Heelt slut!

Snacka om slutkörd.. Har varit igång nonstop hela dagarna. Men givetvis har det varit riktigt kul samtidigt! Har lärt mig ALLT om maskinen, har fått testdemonstrerat och har fått massa information helt enkelt. Nu är jag på väg hem. Har maskinen med alla tillbehör med mig och ska iväg och göra min första demo imorgon. Så imorgon sätts det igång på allvar. Ska bli roligt! Har varit riktigt lyxigt också till och med, blev bjudna på hotell, alla mat under de hr tre dagarna och lite mellanmål osv under kursdagarna. Käkat på dyr restaurang alla dagarna.. har inte vart fel alls kan jag ju säga.

Nu ska jag hem till älsklingen.. vi har besök av Daniels kusin Nicke och hans Mikkis. Så vi ska käka lite gott ikväll och mysa lite. Ska bli skönt.. Jag kommer väl kanske inte vara den mest sociala ikväll kanske.. eftersom jag är så jäkla trött. Men Daniel hade fixat lite cider till mig, så det ska nog gå att hålla ögonen öppna, hehe.

Hörs!
Puss&Kram.

Är i Borås..

..på utbildning inför nya jobbet. Så nu är man ute på äventyr=). Jag ska jobba som säljare inom region värmland. Åka på kundbesök och göra demonstrationer hemma hos folk. Det ska bli riktigt kul! Det är en riktigt bra apparat också. Det har jag sett idag. Superbra! Vill ha en sån själv.. skulle inte vara fel. Pro Aqua heter den och Aroma Tech heter företaget. Det verkar sjukt seriöst och jag vill sätta igång på egen hand nu! Man ska lära sig hur man genomför en demo nu så är jag fit for fight sen, hehe. Spännande!

Jag kom till Borås klockan ett i förmiddags och vi har fått info non stop hela dagen och kvällen. Så snacka om att man är LITE trött i huvet nu. Efter vi var klara med allt så gick vi ut och käkade på restaurang.. vi fick ta VAD vi ville. Och det vart en fin restaurang. Vitlöksbröd till förrätt (SÅ JÄÄKLA GODA!) och, hör och häpna, oxfilé och potatisgratäng. Puh... och allt det fick man gratis.. Inte varje dag det händer;)

Nu måste jag hoppa i säng.. Vi börjar klockan tio imorgon igen, så lite sovmorgon får man ju iaf.
Måste klara mig utan min älskling i 3 dagar också. Vill inte sova själv.. hatar att sova själv.............

Pusspåer!
Saknar dig Daniel!

TYYYYDLIGEN!!

Jag har fått JOBB!!!! Så grattis mig! ;D

Berättar mer senare ikväll eller imorgon, ska till mormor först och sen blir det träning.

PUSS!

Intervju!

Har arbetsintervju både imorgon och på onsdag! Hoppas det går vägen! Om det går bra imorgon börjar jag jobba redan om en vecka.. vill vill VILL!! Så håll tummarna!!

Pusss!

Dålig människa

Japp, jag är en dålig människ.. Kommer inte upp några bilder idag heller.. Säger inte nån dag nu. Det kommer iaf.. nån gång.

Häj.


Bra helg, my aaaass!!

Jaha.. jäklar så fel man kan ha. "Visste" tydligen att det skulle bli en bra helg. Men allt skeeeeet sig så in i bajsen. Folk som sa att de skulle komma, kom inte. Det blev bråk på festen mellan de flesta och hej och hå.. och tårar sprutade från alla håll. Ja, det innehöll nog det mesta som det inte ska finnas en tillstymmelse till på fester egentligen. Men men, vad ska man göra liksom? Det var speciellt en idiot som aaaaaldrig kommer sätta sin fot hos oss nå mer, det kan jag lova. Den människan är inte välkommen. Vekke fölk..

Så det blev inte riktigt som man hade tänkt sig då... Men va fan gör det. Det kommer ju fler gånger.

Nu gör man sista veckan på jobbet också.. Så man har en vecka på sig att hitta nåt nytt. Tror ni på det? Nej, det gör inte jag heller. Men jag har ringt runt som en tok och sökt jobb överallt. Så nu behöver jag bara lite tur, så kanske jag kan få nåt av de jag har sökt. Hoppas går ju.

Ikväll är det äääntligen träning igen också! Lövvli!
Pussen!

P.S. Det kommer bilder på huset imorgon.. LOVAR.

Bra helg

Det här kommer bli en toppenbra helg. Det vet jag. Kommer ca 15 pers imorron på inflyttningsfesten vilket ska bli otroligt roligt! Så det kommer nog börjas tidigt imorron skulle jag tro.. Iaf om jag känner min bror rätt. Han kommer börja tiiidigt tidigt.. ni som träffat honom vet ju hur det är.

