Tidig morgon..


Har varit uppe sen klockan åtta imorse. Har packat de sista grejerna, så nu är det bara att köra iväg dom. Martin kommer snart och hjälper till. Så nu är det snart klaaaart! WIENAWANAA!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Aj daaaaj!!

Rygen har ont, ögonen är trötta, huvudet är trött och allt jag vill göra nu är att bara vara. Uäk.. har packat och burit grejer non-stop i två dagar nu. Det känns i kroppen tro det eller ej. Är inte klar än heller, nu ska jag packa ner alla skafferi grejer och bestick o sånt kul ( ! ) *host*. Imorron kommer systeryster och Martin och hjälper mig iaf. Ska köra dit alla grejer. Så då blir det mer kånk o stånk =P Ska bli så skönt på torsdag när allt är klaaart! Ge mig toorsdag nu nu NU!!! Nej, ohkeeeej. Svin!

Pics!

Bilderbilderbildeer från i lördags.

  
Födelsedagskvinnan. Fööölk. Linn Kamelen Hanna.

  
Johan o Nick. Emma jämt litte söt. Leslie kan detta med dans han :P

  
Kolla Jill Johnsson! haha driiiv. Ogge och Axel sjunger? Eller? Nina och Madde.

Jaha.. liite jag börjar tappa stinget som paparazzi då. Suck. 9 publicerade bilder va väl lite väl dåligt va?
Idag har jag vart riktigt duktig! Faktiskt.... Gick upp klockan nio, käkade frukost och plockade sen ner massa grejer i lådor som kördes iväg till syster. Sen åkte jag direkt därifrån till träningen. Inga målvakter idag, måttligt kul. Imorron ska jag packa ännu mer grejer och på eftermiddan ska jag åka till brorsan för att byta bil. Får låna hans medan jag flyttar. Liiite större om man säger så, hehe. Han är bra min kära bror. Neejni, nu måste jag sova om jag ska få nåt gjort imorron.

Later!

Stress stress stress..

Festen / födelsedagskalaset vart toppen på lördagkvällen! Iaf förfesten, kunde haft roligare på nöjes dock. Sov hos Holta och Nina där jag la huvudet på kudden klockan fyra på morgonen. Vaknade kvart över åtta av att de två förstnämnda och Nathali sprang runt som dårar och skulle göra sig i ordning. De skulle iväg på kryssning sörrni. Ojojoj, så 4 timmars sömn blev det. Kunde inte somna om så jag tittade på Wedding crashers och efter det städade jag heela deras lägenhet tydligen. Ganska bra vän :D Bilder från kvällen ska ni väl få också, men inte riktigt än, ikväll kanske. Tog inte så många heller så..
Borde inte sitta här nu heller, måste börja packa ihop alla grejer som ska till syrran o hennes förråd. För det enda som jag behöver ha med mig till det nya stället är ju kläder och toalettartiklar typ. Så det är väl bäst jag sätter igång. För ett lass med lådor ska iväg till syrran redan i eftermiddag. Skynda skynda!

Lots of love!

Min älskling fyller år idag! Grattis gumman, du är världens bästa!!

image513

Game day och massa annat kul!

Puh.. sitter och äter nu. Ska snart iväg och hämta my roomies-to-be och kolla på herrarnas match. Vi har match efter deras. Kul kul! Har precis vart på stan också, köpte lite smink o så.  Nej nu äre bråttit. packa packa skynda skynda! Fest ikväll också! Icke att förglömma ;)

Puss!

Flytt tydligen ;)

Jaajemen, du hörde mig. Ska bli roomie med Nina och Holta i två månader! Liite bra :) Annika ska ta över min lägenhet, så det är redan fixat! Sen i januari blir det Norge. Så jäkla glad över att det äntligen blir av! Det är som mamma säger, att "allt ordner säj". Hon är så vis min mamma. Har alltid rätt :) Så till veckan ska jag flytta in alltså, måste ju typ börja packa.... NU. Va blire.. Jag är rååådålig på att planera sånt här. Dålig på att packa också, ingen bra kombination va? Och vart ska jag göra av alla mina grejer? Dä spörs ;)

Sitter o tittar på Hans och Hennes nu också. Rubbad film faktiskt. Skitkonstig. Längtar till lördag gör jag också, ja det gör jag.

