Ständigt fundersam..

Vad ska hända nu? Det är en bra fråga.. går inte en sekund utan att jag tänker på det. Ledsamt.

Imorron åker jag till Daniel, helgen ska spenderas där. Igen=) Det är då jag mår som bäst. Man får lite annat att tänka på. Vill hälsa trevlig resa till Jeanna också, som åker till Polen imorron. Ha så kuuul! =)

Upp tidigt. Börjar halv åtta. Måste gå upp halv sex. Tror ni jag längtar nåt till flytten eller? joDET.
Pussokram // Sleepyhead.

...

 

  • Ledsen    
  • Arg            
  • Besviken 

    You            name            it. 


Lya fixad =)

Såja!! Nu är lägenhet fixad.

Det roliga är att det är Annikas gamla lägenhet som jag ska ta över. Annika tog ju över min lägenhet när jag flyttade hem till pappa. Så vi har gjort ett litet byte kan man säga, hehe. Så nu blir hon och jag grannar igen, vilket ska bli jävligt roligt! Flyttar in första mars, om inte tidigare. Eftersom den står tom redan och har gjort det i tre månader nu. Så jag hoppas på flytt så snart som möjligt!

Puss!


Tiden går fort när man har roligt sägs det ju.

Och det stämmer.. den här helgen har gått rekordsnabbt fanimej. Daniel kom hit från Göteborg i fredags och vi åkte och tittade på innebandy efter jag slutade jobbet runt sju. Sen åkte vi hem till mig och det blev sängen direkt då jag skulle börja jobba igen halv åtta igår morse. Slitsamt detta, hehe. Efter jag slutade jobbet igår halv sex, kom Daniel dit och vi handlade lite käk som vi skulle fixa till när vi kom hem. Tur man har en kille som är bra på att laga mat, haha. Entrecot och bakad potatis med nån liten röra i stod på menyn. Det var galet gott.. of course. Sen tittade vi på Walk The Line och hoppade i säng efter den. Idag har vi inte gjort alls mycket, jag färgade håret på Daniel sen har vi bara umgåtts kan man säga, haha. Det har varit mysigt, men det har gått alldeles för fort! Usch, men till helgen ses vi igen.

 

Har för övrigt fått nys på en lägenhet som jag kanske kan flytta till i början av mars. Håll tummarna! Nu blir det snart sängen, börjar åtta imorron. Nattinuffsen!

Vad hände?

Läste precis på hotmail.com, när jag skulle logga in på min mail, att Heath Leadger är död? Vad fan hände.. Är i chocktillstånd. 10-orsaker-att-hata-dig-killen är borta? Det funkar inte riktigt för mig.. Usch! Våga vägra dö.

image656

letarbostad.nu

Vill flytta till Karlstad igen. Att bo här sliter på en. Att pendla till jobbet och innebandyn. Usch. Trodde att det skulle gå bra faktiskt, men det sliter mer än vad jag trodde att det skulle göra. Tacksam för all hjälp jag kan få.. så hjälp mig, snälla? Har hittat några tänkbara iaf, men fortsätter leta...


Bra slut på veckan..

I början av veckan var det bara massa jobb och träning.. Sen tog jag bilen och åkte till D i torsdags och allt blev genast mycket bättre. Mår bra av hans sällskap helt enkelt. Man har inte tråkigt iaf=) Igår följde han med hit till mina hemtrakter och det var bara helt perfekt=) Han följde med och tittade på min match (som vi för övrigt vann med 3-1), sen åkte vi och hälsade på hans far och vovven Bonzo en liten sväng, för att sedan åka hem till mig och käka lite gott och kolla lite NHL. D var nöjd iaf, haha.
Idag har vi mest tagit det lugnt.. vi åkte till syster yster och hälsade på henne och familjen. Fick hålla Alicia idag för första gången. Ville bara ta med henne hem, så liten o sööööt! Alexander är så himla gooo mot henne också, lägger små nallar vid henne så att hon inte ska behöva sova själv. Han kommer bli en bra storebror=) Efter ett par timmar där så begav vi oss vidare till Säffle tågstation där jag släppte av D för hemfärd mot Göteborg. Liiiite ledset tyckte jag.. Men han kommer antagligen hit igen till helgen, vilket jag hoppas på! Annars tvingar jag honom..... =)

Nu blir det snart sängen, jobb varje dag nu veckan som kommer. Måndag till söndag. Sånt är livet på Pekås.. haha. Har match onsdag också, vi får se om jag kan vara med eller om jag måste jobba. We'll see...

