Sjuk, minsann.

Sitter här och snorar.. riktigt rejält till och med. Tråkigt att bli sjuk! Jag känner mig dock inte så dålig, är bara snorig. Så har inte ont i halsen eller så.. så det är ju ett plus! Står över träningen sen iaf.. men åker dit och är med på teorin. Men är töligt sugen på att träna! Har två timmars pass idag. Hade varit kul att vara med, menmen. Bättre att kurera sig inför kommande veckans träningar och träningshelgen som kommer!

Sen ska jag väl försöka jobba inatt också, vi får väl se hur det går med det.

Trodde jag skulle dö här om dan också.. Nja, kanske inte. Men rädd blev jag iaf. Det kunde ha gått illa. Halvvägs hem från träningen började det låta som fasen och skaka och vibrera i hela bilen. Jag stannade och försökte kolla vad det var för nåt eller vart det kom ifrån. Det första jag kom att tänka på var att det var nåt av däcken som inte satt ordentligt.. Men det går ju inte att kolla när det är tyngd på.. Så jag körde i typ 50km/h resten av vägen och det gick bra, men det skakade och lät ju fortfarande.. Dagen efter hjälpte Martin mig att kolla efter. Och jodå, däcket vänster fram satt gaanska löst, minsann. Tur att det gick bra iaf! Bara att dra åt bultarna lite... så nu är allt som det ska igen:)

Nästa helg är det dags för Nowas dop också, brorsan ringde igår och frågade om jag ville sjunga. Och det vill jag ju såklart! Men frågan är om jag hinner bli frisk, men det borde jag ju hinna. Vore ju konstigt annars tycker jag.

Har en sjuukt bra låt till er också! Det här är verkligen en favorit..
Jordin Sparks - Battlefield

Nu är bloggen stöööörd... får inte ut videon. Men den kommer:) Vaaaar så säkra.

So you think you can dance

Helt sjukt vilka grejer de gör alltså.. förra veckan bölade jag som en gnu när jag såg Melissa & Adé dansa.. Innan berättade de att det handlade om en kvinna som fått bröstcancer. Jag bölade, juryn bölade, publiken bölade... ALLA bölade. SÅ fint var det.. galet. Titta bara.


Melissa & Adé

Träning ikväll:)
Pussokram!

Stoor flicka!

I onsdags var vi hos mamma en stund.. Brorsan med familj var också där. Kul att träffa dom! Nowa är 11 dagar äldre än Molly. De är lika långa, men Molly väger lite mer;P


Nowa & Molly :)

Igår rensade jag ur min garderob, minsann. Fick bort en hel del faktiskt:) Ska sälja en del och kasta en del. Sen åkte de flesta sommarkläderna bort också, för det känns som om det håller på att vända nu. Dock lite svängigt. Ena dagen är det svinkallt och andra dagen är det jättevarmt.
Har köpt en vinterjacka hos Ellos också. Den var riktigt snygg och skön.. så jag är supernöjd!

Inom en månad nu så har vi tre dop att gå på, hehe. Dels Mollys då förstås:) Imorgon är det dags för Nikkis dop och första helgen i september är det Nowas tur. Så det ska bli kul! Spännande om inte annat. I eftermiddag ska jag iväg och kika på doppresent till Nikki. Och present till både Jessica och Ville som båda har fyllt år. Eller Jessica fyllde i förrgår och Ville fyller år imorgon. Har väl en liten aning om vad jag ska köpa, men vi får väl se:)

Molly har fått en gå-stol också, hon sitter så fint i den så! Hon tycker den är jätterolig:) När vi var hos mamma här i veckan satte vi tofs i håret på henne också, hehe.




Usch, så söt hon är. Börjar bli stor flicka nu:)


Haha:) Svårt att få en bild där hon inte har händerna i munnen också.. :)

Pussokram!

Jahaa...

Molly var ju med mig och mormor på innebandy i lördags. Det vart en riktig höjdare tyckte hon:) Var bara lite uttråkad i pauserna kanske, men det var lyckat!:) Kul att innebandysäsongen börjar ta fart nu tycker jag! Var ju på möte med laget och det ser riktigt bra ut inför den stundande säsongen. Är äckligt laddad!!:D


Gött!