Happyhappy!

Nu har det hänt grejer sörrni... men måste kila iväg på träningen nu. Så berättar sen :) hihi.

Nåt att göra medans tvätten tvättas..

10 favoriter:
Färg: Gul
Mat: Spagetti & Köttfärssås
Band/Artist: Rise Against
Film: 300
Bok: -
Sport: Innebandy
Årstid: Vår
Veckodag: Lördag hela veckan! 
Glassmak: Soklaaa
Tid på dygnet: Kvälling

8 för tillfället:
Humör: Uttråkad
Smak: Ingen?
Kläder: Mjukis, (alltid under tvättens dag :)
Bakgrund: -
Nagellack: Används ej, för jobbigt att måla anser jag.
Tid: 14.44
Omgivning: Me, myself & the TV.
Irritationsobjekt: Den bausastora resväskan som bara är i vägen vart jag än ställer den.

8 första (alltså DÅ, inte nu..)
Bästa vän: Sofia och Johanna på dagis, hehe.
Screen name: zebbencat86 ? så går det..
Husdjur: Musselina, min lille kanin.
Piercing: Ögonbrynet, dretfult. Skulle helst få det ogjort. Men ärr är tufft?
Förälskelse: Hmm, tough one. Jag kommer faktiskt inte ihåg.
Musik: Lotta Engberg? haha.
Bil: Fölkvagn, Polo.
Kyss: Lågstadiet, med killen som skulle kunnat vart min första förälskelse kanske? Maybe, dunno.

7 senaste:
Cigarett: Lääängesen. Äkklit.
Mat: Spagetti och köttbolla.
Dryck: Mjölk
Biltur: Till och från träningen igår kväll.
Kyss: Två-tre veckor sen? Hursomhelst alldeles för längesen kan man tycka.
Spelad låt: Colbie Caillat - Bubbly
TV-program: Cityakuten.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nejn. 
Brutit mot lagen: Jaan.
Blivit arresterad: Nejn.
Badat naken: Har hänt.
Varit med på TV: Har också hänt. Men det var inte jag som var i centrum direkt, haha.
Kysst någon du inte känner: Det har också hänt ja.

5 nejtack:
Kläder: Kortkort? Ischk.
Mat: Sånt där på julbordet.. Kalvsylta? Uuä.
Musik: Opera - nejtack.
Dryck: Whisky.
Personlighetsdrag: Brats.. orka. 

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Tittade på tv, satt vid datorn, tränade och åt kvällsmat.
Du kan höra just nu: Tvn, datorn, tangentbordet och bussen utanför.
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna, datorn och min säng.
Du gör när du har tråkigt: Skickar sms, ringer, sitter här.. what else?

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mami, Jea och Holta.
Du tycker om: Får man bara säga 3? För dåligt. Det går jag inte med på.
Du inte gillar: Daniel Andersson (fotbollslandslaget), Sara Simonsson (Pixbo) oooooch.. nån mer. Bara dom jag kom på så där spontant, hehe.

2 val:
Kaffe eller te: Te 
Vår eller höst:
Vår

1 önskan: Må bra och ha kul livet ut :)


Onsdag och tema Bonde söker fru..

Onsdag idag alltså, har varit mycket piggare den här veckan. Sökt lite olika jobb, pomenerat och tränat som aldrig förr. Har till och med använt gymkortet två gånger den här veckan och det ska användas en gång till, och det imorgon. Känner mig mycket gladare och är nog lite roligare att umgås med nu. Beror nog på att det går bättre på träningarna och att jag bestämt mig för att släppa vissa saker. Skönt vare ja :)
Idag är det tvätt som ska tvättas och program på tvn som ska ses. Hoppas Elin och Annika kommer hit och joinar också. Först är det Bonde Söker fru och sen Grey's Anatomy.
Efter jul drar jag till Norge, var ju tänkt att bli tidigare, men det har krånglat lite så då är det lika bra att dra på det lite. Ska säga upp lägenheten nu iaf, så får vi se hur det blir sen.
Nu blir det frukost!

Måndag och ny vecka..

