Små äpplen?

Fick äpplen från mormors äppelträd häromdan.. ganska små eller?=P



Var iväg och hämtade bilderna som vi tog hos Mannes också. De blev heeelt underbara! Hon är så fin så fin så fin vårat lilla charmtroll;) Här är en bild vi fick. Vi köpte flera stycken.. kostade bara 20 kr styck. Och om det är nån bland släkt o vänner som vill ha nån bild så skrik bara till så fixar vi:) Går att beställa fler..



Nu ska vi storstäda.. eller iaf jag. För Daniel har ju pajat ryggen, minsann.

Just det..... vi dängde att till Sjöstad med 5-3 i lördags också.. Heeell YEAH! ;D


Skrot vare ja!

Fick nyss höra att polon är skrot och att det kommer bli inlösen på den.. fy fan. Så nu måste vi se oss om efter en annan bil. För när vi bor här ute måste vi ha två bilar. Just nu är jag fast här hemma om dagarna, vilket inte är allt för roligt. Synd om Molly också, som aldrig får göra åt skoj... Vi f0år hoppas att det inte tar så lång tid innan vi har en bil till. Damn it!!!

Dopet i söndags gick jättebra! Hon var världens snällaste i kyrkan och allt gick toppen. Så det var kul! Tack alla för att ni kom och Molly tackar för alla presenter:)

Här om dan somnade jag och Molly i sängen tillsammans, snacka om skönt. Vi var lite småtrötta:) Mysigt vart dä!





Just det.. Molly fick ett armband av farfar som han hade gjort själv. Så sött! Och hon gillade det;)



Så där ja. Nu ska jag ta tag i tvätten minsann. Skoj..............


Dä ä môe nu..

Jahaaani.. idag blir det till att greja här hemma. Jag får städa här i huset och Daniel och pappa ska fixa veden där ute.. Sen ikväll ska vi på grillfest hemma hos familjen Kirjavainen, ska bli kul!:)

Imorgon lär det väl bli stress stress stress.. Åker till Grums för att handla maten och allt annat inför dopet på söndag, så plockar vi upp Linda som ska hjälpa oss med dukningen o allt sånt. Sen åker jag till Grums för att träna innebandy. Blev ingen match, så ska träna istället. Eller ja.. match blir det väl... men dock en internmatch. Inte riktigt samma sak. Sen åker jag väl tillbaka till Långserud och lokalen vi ska vara i efter dopet för att fixa resten. Sen kommer Robban och barnen hit på kvällen, så då blir det väl lite käk o så. Ska bli kul!:)

Söndag är det alltså dags för dopet.. det har gått så himla fort! Känns som om det var igår jag bokade kyrkan.. och den bokade jag väl redan i juni tror jag. Jiises. Hon har blivit stor flicka nu, Molly. Hon sover som bara den på nätterna och är hur gossig som helst på dagarna! Hon verkar må bra i magen nu också.. så nu är allt lugnt:) Min älskling!



Nej.. nu väntar disken..
Pussokram!


Första matchen avklarad!

Spelade min första träningsmatch för säsongen igår.. riktigt kul! Och vi spelade riktigt bra, vilket är ännu roligare:) Dock tappade vi i sista. Vi förlorade med 4-2. Vi ledde med 1-0 efter första och spelade underbart bra. Sen gjorde de två snabba i andra och vände till 1-2. Vi kvitterade i mitten av tredje perioden, men sen gjorde de 2 snabba igen och då vart det kört, minsann. Men vi är väl ganska nöjda ändå. Ser bättre och bättre ut. KUL!:) Ett ass lyckades jag göra och min instats är jag verkligen nöjd med. Smärtan i bäckenet kände jag inte av.. hade väl säkert ont under matchen, men det tänkte jag inte så mycket på. Kände det mer efter matchen kan jag ju säga..... Men det är det värt;)

Nu ska jag ner o fixa lite mer servetter till dopet.. tar aldrig slut det där vikandet och pysslandet;)

Pussokram!

Lucky me!

TACK världen för att det finns ärliga människor! Igår kväll ringde det en tjej och sa att hennes mormor hade hittat min plånbok:) Så mamma hämtade den igår, eftersom jag redan hade åkt hem. Så nu är den i säkert förvar hos mamma!Ett litet glädjetjut från min sida! WOHOOOO!

HELVETE!!!

Har precis tappat bort min älskade plånbok.. ALLT är borta.. bara så där. POFF. Mitt körkort, Visa-kort, tank-kort, ID-kort.. allt minsann. ÄCKLIGT!!!!!!!!!!!!!!!


lillmössan:)

Mormor köpte en ny mössa åt Molly igår.. snacka om söt;)