Vi har köpt singstar nu också, så det kommer bli lite underhållning under kvällens gång. Vilket både kan gillas och ogillas. Kan bli både bra och dåligt, enligt mina erfarenheter, haha. Jag och syrran provade det igår en snabbis.. måste säga att det lät inte helt okej alltså. Ischk!¨

När jag kommer hem från jobbet sen så kommer syrran och hjälper till med det sista... "finslipet" kan man väl kalla det. Hänga upp lite gardiner och tavlor, ställa grejer där de ska vara och dammsuga, skura och dola lite. Så idag kommer det bli heeelt färdigt! Fint det.


Stress.

Då var man i tid imorse.. way to go! Hinner dock aldrig med det som jag säger att jag ska göra. Satt inte vid datorn en sekund igår efter jag kom hem. Så det blev ju inga bilder nej... Men det kommer. Nån gång. Lovar.

En 6½ dagar kvar på jobbet också. Känns väl bra men ändå inte, eftersom jag inte har nånting efter det här. Men jag jobbar på det och jag gör det bra. Söker jobb överallt, ringer runt och hälsar på och ringer igen och skickar e-post och hej och hå. Ingen kan säga att jag inte försöker iaf. Om jag inte hittar nånting här i Sverige så får det bli det jobbet i Norge helt enkelt. Vill egentligen inte, eftersom jag har Daniel och alla andra här och innebandyn. Men penar måste jag ju tjäna, så.

Idag blir nog huset någorlunda färdigfixat iaf, vilket ska bli kul. En enda röra alltihop, men det är ju mindre rörigt nu än vad det var för några dagar sen iaf. Gött gött. Inflyttningsfesten närmar sig också.. jihoo! Ska bli kul o höra vad folk tycker om stället. Synd är det dock att alla inte kunde komma. Men det lär ju komma fler tillfällen.

Jobb.
Pöss!

Sleepy..

Puh... försov mig imorse. Stämplade in 07.19, ajaj. Men jag har kompenserat det nu och jobbat utav bara faen, eller INTE. Haha. Har lastat två lastbilar med kalk... det är det jag har gjort nu under förmiddagen. Ska lasta två till nu efter lunch, sen är jag klar tydligen.. Lata dagar? Joråsåatteee...

Var ju på auktion igår.. LITTE kul det var! Det trodde jag aaldrig. Fanns hur mycket fint som helst och jag köpte en jäkla massa grejer till en totalsumma av 800 kr på ett ungefär. Om jag skulle köpt allt i affär så skulle det ha gått på en 3000 tänker jag. Så man tjänar ju nåt fruktansvärt på det. Köpte tre klädesplagg för 60 kr sammanlagt. Två jackor och ett par shorts. Sen köpte jag bara massa grejer till huset. Så nu kommer det bli såååå fint! Ska lägga upp lite bilder sen ikväll tänkte jag.. på grejerna jag köpte alltså, huset får vänta lite.

Direkt efter jag slutat idag ska en tjej här på jobbet klippa mig. Ska bli riktigt skönt, behöver få bort det slitna sen jag färgade mig ljus i skallen. Det slet liite på håret om man säger så. Sen efter det ska jag hämta ett par stövlar som har klackats om och sen efter det ska jag hämta bror och vovven Jinx i Sunne, de ska vara kvar ända till söndag. Ska bli skoj!

Nu blir det att vila ögonen lite..
Natti.


Deraaaa o drit.

Är inte jättepigg på tanken att man ska upp klockan fem imorron bitti. Hurra eller? Har fortfarande grejer kvar att göra idag också. Så det är inte riktigt läggdags än.

Syster, Martin, Alexander, Alicia och min kära far kom hem från Strömstad idag. Pappa hade köpt massa godis till mig och Daniel från taxfree(n?) när de hade varit över till norge en kväll. Massa daim, turkisk peppar, karameller och annat gott. Har satt in en regel att bara äta godis på lördagar, så jag lär inte behöva köpa nåt på ett tag, hehe.

Börjar likna ett hem här nu bannemej.. och inte en soptipp, haha. Låg ju fan grejer överallt. Till helgen är det inflyttningsfest också. Ska bli riktigt kul! Kommer en hel del folk..

Tänkte ta lite bilder och lägga upp här också, men det blir ju såklart när man fått lite mer städat och undanplockat.

Nu ska jag ta tag i klädhögen.
Jobb imorron.
Två veckor kvar.
Två veckor kvar.
Tjüss!

Lantis!

Nu bor man på landet! Vilken jävla omställning det är alltså. Kul! Hinner inte skriva så mkt, för Sirpa och Kent skulle väl komma nån gång snart. Och hyresvärden. Så vi måste få lite mer i ordning. Stökigt så iiiin i heeelvete. Men så får det vara. Kläder kläder kläder ska in i garderoben och köksgrejer ska in i lådor och skåp!

Let's get i started!
Ciao!