Om ett par timmar ska jag in till stan och träffa Elinvi ska käka lunch och fortsätta skitsnacket från i fredags, hehe. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske sticker till gymmet en sväng innan träningen om det finns tid till det, träningen börjar kvart i sju ikväll iaf. Nej.. dags att bli lite piggare nu känner jag. Hollaaa.

Men sötnöten till låt!

Colbie Caillat - Bubbly



Nightynight..

Fan fan..

Men för heeeelvete! Åh, hade skrivit jordens inlägg om igår. Så dog datorn. Nu får ni aldrig veta vad som hände, haha. Synd :P Orkar nog skriva det igen....

Idag har vi spelat match i Kumla. 2-2 blev det tydligen. Inte helt okej känner jag, vi borde vunnit. Men vi ska vara glada att vi fick några poäng med oss öht. Vi låg under med 2-1 men kvitterade när det va 15 sek kvar. Så tur, det hade vi. Summan av spelade minuter för mig själv vart likamed NOLL haha. Men orka. :)

Nu blir det till att hoppa i säng och kolla film.. Hörsscchhh!


Filmkväll blev.

Har precis kommit hem från Elins place. Kikat på film o proppat massa godis och snackat massa skit förstås, hihi. Mycket mysigt och mycket vääärt! :) Har hänt en massa idag, men det får ja ta imorron efter hemkomsten från Kumla. Bortamatch tydligen. Men måste ändå nämna att jag spelade med u-laget idag också, gjorde mål.. igen. Inte helt vanligt.

Pussda.

Ingen vanlig dag..

För deet är baarnets födelsedag! 20 år och systembolagsmogen. Fint Moa, fiint :)

image512

Moas pörrsida ;)

Fredaghelakvällen.

Sådärja.. Badandet i Säffle var en hit, har aldrig sett en sån galen 2-åring förut! Jag gillade dock inte att det va 20 andra barn, från 0-8 år där också. Mitt tålamod fanns inte riktigt, sånt jäääkla väsen. Påminn mig att jag aldrig ska bli dagisfröken eller nåt annat liknande OK? Barnen skulle hata mig, jag lovar. Innan plaskandet var han dock inte på så där jättekul humör. Ville göra tvärtemot vad vi sa hela tiden o va så envis och ettrig som han bara kunde. En reckti dretonge faktiskt, hehe. Men det får de väl va ibland... Eller hur syrran? :)

Nu har jag precis kommit hem från CAM-arena, där Skattkärr mötte sjöstad. Blakk match.. kändes som världens längsta. Spänningen kom inte igång förrän i tredje perioden heller så. Skattkärr vann iaf i sd med 8-7. Så två poäng blev det ju iaf. Bättre än inget.

Imorron sörrni, då är det dags för u-lagsmatch igen :D Liiite ägda! Klockan ett ska ni va i Lokaldelen arena om ni vill se på nåt kul. Kan bli kul iaf.. Tror dock att herrmatchen mellan Karlstad och Västerås lockar liiite mer:D

Förresten... vem ska stå i cafeterian i hallarna imorron då om inte Marie Gulliksson?? Tydligen ska alla i laget stå, jag står med mina grannar Wallis o Kamelen. Men redan klockan 8 ska vi vara där.. vad är det för slavtid egentligen? Vavava? Ska stå där till klockan 12 också, det är fyra timmar det.. FYRA timmar! Suck.

Godnatt / Enbittermenändåganskaglad Marie.

Bada tydligen?

Jaa ni, nu ska jag snart åka iväg till min syster i säffle och hälsa på lite. Leka lite med systersonen står också på schemat:) I eftermiddag ska vi till badhuset och baaada, ska bli skoj faktiskt, haha.
Ikväll är det derby här på hemmaplan. Våra Skattkärrsherrar möter Sjöstad. Så den ska ses är det tänkt! Vad som händer mer i helgen är ganska oklart, men har match i Kumla på söndag iaf. Det är väl det som är planerat.

Ses!

Bortavinst..

Falun kom, såg och segrade tydligen :) Moa spelade och va duttii! 2-4 blev resultatet till slut. Det gillades! Iaf av mig och Emma. Congrats Moe!

