Skruvstadparken tydligen?

Huvvaliiiigen. Hamnade i Skruvstad och parken där ute i skogen i lördags. Haha, va fan helt sjukt. Starboys stog på scen, men jag såg ingenting av bandet som vanligt, hehe. Har sett dom förut så det gjorde inte så mycket. Hade jäkligt skoj iaf! Bilder knäpptes det ju en del faktiskt..


Hoppa studsmatta är fan svårt. Jag var kass.

  

  
Ni ser ju hur fin parken är liksom, hehe.

  
Kusin, kusiner och Tina =).

  
Träffade bästa barndomskompisen Vicki och lagkompisarna Ann-Marie och Ninni.

  



Så där ja. Fin kväll.. eller hur syster? hehe. Igår kom Sirpa och Kent och hälsade på, vi bjöd på mat här hemma och hängde på dom till stan o kikade lite. Hann med lite bakfylla också.. den satt fint. Jobbat idag och jobb imorron och hela veckan lång. Nu har Daniel fixat käk till mig och Jeanine.. köttgryta, mommsfillibabbaaaa!!!!

Köss!


SATC!

Hittade det där klippet från Sex and the city som jag ville visa.. Så jäkla bra när de sitter i taxin och snackar om analsex, haha. Charlottes kille ville tydligen ha just det... Samantha säger nånting i stil med "a hole is a hole"... Charlotte säger "I'm not a hoooole", haha. Så jäkla klockrent.



Så där ja.. titta och njut=).

Fick en trevlig...

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem efter jobbet idag. Som jag sagt innan, så vart det ju 6 månader får mig och Daniel igår. När jag kom hem idag så hade han städat. Diskat, plockat, dammsugit, skurat - you name it - allt hade han gjort. Och på bordet stod det blommor och godis i värsta fina upplägget. Blev såå glad! Jag gillade det=). Kan gärna komma hem till sånt fix varenda dag, hehe.

Ska sooova snart. Sleepy...
Tjüss!

Sitter på jobbet..

Sitter på jobbet.. har rast. Ska snart ut i sopen igen. Blir städdag hemma idag också, uamejen. Tråkigt! Diska, plocka och dammsuga. Usch vad jag vill flytta nu!! Blir fan helt galen av det här.. skitjobbigt. 24 dagar kvar 24 dagar kvar ekar i skallen hela tiden....

Igår "firade" jag och Daniel 6 månader. Snacka om att det senaste halvåret har gått undan. Hej å hå. Men grattis oss då, hehe.

En och en halv dag kvar på jobbet då.. den här veckan har gått fort minsann. Nej.. nu måste jag ut i sopen.

Tjing!

Var som sagt...

Var som sagt på bio idag med systeryster. SATC. Sex And The City. Den var såå bra! Älskade den redan från första minuten.. Kläderna, kommentarerna.. ujamejen. SE DEN! Verkligen värt. Såg ett utav de första avsnitten från serien igår på TV3, ska försöka hitta det klippet. Så jävla bra är det.. återkommer=).


Säkert - Är du fortfarande arg.


Bilder från 14/6 - 08. Kalaas.

 
Daniel. Sötnosen Julia. Daniels mamma, Sirpa.

  
Björn, gammal klasskompis. Natalie, Lena & Pirjo. Lille Ville.

  
Världens finaste bild på Ville & Daniel. Också väldigt fin bild på Linda, Ville & huvudpersonen Jaska som fyllde 50. Lena & Jag.

  
Lena, Mikkis, Jag. Jag, Jessica. Mikkis, jag.

  
Mikkis, Nicke, Lena. Linda & Marte.

  
Lille Kim. Adam & Pasi. Sebba & Linda.

Där var det en liten bråkdel av alla bilder som finns. Dela med sig är det enda rätta, hehe.

