H E T T ! !

Ja så är det.. man ska väl inte klaga sägs det. Men äääckligt vad varmt det är! Och stackars Molly då.. hon flyter ju bort om dagarna. Ujujuj.

Nu sitter jag hos mamma och Molly ligger o sover för tillfället. Vi tog en sväng till Bergvik förut alla tre och shoppade och tog en fika. Skönt att gå där inne iaf.. för det var ritkigt svalt och skönt.. AC - we like!!

På torsdag åker jag med pappa och syster med familj till Götlabooorrrg och Liseberg. Ska bli kul faktiskt=) Daniel kan inte följa med då han måste jobba. Molly har vi fixat barnvakt till. Det ska bli kul faktiskt. Blir väl den enda trippen den här sommaren. Har inte varit på Liseberg på ett par år heller, så det ska bli kul!

Ska snart bege mig hemåt nu.. men måste vänta på att Molly vaknar. Då är det nog matdags.
Pussokram!

1½ år tillsammans..


Japp, idag har vi varit tillsammans i 1½ år, minsann. Tiden går fort när man har roligt?;) Idag är en speciell dag på ett annat sätt också, vi har nämligen förlovat oss! Vi var i Karlstad i tisdags och tittade på ringar. Tyvärr så var de tvugna att beställa min, så vi hann inte få dem idag:S Förhoppningsvis får vi hämta ut dem imorgon, men absolut senast måndag sa dom. Men vem vill vänta ända till måndag? ÄLSKAR DIG!!

~♥~♥~♥~

Idag kom våran ved som vi beställt också, så nu har man hela gräsmattan full i stockar som ska kapas och klyvas. Jippi...... Många tusen fattigare också. Asch.

Igår gjorde jag första fyspasset med innebandyn också. Skitkul!! Och som jag längtat. Om jag hade kunnat hade jag satt igång dagen efter förlossningen, hehe. Men lite svårt kanske. Men igår, ca 6 veckor efter förlossningen så var jag back on track! Körde lite stege först som uppvärmning, sen kondition och stege igen och sen massa spring och styrkeövningar. Jag vart förvånad över hur mycket jag egentligen orkade, efter att knappt ha rört sig på 9 månader. Springa relativt snabbt har jag dock lite problem med.. för det gör ont i bäckenet om jag lyfter benen för snabbt. Men det hoppas jag blir bättre snart.. det räknar jag med=).

Pussokram! / En lycklig Marie!

Midsommar!

Trevlig midsommar allihopa!!



Önskar Molly med familj =)

Jag har inte dött..

Har bara inte riktigt lika mycket tid till det här längre, minsann. Trodde iaf att jag skulle hinna sitta här en LITEN stund varje dag.. men icke. Så ni få läsare som ihärdigt följer min otroligt intressanta blogg får väl skälla lite på mig..

Idag har jag och Molly bara suttit inne... hur kul är det? Det har ju regnat helas dagen här ute. Blää. Får väl hoppas på bättre väder imorgon.. det är ju ändå midsommar!

I tisdags, tror jag det var (svårt att hålla reda på dagarna nu för tiden..), så hälsade jag och Molly på tant Jeanna en sväng=). Det var mysigt! Så fick jag ju se hennes lägenhet också, har ju inte varit där nåt sen hon flyttade dit. Skämmes! Vi var inte där så länge, men hon fick klämma på Molly en del iaf:).


Tant Jeanna & Molly =)

Nu är datum bestämt för dop också.. Det blir i september. Hon ska döpas i Långserud, där jag komfirmerade (stavning?? shit..) mig. Och vi ska ha samma prälle som jag hade då också. Han är så braa!! Jag gillar honom skarpt. Så det ska bli spännande med dop :) Känns som om det är huur länge som helst kvar tills dess, men det kommer väl säga tjoff så är vi snart där.. Himmel o pancake, shit majbritt o allt det där..
Så fort jag fick reda på datumet så hörde jag av mig till Lena - Daniels kusin och Mollys gudmor - och berättade när det skulle bli av, så att de kan fixa så att de kan komma. De bor ju ändå i London, så det blir lite fix o trix, sen visste de inte om de skulle få ledigt osv. Men hon skrev "det fixar vi, inget dop utan gudmor". Då blev jag glaaad! Vill verkligen att hon och Sam ska komma. Och så verkar det ju bli=) Imorgon ska jag fixa alla inbjudningar tänkte jag.. pillipill.

