oss för ett antal år sedan, vi bodde i Grums då och jag kommer ihåg det så himla väl. Jag var inte alls gammal.. Paret hade självklart köpt med sega råttor till mig och jag älskade det..  Det var födelsedagskalas och jag och mina syskon lekte med honom. Vi sparkade på ballonger, jag klättrade på honom, vi skrattade.. vi skrattade... Det var så han var och det är så vill jag minnas honom. Jag kommer minnas honom. För alltid. Han fick oss och alla i hans omgivning att må bra. Några få år senare fick han diagnosen.... cancer. Jag vet att han har det bättre där han är nu.. men vill jag acceptera det? Jag måste acceptera det..

DU var  världens bästa Lasse och jag kommer aldrig glömma alla barndomsminnen som både du och Ann gett mig! Och Ann.. du är världens starkaste! Jag är eran Majsan för evigt :)


Den här låten spelades på begravningen... Tänker på dig Lasse!

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan finns kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

VILA I FRID // MAJSAN...

image6


sluuut

Så har man vart o tränat en sväng då, det verkar skitbra och folket är hur goa som helst!
Det va allt jobbigt idag, lite fys o lite fotboll o mycket spring! Men skönt o få springa av sig lite..
Det är ju lite annat än innebandyn om man säger så :P
Men grus suger!!!

Fotboll?

Jahaaa, nu när innebandyn är slut är det dags o sätta igång o sparka lite boll tyckte vi. Hanna, Elin, Holta och jag ska till Ilanda IP och träna med Hertzöga BK. Hertzöga, som en gång i tiden va mitt absolut största hatobjekt, ehe. Första träningen idag alltså, på grus. Det kommer gå dåligt, riktigt dåligt, sämst helt enkelt. Men det kommer funka! Man får röra lite på sig och ha massa skoj + att man kommer lära känna nytt folk. Det ska bli riktigt kul att komma igång med fotbollen igen och hoppas att Jeanna ansluter till sommaren? 
Nu ska man bara leta reda på dojorna och benskydden.....