Ikväll händer det inte så mycket, ska gå ut och gå en promenad snart iaf. Sen blir det väl inte allt för sent ikväll. Trött är man. Imorgon ska jag och syster på bio!! Det var inte igår kan jag säga. Blir Sex and The City. Älskar serien, så jag tror inte att jag blir besviken. Absolut inte! 2 timmar och 25 minuter också.. det gillas;).

Promenad vare ja..
Tjipp!

Har inte mått...

Har inte mått helt okej idag. Jag, Daniel och Emma gick ut en sväng igår. Och det gick ju som det gick. Jag och Daniel har stånkat o stönat ihop här för att vi mått så jävla kasst, haha. Hade iaf hur kul som helst igår, så det får väl vara värt det;). Vi hamnade på ankans uteservering. Träffade Johan där också, en arbetskompis till Daniel. Jag och Johan gick på samma skola också, så han var väl inte helt okänd för mig heller. Kul hade viii!

    


Just det.. har ju lite längre hår nu för tiden också. Satte i det för en vecka sen. Jag är nöööjd=).


Nu blir det sängen snart. Råtrött.
Godnattis!

Alexander & Alicia

Fick ett sånt fint mms av syrran i fredags.. Titta vad fina dom är. Lite suddigt dock, så kommer inte riktigt till sin fulla rätt. Men fina är dom=)


Igår.

Åkte till pappa ganska tidigt igår.. redan halv två, så vi skulle hinna äta två gånger, hehe. Äre messömmer så ärrä. Då är det mat som gäller. God mat gjorde vi också, uamejen. Först blev det färskpotatis, köttbullar, prinskorv, sill, sallad, gräddfil, rödbetsallad mm. Så gott!! Sen jordgubbar till efterrätt såklart.

 

Sen blev det till att vila magen lite i några timmar, i väntan på fotbollen. Runt nio satte vi oss ner och käkade för andra gången. Då var det en gratäng med potatis, mozarellaost, paprika, lök, vitlök och champinjoner ihop med grillat såklart! Grillad kyckling, karré och flintastek. Heelt underbart.


Efter vi vilat klart magen för andra gången, så var det dags för hemfärd. Vi var väl hemma runt ett nånting tror jag. Det var en mycket trevlig midsommarafton hur som helst! Gör det gärna igen! Tack pappa, Bosse och älsklingen för en mysig midsommar!

PUUUUSS!

Midsommaaaar!

Tänkte bara önska alla en trevlig midsommar!

Midsommar 2005 tror jag det här är.. Bästa messömmörn ever!! Var i Grebbestad och härjade. Blev helt spontant. Skulle bli Göteborg egentligen, men redan dagen innan kände vi att det skulle inte bli bra alls. Så då drog vi, vilket nog inte någon av oss ångrar... Love!

    


Gick väl lite mer galet till just den midsommaren kanske, hehe. Men det gillas! Trion. Bästaste. Saknad.

Ha en bra dag-kväll-natt nu allihopa!
Sooool är dt för tillfället också. Jag litar på att den kommer vara framme heela tiden nu. YEES.

PUUSS!

Åh fy satana

Fick lite småkrupp på Sverige - Ryssland igår måste jag säga. Arg på Sverige för att de spelade som små barnrumpor med två vänsterfötter var. Arg på Ryssland för att de spelar som ett lag, rullar boll, tar löpningar och GÖR MÅL. Fyttirackörn. Trodde faktiskt att svenskarna skulle rycka upp sig efter ryssarnas första mål, men icke. De hade ju inte ens några målchanser för fan? En nick i ribban och ett friläge.. var det verkligen allt? Det är typ det jag kommer ihåg.. Bra jobbat Sverige. Heja... heja.

Nu är det helg!!! Gööött.. midsommarafton imorgon och jag, Daniel och hans pappa ska till min pappa ute i Långserud. Så det blir lugna puckar. Ska äta hela dan.. iaf jag, hehe. Ska bli så underbart gott, jag tror inte riktigt att ni förstår hur exhalterad jag är över imorgon alltså, hahaha. Mat är fan det bästa som finns. Uja.