Efter matchen kilade jag, kamelen och annika hem till mig och kollade andra halvleken av landskampen. Dretdålig andra halvlek måste jag säga. Ujamejen va töligt. Det va den kvällen det, imorron är det tvättdags. Kommer återigen bli en mycket givande dag. Mycket sånt nu för tiden. Men snart så :) Träning imorron kväll också, woho.....

Baarnet kommer till stan

Ikväll spelar Karlstad mot Falun och Moa, ska dit o heja på henne som aldrig förr! Mål gör hon också, det har jag bestämt, för sån är Moa "baarnet" Vieweg, bäst helt enkelt!

image511
Titt på'na, hård är hon :D


Idag är en sån där otroligt givande dag. Nej, det är det inte. Tog mig en promenad förut, ganska skönt att rensa huvudet lite. Sen lagade jag mat, nu sitter jag här. Ska städa lite, behövs inte så mycket för en gång skull. Behöver bara plocka undan lite kläder och dammsuga. Så det gillar vi. Men vad ska jag göra efter det? Haha, givande var det ja... giiivande.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own


Helgen i bilder..

Är så jävla förbannad nu, för träningen gick åt helvete och jag hatar allt som har mde det att göra. Riktig jävla pina är det att gå dit nu för tiden. Kul.. Jättekul. Därföar ska jag draa, så snart som möjligt! Have to get back on track! Och det går inte här.. Men bilderna från lördagen ska ni få ändå nu. Jag är en ganska bra vän tydligen. Ellerrrr?

  
Jag och Elin var oklaara. De där andra tre var dock liite mer klaara :)

  
Han va definitivt klaar. Ingen kommentar. Lärka ser klämd ut?

  
Datta-nördar? Sofia o Leslie. Maty o Ogge.

  
Där har ni värdarna, Elin & KG. Nick såg mindre glad ut efteråt när han märkte att jag tog kort. Det där var min ständiga pose..

  
Råbärt sitt-dansar. Trevligt Ogge, trevligt. Sååååja.

  
Gokvell. Maty kan dansaaa. Jag o nathali är bra på att kramas.

  
Erica kom ho og, fy Ogge. KG är med i matchen. Den bilden är alla med på, det ser ju jag det.

  
Erica o jag. Johan och Robin "slagpåsen". Titt.

  
De är goda vänner, de fåår göra så. Den posen har han övat på. Nick vill inte riktigt slita sig..


Goooodnatten..

Game time..

Ska snart iväg till samlingen. Till Molkom åker vi.. möter Örnen som sagt. Ska bli så jäkla kul! Rejält laddad faktiskt:P Haha. Vi får väl se hur det går. Lär ju va liite skillnad på div 4 och div 1 som vi spelar i annars :)

Mat blir! Pussdaa

Grattis Pappi!!



image482

Grattis pappi på födelsedagen!
Du är världens bästa!


IKEA igen..

Sitter och väntar på att min bror ska ringa. Ska till IKEA med honom och hans Emma om en stund. Det här är förresten en fredag som skulle kunna bli bra, jag är ju inte så himla förtjust i fredagar annars. Men ikväll ska jag, nina, elin och nathali till Forshaga och kolla innebandy. Är man trogen supporter så är man... GS86 - Skattkärrs IK alltså, ikväll 19.30. Lite smygreklam sådär..

Vi är ju spellediga i helgen vi iaf, men ska faktiskt spela med u-laget imorron i molkom mot Örnen:D Liite mäktigt! Det är jag, nina, ulle och julia som ska va med från a-laget. Sen blire till o titta på Karlstad herr som spelar mot Hässelby. Och sen blir det feeest! :) Liite bra lördag? JAAN!

Nighty night..

Nattis på er alla godingar! Helgen är på ingång.. det gillas :)
                                                                                                                

Voivoi..

Vaknade halv sju imorse och kunde inte somna om.. kul. Jättekul. Så jag gick upp, diskade lite och hoppade tillbaka till sängen efter det. Men somnade inte förrän halv tio igen. Sen ringde Holta och väckte mig halv elva:P Då gick jag upp, hehe. Det va väl dags då. Det här kommer bli en vääldigt underhållande dag. Eller ej. Håller på o tvätta nu, ska laga lite mat om en stund och handla lite sen. Träning ikväll också, inte helt motiverad. Allt kan dra faktiskt :P Men längtar som vanligt till helgen. Den kommer bli bättre än den förra, ingen match som kan förstöra nåt..