Later!
Pusspuss

Äntligen!

Nu har min syster och Martin fått en liten flicka =) När jag skrev det senaste inlägget undrade jag ju om det höll på för fullt eller om det hade gett sig igen... det höll på för fullt, hehe. För 31 minuter senare samma dag (onsdag) kom hon till världen, världens sötaste lilla flicka =). 12.59 var tiden alltså, för er som inte orkar räkna, haha. Hon ska heta Alicia.. är inte det helt underbart vackert? Allt är bara perfekt.. Åkte till patienthotellet igår kväll efter jobbet och hälsade på. Den lilla krabaten sov hela tiden, precis som hon hade gjort hela dagen också, så jag gissar att hon höll sina föräldrar vakna inatt, hehe. Men här är hon iaf =)

image653

image654

image655


Är hon inte helt underbar?=)

Nu ska jag iväg o jobba tre timmar, sen blir det hem o packa för att sen åka till Göteborg!
PUSS!


Det är nära nu...

Min kära syster har åkt in till sjukan två gånger nu för att hon har haft värkar. Första gången natt till 14e, men då gav det sig efter ett tag. Imorse när jag vaknade så hade jag fått ett sms där det stod "OK, nu åker vi igen... Men jag förstår nu skillnaden mellan förvärk och värk, för jävlar vad det känns." Det sms:et fick jag 06.55 imorse. Ujamejen.. har inte hört nåt mer heller, så det kanske håller på för fullt, eller så är jag redan moster? Eller så har det lugnat ner sig en andra gång? Men är det verkligen lagligt att luras så där? Nja jag vet inte jag..

image651  image652

Kille? Tjej? Kille? Tjej? Kille? Tjej? Kille? Tjej?

Jag blir galen.. ge mig bebis! hihi.

Nu blir det till att ringa mamma och kolla läget, sen laga mat och sen åka iväg till jobbet halv tre.
Holla!

När ska det ske?

Min syster och hennes Martin är ju på väg att få en liten bebbe till som ni kanske har läst tidigare här. Det var beräknat till den 10e januari, alltså i torsdags, men han/hon har bestämt sig för att det ska ta ett tag till tydligen. Gått tre dagar över än så länge, så vi får väl se när det är dags.

Spelade match igår, även fast jag var sjuk. Det gick så jähäävla dåligt för mig. Kunde knappt andas för att det kändes som om jag hade typ 100 knivar i halsen så fort jag andades in. Menmen, är man envis så är man... tydligen. Vi spelade iaf mot Sunnanå och vi vann med 7-3. Det va ju bra med vinst iaf, men min insats kunde inte varit sämre, det har jag redan konstaterat. Efter matchen åkte jag och Felicia till Burger King och käkade lite, sen åkte vi till ett par ställen till innan jag släppte av henne och åkte vidare hem. Man har inte tråkigt med henne.. öm en säger =)

Just det.. i torsdags kväll så tog jag tag i saxen här hemma och klippte av några hårtussar lite här o där. Det var kul ju. Kände att det var dags för en liten förändring, hehe. Så jag jämnade ut det lite. Så nu har man en helgjuten page (hur det nu stavas). Jag är överraskande nog nöjd med resultatet..

image650

Så där ja.. Idag ska jag bara ta det lugnt. Jobb under veckan. Sen åker jag till D på torsdag och stannar till lördag. Så följer han med hit och stannar till söndag. Så det blir mys.. nu blir det käk med mamma och pappa.

Lateer!

Märkning på gång?


Sitter här och funderar på om man ska gadda sig igen.. Sitter i samspråk med D och han har mycket bra att komma med faktiskt. Fastnade speciellt för en grej. Jag vill jag vill jag vill!