Fick lite dålig samvete där Holta och skulle visa att vi VISST har minnen ihop. Men hoppsan Kerstin, här sitter jag med Daniels dator och inga bilder på oss ihop från midsommar som jag lovade henne. Men hittade en där hon är vääldans söt måste jag säga=) För att bevisa att vi har minnen ihop så är det nog bäst jag lägger ut lite bilder där vi vistas på samma bild. Tihi!


Tittpånna. Kransen har hon för övringt gjort själv. Dretsnygg.

De här bilderna som kommer nu.... Är både det bästa och det värsta jag varit med om tror jag! Hade så jäkla kul den kvällen! Det värsta var dock att det blev hell of a karatefylla, haha! Spydde i en väns säng, inga namn nämns där då, hehe. Shit.. tokigt blev det. Holta spydde innan krogen och jag spydde efter krogen. Dä ä samarbete dä! ;D


Snygga är vi.. jajemen.

Nu blir det käk!
Puss&Häääj!

Fabriken is the shieeeeet!

Precis hemkommen från jobbet. Kära Gruvön.. love it! NOOOOOT.. som Borat himself skulle säga det. Wiienawana!  Övertrött? Vem? Jag? Aaaaldrig. Okej.... Lite. Skönt med långhelg första veckan jag jobbar också. Midsommarafton på fredag tydligen. Vad man gör då vet jag inte.. Blir lugnt iaf. Hur som helst. Ska strax laga mat.. lite ris och stroganoff blir! Jag är fan sviiinbra på stroganoff. För örvigt är det nog världens fulaste ord. STROGANOFF. Nice.

Köss!

En liten nostalgitripp

Tänkte lägga upp lite gamla bilder.. MINNEN.. ljuva minnen ;)

    
Bilder från studenten och balen.. TRE år sen tydligen. Minns det som om det var igår.

         
Samma sak här.. Meer än tre år sen. Men minns det hur väl som helst! LITTE kul vi hade. Gänget, festerna, dansandet och allt det andra underbara=)


Helgen har varit underbar den också! 50års kalaset var toppen! Dramatiskt, men det var fortfarande kul! Nyfunnen vän i Mikkis, som bara är för söt! Kul att träffa Lena och Linda också som man inte ser allt för ofta. Bilder och lite annat smått & gott kommer när jag har vart o hämtat kameran hos syrran. Oj.. glömde nästan. Började visst jobba idag. Så sopmaskin i nio veckor blir tydligen, hehe.

Träning ikväll. Orkaorkaorka!
Pussss!


TGIS

Äntligen lördag. Ska till Grums snart, till Pirjo och Jaska. Blir lite kalas för Jaska som fyller 50 år. Ska bli kul! Daniels mamma och Kent kommer snart och lämnar Harry här också, ska vara hundvakt i några timmar medan de ska kika på Stadsloppet en sväng, innan de åker till Grums de också. Massor som ska göras innan vi åker.. suck.

Fix blir..
Hööörs!

Bra grej det här med fredag den 13e....

Nån som har otur eller extra otur idag? Fredag den 13e brukar jag inte tänka så mycket på eller bry mig så mycket om. Men nu tror jag fan på skiten alltså. När jag gick upp ur sängen imorse så trassladejag in mig i nätverkssladden till datorn och ramlade på näsan.. Och hör på det här.. när jag satt på toaletten (!) så ramlade tvättställningen, som sitter på duschkabinen, ner. Rätt i skallen. Trevlig start på dagen. Undrar bara vad som ska ske härnäst... Skitkul. Nej.

Godingen



Kungen på Guitar Hero;D


Bra dag igår

Träffade syster och ungarna på Bergvik, Daniel fyllde år, det blev kalas, kom massa släkt och vänner, käkade gott och tittade på fotboll hemma hos mamma och Peter. Hela dagen var toppen!