Finaste Molly!


Sitter fint själv hos momma:)


Pappa är nöjd över tröjan:P

Nu ska jag ta med Molly på en långpromenad, minsann. Vi ska gå till momma och hämta bilen som vi ställde där här om dan. Fast kanske inte ändå, kanske går hem också och hämtar bilen i eftermiddag:) Vill ta två raska långpromenader.. som det känns nu iaf, haha. Känns väl helt annorlunda när vi väl kommit fram till momma;)

Pussokram!

Fruktansvärt

I måndags omkom en ung man i en hemsk bilolycka i Karlstad. Någons släkting eller vän. Jag kände honom inte, men jag vet vem han var och han var god vän till många av mina vänner och bekanta. Det var många som älskade honom och nu har han ryckts ifrån dom. Jag skänker er alla en tanke! Ta hand om er...

M.B - Vila i frid


Mycket bättre!

Nu mår jag mycket bättre... eller det gjorde jag väl redan första dagen efter att jag tagit antibiotikan. Tar det sista dagen på torsdag. Så får vi hoppas att det håller sig borta. Men jag tror inte att det var nåt med livmodern egentligen. Utan både jag och mamma tror att det var nån äggcysta eller vad det heter. Som gör att äggen inte släpper när man har ägglossning. För läkaren jag hade sa ju att jag var i ägglossningstid så.. Vi tror på det!

Sitter hos mormor nu, har precis varit och besiktat bilen, så Molly var här under tiden. Passar på att skriva här, då Molly inte gillar att sitta med mig vid datorn, hehe.

Igår var vi iväg till BVC och det var dags för Molly att vaccineras. Det gick väldigt bra faktiskt. Trodde det skulle bli mycket skrik och många tårar, men hon är härdad min tös tydligen:) Den ena gjorde dock ondare än den andra. Men hon klarade det fint:) Tre månader blev hon exakt på dagen igår. Snacka om att det går fort alltså.. Känns som om det var igår man låg på BB..

Lite nya bilder kommer häääär.












Har lyckats fånga några leenden på bild nu iaf.. Men annars är hon väääldigt duktig på att gömma det när kameran kommer fram, hehe.

Nu bär det snart av hemåt. Men Molly sover i mommas famn för tillfället.
Så det blir när hon har vaknat och fått käk:)
Pussokram!

Sjukling.. men inte så det märks.

Jaha.. satt på akuten i 8 timmar i tisdags, minsann. Finns ju roligare sätt att underhålla sig på. Hade fruktansvärt ont i nedre delen av magen och det visade sig (efter den långa väntan på akuten) att jag har fått urinvägsinfektion. Plus att jag har nåt problem med livmodern, som de inte kunde säga exakt vad det var. Men antagligen så var det en inflammation. Så nu har jag fått två kurer med antibiotika och det har redan börjat hjälpa, så det känns skönt att det går åt rätt håll iaf!

Nästa vecka drar innebandyn igång på riktigt också. Och SOM jag har LÄNGTAT! Men nu kan jag ju inte vara med ändå, eftersom jag käkar den medicinen jag gör.. Så det suger! Men jag ska väl iaf dit o säga hej iaf. Och plåga mig lite, hehe.

Nu blir det snart promenad med lilltjejen.
Pussokram!

Kirrat..

Så här blev det!



Plasten sitter ju fortfarande på, men det syns ju OK iaf. Jag kan inte bli mer nöjd=)

Huuuvvaligen

Var ju i skruvstadparken i lördags.. och hej vad det gick! Det var lika kul som vanligt kan man säga;) Tack alla!

      

Ett litet urval av alla bilder...

Har köpt en ny mobil också. En som jag verkligen velat ha länge!

och jag ääälskar den! :)

Idag ska jag iväg och tatuera mig också.. Vad det blir får ni se senare. Ska iväg om några timmar. Så det ska bli spännande!!

Dags för käk för Molly..
Pussokram!