Stadsbor, haha

Så där ja... bara drygt en månad sen jag skrev sist! MINSANN. Så kan det gå.. men nu har vi ju varit mitt uppe i flytt o grejer. Så det kan man kanske förstå. Ska försöka bli bättre... MEN.... jag lovar inget, hehe.

Nu är vi bosatta på Herrhagen i Karlstad. Så himla skönt! Älskar det redan. Bara att gå ut o ta en promenad med Molly och se människor! Det är ju helt underbart, haha. Förut såg man bara träd, träd och åter träd. Inte ens hus såg man där.. nästan:) Nej, det är helt underbart iaf!

TACK ALLA som hjälpte till vid flytten! Tack pappa som kom med stora lastbilen.. tack mormor som passade Molly så vi hann städa färdigt huset i normal tid:) Tack Julia och Erik som hjälpte till och bar grejer när vi flyttade in i lägenheten. Tack mamma som hjälpte mig med lite inredning i våra fönster här häromdan. Jag har säkert glömt nån, men skäll inte på mig för det:) Tack ALLA!

Imorgon får jag ännu mer hjälp:) Då kommer Julia och Frida och hjälper till med lite plock och inredning. Plocket sköter väl jag men inredningen behöver jag verkligen hjälp med.. så det blir skojs! Har julfest med laget på lördag och det är tänkt att vi ska vara här då, så hjälp behöver jag ju kan man säga. Om jag ska bli klar nån gång, hehe. Så det uppskattas!

Nu blir det snart sängen.. trött som en get.
Natti!