Ska försöka flytta till  Norge så snart som möjligt också har jag bestämt mig för. Ska åka dit snart och söka jobb lite överallt, vi får se om jag ska provspela för ett annat lag där borta också. Vore lite kul att spela nån annanstans och lalla lite :)

Nej nu blir det matlagning.. Hörsdaa!


Lyssna på killen.. wosh..

Jaaa tack! Liiite go röst.


Sömn vore ju.

Ujamejen, har precis kört dubbelpass med innebandyn. Tränade med Karlstad direkt efter våran träning, det sög i benen. Är helt slut i huvet nu og, vet inte riktigt vad jag gör.. Så det är nog bäst att jag går o lägger mig. Måste äta nåt litet först, men det kommer väl inte gå som det ska det heller. Allldeles för trött.. men 'äta bör man.

Nightynight..

Frustrerad vare ja..

Frustrerad över lite allt möjligt nu faktiskt. Borde väl inte ta upp nåt här, men skulle bara vilja skriiiika ut en massa saker! Men jag ska inte.. promise.

image481

Inflyttningsfest hos Pellepöjk!

Ska väl lägga upp lite bilder tänkte jag. Vi var alltså hos PelleRåtorp igår och festade till det lite, eller ganska mycket kanske. Aaaj dunnoo. Bakfyllan idag var påtaglig, i'll leave it at that :)

  
Axel ia Johan. Dålig vän. Ett gäng söppeltörsker.

  
Johan Klas. Johan lika trevlig som vanligt. Ogge.

  
Axel Råbärt. Han skulle va nykter, det gick sådär? Jag tydligen.

  
Jag va i ganska fin form. Söt bild, vem är minst ful?:P Elin, kvällens puma :)

  
Sofia Klas. Dricka bör man. Mycket fötter nu..

  
Sååja. Såååja. Sååååja.

  
Världens bästa Holta! Jag delar med mig av drickat, dvs bra vän. Jag gillar min Elin!

  
Bra vänner. Hon är ganska trevlig faktiskt, egentligen. ia och martin.

  
JAN. Axel leker miss hawaiian tropic? :P Johan å Johan.


Såja, det va det det. Kände att det blev ganska många johan med också, 4 stycken va dom. 4 Johan men inte en enda Sol-Britt?? Va blire..
Vi har match imorron också, mot västerås. Kommer bli tufft, men tror att vi kommer göra det bra och gå därifrån med seger. Be there! 16.00 CAM-arena.

Nu blir det sängen och ett litet Heroes-maraton. Det gillas!

haha johan johan johaan..

Jag ville bevisa att ja är lite gladare jämt nu för en liten stund. Snackar med min kära vän Johan på msn och frågar efter en ful låt som man blir glad av.. Då drar han till med den här tydligen?

Eamon - Fuck it


Då undrar jag vad han blir ledsen över iaf? :D haha. Rolig du, Johan. Det här gjorde ju min kväll lite faktiskt:D

SEN!! Är det så här.. att jag kom på den här låten också!:D


Om ni inte har sett den här filmen så måååste ni se den, nu nu nuuu! :D

Det va väldigt vilket bra humör ja vart på nu då, men känner att det här kommer bli en bra helg :)
Pussdaa!

IKEA tydligen..

Har precis "gått in" nya IKEA här i karlstad.. Ska väl nästan behöva skämmas för att jag inte varit där tidigare.. Jag vet inte om det va sån stor skillnad mot Örebro dock, men skönt att ha det så nära nu iaf. Jag kom därifrån med två diskborstar och lite duschkräm, haha. Storhandling blev det ju inte direkt. Men syster yster och hennes Martin kom därifrån med lite mer. Närmare bestämt grejer för över 5000 spänn. 
Eftersom det är kanelbullens dag så hade IKEA ett litet erbjudande på Kanelbulle + ett glas mjölk. Det hela kostade 1 krona :) Så det blev en liten fika för att fira, hehe.

image453


Förresten så mår jag lite bättre nu. Holta har gjort mig på bättre humör, så jag är glaaad :) Happy happy :P

Broken...