Tappat stinget..

Dåligt med inlägg från min sida, men jag har ju tydligen massor med saker att göra nu för tiden, haha. Har gått och blivit sjuk nu också.. feber och tjock i halsen. Inte helt kul, men det känns som om det kommer gå över ganska snart. Ingen träning ikväll heller, så det passade bra. Då hinner jag vila upp mig. Match på lördag igen, borta mot jumbon Sunnanå. Så 3 poäng ska vi väl åka hem med är det tänkt..
Kanske får besök i helgen också, vilket jag hoppas på, men vi får se hur det blir med det.
Ska jobba imorgon och på fredag, sen är jag ledig lördag och söndag.
Nu blir det dusch och sen ska jag fixa käk.. We'll keep in touch =)


Det här är en förjävla bra låt faktiskt.. Rise Against - The approaching curve

Första helgen på året..

...spenderades i Göteborg och Angered hos Daniel och Linda. Hur bra start som helst på det nya året.
Vad ska man berätta då... Det har varit mycket mys och en liten tur på stan igår kväll/natt för att kolla upp Göteborgs nattliv. Vi satt på en pub och snackade och hade allmänt trevligt... och pimplade lite godsaker från baren :)
Åkte hemåt imorse klockan 10.07 och det var dags för årets första match klockan 16. Vi mötte GS86 på hemmaplan och vi vann med 4-1. Det satt lite långt inne, men till slut så lossnade det och det gav oss 3 poäng..

Nu blir det snart sängen, börjar jobba kl 10 imorron.
Skönt med lite sovmorron.
PUSS!

Jobbelijobb

Så där ja, då har man avklarat de två första dagarna på nya jobbet då. Känns skitbra och jag vet att jag kommer trivas! Är ledig fredag till söndag nu också, skönt att få en ledig helg det första man gör :) Jag jobbar alltså på Pekås på Rud i Karlstad. Jävligt glamouröst sådär, hehe. Sitter i kassan och plockar varor o sånt. Helt okej faktiskt. Kassan är ju nästan lite kul till och med.. Så jobb blir det till veckan igen.

I helgen har jag faktiskt planerat en liten tripp.. igen. Jag åker runt överallt nu för tiden känns det som. Ska hur som helst bli jävligt kul! Vart jag ska... det får ni se :)

Nu blir det disk och sen kolla lite hockey på tvn är det tänkt.. kul kväll? Mnja.. =P

2008 tydligen?

Nytt år då alltså.. vad kommer hända? Vad är meningen ska hända? Kommer det bli ett bra år? Dåligt? Vem vet.. bara att vänta och se=) Jag har iaf en bra känsla.. och det är ju en bra början åtminstonde.

image642

Igår stack jag till Stockholm och till sötnosen Jeanine. Vi firade in det nya året på ett jävligt bra sätt! Först käkade vi lite middag (fläskfilé och potatisgratäng), vilket jag lyckades förbannat bra med. JAG lagade maten.. Jeanine skar iaf köttet? Så hon bidrog lite, hehe. Tycker om dig ändå, gumman=) Efter mycket skitsnack vid middagsbordet så var det dags att fixa till sig lite, det tog sin lilla tid. Sen var det massa fest och raket tittande och tomteblossande på balkongen. Visst vi var 2 personer, men det lät nog som om det var fullt hus där uppe på kullen på Tyresö..

   


Klockan ett ungefär stapplade vi iväg till krogen, lite.. hmm... sisådär runda under fötterna? hehe. Det va hur kul som helst där borta och vi gick inte hem förrän klockan slog fem, då det också stängde. Hittade hem gjorde vi också till slut, blöta och jävliga. I säng kom vi inte förrän klockan blev sju tydligen.. fint det. Om man ska summera det hela så var det ju en helt och hållet gaaaalen kväll med massa roliga grejer som hände mest hela tiden tyckte vi.. Tack Jeanine för en klockren start på det nya året! Du är bäst!

   

Nu är jag iaf hemma.. Börjar jobba imorron också. Måste få lite sömn. Nu.
Natti!