En liten märklig grej hände dock när vi hade kalaset.. vi satt på baksidan vid våran lägenhet då Pirjo utbrast "Hon är ju naaken!", haha. Då stod det en tjej i grannhuset och lagade mat utan nånting på överkroppen tydligen. Brorsan satte snabbt på sig solglasögonen för att det inte skulle synas att han kollade på henne, haha. Efter ett tag så märkte hon att det satt massa folk utanför och kunde se rätt in, då la hon armen för tuttarna, men stod fortfarande kvar. Sen gick hon iväg och kom tillbaka.. fortfarande naken? Okej? Gubbarna verkade inte klaga iaf......... haha.

GÖÖÖTT att Sverige vann också! Det trodde jag aaldrig. Zlatan är ju inte så kass heller.. klent mål han gjorde. Lovin it. Nån jag verkligen hatar dock är Daniel Andersson.. HAN är kass däremot.. ärligt talat. Dumpa honom. Sätt in Källström istället.. han är bra mycket bättre. Jaja..nog om det. Spanien på lördag... jises.


Älsklingens dag idag

Hjärtat fyller 25 år idag! Grattis älskling, du är bäst!!
♥♥♥



♥♥♥
Kommer lite folk i eftermiddag på kalas. Innan det blir det till att städa och röja undan lite här hemma. Ska iväg och möta syster och barnen på Bergvik en sväng sen också. Det kommer bli en bra dag=).

...



Godnatten!


Ambulans tydligen...

Sådärja, då är man hemma igen efter en galen kväll igår. Det hände en jäkla massa grejer måste jag säga. Men vi kom iaf till brorsan runt halv två igår och började intaget av diverse drycker.. Ett par timmar senare åkte vi ut till stugan där de skulle ha kalaset. Festandet fortsatte och vi grillade och hade oss.

            

Festen var riktigt kul! Ända tills vi skulle iväg och ta ett kvällsdopp... själva badandet var ju kul. Jag och Daniel var bland de första tillbaka till stugan. Sen kom brorsan... helt jäkla blodig om ena handen! Det var ju ingen vacker syn direkt. Då hade han trillat (eller "snöbböl" som han själv skulle säga) när han gick från badstället och skurit upp nån centimeter mellan lillfingret och ringfingret.. Såå vidrigt! Så vi fick ringa på en ambulans, för han vart ju tvungen att åka in o sy. Han hade skurit sönder nån artär som gick mellan där också, så det var inte klent med blod inte.. uamejen.
Innan ambulansen kom hade han hunnit svimma tre gånger plus två gånger i ambulansen till torsby också. Så det var inte lite blod han förlorade där inte. Var riktigt skraj där ett tag för han bara låg där.. usch. Jag stortjöt som vanligt. Efter några timmar var han dock tillbaka, ihopsydd och klar. Så, farligt var det ju aldrig. Det hann det väl inte bli egentligen, men det var läskigt..

Nu ska vi käka om en stund.. sen bingen. Snart är det måndag igen............ SUCK.

Hipphurraa!

Igår fyllde söta mamma år, så vi i familjen var där och grattade henne. Grattis moor! Satt ute och fikade i det fina vädret. Mysigt!

Världens bästa mamma

Nu har jag precis varit på Bergvik. Var i akut behov av en BH. Hittade några som var perfekta på en gång. Det är inte ofta det händer.. Nu ska vi snart åka till brorsan o Emma. Så fort Daniel är klar. Emma ska ha sitt 20 års kalajs ikväll. Så det lär inte gå så lugnt till, hehe.

Ha de gött!
Pöss!

Dagen igår..

bestod av att vara hundvakt åt Jinx. Usch va söt hon är! Vi var ute och gick lite och busade på på tomten en del. Sen hände det inte så mycket... onsdagar är ju värsta tv-kvällen. Iaf för mig, hehe. Först vänner 19.30, sen frusna män söker kärlek, efter det Greys Anatomy och sist men inte minst ett dubbelavsnitt av Sex and the city. Dä ä goobiter dä;D





Idag blir det en sväng till Grums och sen en tur på stan. Mamma fyller år imorron så ska se om man kan införskaffa nån fin liten present kanske=).