Vissen..

Bläää.. kändes helt okej igår, men idag är fan allt åt helvete. Jag orkar ingenting heller. Vill bara att massa saker ska hända.. och det NU. Vill inte vänta mer.. I'm done.

Varför lägga sig i?

Mitt liv är ganska intressant för andra människor nu tydligen?
Säger som Emma.. Oooooorsch!

Jag är dock nöjd, för folk vet egentligen ingenting. Jag gillar mitt liv som det är, tackarrr :)
Hörsdaaaaaaaa :)


?

Alltså, jag har inget att skriva om egentligen.. Har verkligen inte gjort nåt av värde idag, har väl varit skönt på ett sätt, men väldigt rastlöst också på ett annat.  Det var det det. Vad ska jag skriva om nu då? haha. Hade en väldigt behaglig dröm inatt dock, men kan inte berätta så mycket om den heller. Så det va kört ändå.. ja det va det.

Kan väl dra in en bra låt till kanske.. Jag gillar det iaf?


Nelly Furtado - Try

Säger bara det.. grym låt.


Marknad - match - fest - efterfest

Jag är trött trött trött.. Men måste göra det här känner jag :) Halv nio ringde klockan igår morse och det var dags att gå upp och göra sig i ordning. Halv tio drog jag, Annika och Hanna till Säffle och skulle gå på marknaden i regnet. Inte helt okej väder + att det var mindre än halva stånden kvar, haha. Men strumpor köpte vi iaf :D Efter "marten" gick vi till världens bästa mormor och vi bjöds på mat så vi skulle va pigga till matchen. Klockan två va vi på plats vid de nya hallarna ute på Wåxnäs. Matchen gick väl så där kan man säga.. men vi åkte iaf därifrån med tre poäng. Seeen var det dags för fest! Vi skulle va hos mig, men sen vart det några som ville dra till Viken och det ööörka inte jag :P Så jag, lillbaarnet och Hanna åkte till Johan på Wåxnäs och festade till det med dom :) Lika lyckat som vanligt! Nöjes va helt okej, men skakade inte bumpen en enda gång. Inte alls likt mig.. hehe. Efterfest blev det också, vi va uppe rätt länge tydligen. Har lite sömn att ta igen. Men Erik va iaf roligast som somnade inne på Leslies toalett :D Bildtajm nuuu.

  
Ekstam är klaar. Nick inte så klaar. Och här har vi speltölingera.

  
Jag hade med mjölk som vanligt. Hanna hade nåt drickbart i strupen hela kvällen :) Råbärt va i fin form.

  
Ogge är pose-mannen himself! Lillbarnet.. Bra vän :)

  
Jag spillde nötter, snyggt. Emma gillar mig :) De två till vänster kom också. Aron och Erik.

  
Nu är han klaar. Emma också :D Glaaada pojkar.

  
Snyggt. Hanna mådde där hon satt. Johan slet sig från spelandet och ville vara med oss istället :)

  
Guran kom fram till slut. Emma gillade det!  Inlevelse finns det nåt som heter Johan. :P

  
Vi försökte oss på Torres målgest, det gick så dääär för mig :D Maty och herrlagets coach, mannen myten legenden? haha. Matyyyyy.

  
Där är spelet, bluff tydligen :P Glaad johan. Nej, jag vet inte vad vi gör..

  
På väg hem. Maty va lite piggare än killen i vitt. Hanna ser läskig ut. Kolla vilka skills dom har! Ujuj..

 
Trötta människor på efterfesten :P Jag styrde musiken på datorn, bra va jag.

Sååja, det var gårdagen det. Idag har jag varit i Sunne med min syster och lillkillen Alexander. Vi kikade på när brorsan spelade fotboll. Sista matchen. Seriefinal. Om de vann, blir det div 5 nästa år. De vann :) 2-1 och onödigt spännande, inte bra för lilla hjärtat. Regnade gjorde det också, inte helt kul. Men grattis Ämtervik :D

 
En mkt nöjd bror och lillkillen käkade chips för första gången. Han gillade det :D

Så ja.. det tog en stund det här. Mycket nöjd över min insats :D
Härrå fuuul!