Pusspåer!

Hos bror..

i Rottneros vare ja. Kom hit för ett par timmar sen, har legat o solat lite. Blir dock liiiite hett. Men ska snart ge mig ut och läsa lite tänkte jag. Håller på och läser Mötley Crues bok The Dirt. Dom är ju fan helt sjuka, rolig läsning dock =P.



Ska spela lite guitar hero sen ikväll också, hihi. Ska dock köpa det av honom så jag får med mig det hem ikväll. Tror ni jag kommer spela en del eller? JaDET!

Hööörs!

Grill och bad!

I söndags tog jag första doppet! yeeey:P Sviinkallt var det.. men, som vanligt, när man är i ett tag så blir det ju varmare.. Så det var ganska skönt till slut ändå, hehe. Efter badandet åkte vi hem till syrran o martin o grillade lite. Helt klart en bra söndag!

     

Idag har jag varit iväg till mormor en sväng. Sen åkte jag, syster och ungarna till stranden igen och hade det skönt i värmen! Det var dock ännu kallare i vattnet idag.. huvvaligen. Imorgon ska jag till brorsan i Rottneros. Ska vara lite hundvakt åt sötnosen Jinx..

Pusssän!

Pust stånk stön

Introduktion.. gäääsp.. Bruket. Om en timme.. SUCK.

Underbara Stockholm! del II.

Nu har man hunnit smälta resan lite iaf. Vi hittade (till slut) till hotellet och vi var framme runt halv ett. Väl där så checkade vi in, gick upp till rummet med grejerna och gick sen ner för att käka lite. Satte oss på uteserveringen och käkade gott och påbörjade alkoholintaget. Satt där och myste en stund och gick upp till rummet och fixade till oss lite efter bilresan. Hade en liten förfest på två kan man säga, hehe.
Insläppet till Stadion började klockan fem. och vi var där strax efter fem och det rullade på bra. Så det gick relativt snabbt. Väl inne fixade vi lite att dricka och gick sen och satte oss på ståplatsen och väntade.... och väntade.



   


Två förband var det också. Happypill spelade först, ett svenskt band. De va helt okej. Sen blev jag lite småkär i det andra bandet faktiskt. Speciellt i sångaren.. jiiiisesss! Crooked X, så jävla bra var dom!


Sångaren Crooked X - Crooked X - Happypill

Kvart i nio kom det alla väntade på. Skynket med KISS tryckt på kom upp och sen släpptes det ner och så var det röck n röll i över två timmar! Det var så sjukt bra! Blir nog svårslaget.. väldigt svårslaget.



    

Klockrent. Konserten får högsta betyg! Vädret kunde man inte klaga på heller. Såå jäkla perfekt!! Vi kom tillbaka till hotellet runt ett på natten. Skapligt trötta. Vi sov som små barn hela natten. Sen var det dags för frukost på hotellet. Vilket inte är helt äckligt. Muums! Hotellet var såå fint också! Riktig lyx för en annan...

   


Senare var det stan som gällde.. och shopping såklart. Jag köpte två klänningar och Daniel köpte ett par jeans och lite annat småplock. Vi träffade Jeanine också som var och käkade i Kungshallen med lille Victor som hon är personlig assistent åt. Det blev bara en kortis, men kul o träffa henne! Det var ett tag sen nu.



Såsåså.. det var fredag-lördag i både ord och bilder. Har haft världens bästa helg tillsammans med världens bästa pojkvän! Lycka!♥

mer senare..

Helgen har varit uuunderbar än så länge! Kiss var heeelt jävla sjukt.. uamejen. Så bra så bra så braaa! Men mer om sthlm och KISS senare, nu ska vi åka till syster och bada o leka med ungarna;)



PUUSS!!