Nu äre natta!
GODnatt!

Bra flyt ibland..

Var på affären förut tillsammans med Molly och handlade lite. När jag hade betalat och skulle packa ner varorna i kassan så vart det mjölk på hela min sida.. Whopdidoo, då hade min mjölkliter blivit mosad och all mjölk rann ut på bandet. Haha, flyt kallar man det ja. Så jag fick stå och torka nästan varenda vara innan jag kunde packa ner dom, det var ju så dääär kul faktiskt.

Innan vistelsen på affären så var vi på BVC för att väga och mäta. När hon föddes var hon ju 50 cm lång och vägde 3920g. Första gången vi var iväg till BVC så var hon 54cm lång och vägde 4330g. Nu var hon 56cm lång och vägde 4870g. Så hon får ju inte för lite mat iaf=). Ligger så fint i kurvan så.

Igår hade vi kalas för Daniel också. Han fyllde ju 26 minsann=) Grattis till min älskling! Det kom lite släkt och vänner och grattade honom. Molly fick en present av Daniels moster och kusin och några till:) En helt ny outfit.. snacka om att hon blev söt=) Bilder kommeeer.. mamma köpte ett hårband till henne också som också är med på bilden=) Sweet! Skorna köpte jag igår.. alldeles för söta. Finns mycket fint att köpa till henne.. ujamejen.



 

Helgen..

Jahaaaa.. först ska vi säga grattis i efterskott till min kära mamma som fyllde år i lördags. Så GRATTIS!=) Vi var ju på kalas där i söndags, vilket var trevligt såklart!


Kära mor & Molly


Alicia & Molly. Så söta!=)

I fredags kom Elin och KG och hälsade på mig och Molly här hemma. Det var kul! Kul med lite sällskap då det lätt blir ganska ensamt om dagarna.. De hittade dock inte hit på en gång, haha. De åkte en omväg på 6 mil bara, men vad är det? En fis i rymden, javisst;) hehe. Elin gosade med Molly mest hela tiden och vi snackade lite skit:) Mer sånt!


Elin & Molly

Robban kom ju i fredags också.. trevlig prick det där! Vi skrattade mycket med honom under helgen. Så helgen har varit skoj:) Fick ju jordens sötaste klänning av honom också, till Molly. En hello kitty - klänning minsann=) SÅ söt! Molly fick en fin present av Lena och Sam också från London. Så himla fin klänning. Riktigt somrig! Med ett par matchande trosor med=) Så fick vi med två skivor från det bolaget hon jobbar på.. mycket nice=) TACK Lena & Sam!


Nu nu nu ska vi hoppa i säng säng säng.
Om vi får jordens piggaste tjej till att stänga ögonen och sova en blund. We´ll se......
Imorgon ska jag besikta bilen:S På onsdag fyller Daniel år också.. skojs=).
Puss&Kraaam!

Snart back to basics :)

Ja så är det.. är inte helt 100 i kroppen än, men snart är jag redo att sätta igång med träning igen! Och det känns sååå skönt! Ska bli underbart=). Nu är det bara bäckenet som ska återställas.. har känt det när jag småsprungit lite när jag varit ute och gått att det är där det gör lite ont om det hoppar och studsar lite. Vilket inte är helt konstigt kanske... Men det känns bra och jag är superladdad!!

Inatt sov Molly hela 5 timmar i sträck! Helt otroligt.. annars ska hon vakna varannan timme och få lite käk tycker hon. Vilket mamma inte är helt nöjd med, hehe. Och det började ju så bra=P. Första natten vi sov hemma efter förlossningen så sov hon ju heela natten. Men hon var väl helt slut efter sitt hårda arbete=). Ända sedan dess har hon vaknat varannan timme för att hon är hungrig. Men vad gör det.. hon är ju världens sötaste lilla tjej! Imorse när jag ammade henne somnade både hon och jag mitt under själva ätandet, hehe. Jag vaknade och kände att det var liiite blött på lakanet.. oops. Jag hade visst läckt lite minsann. Menmen.. sånt som händer:).

Till helgen har vi fullt upp.. på fredag kommer Daniels arbetskompisar hit på "Blueskväll" som de så fint kallar det, hehe. Jag åker nog antagligen upp till pappa och hjälper till med kåken då, så att han får ut det snart. Han ska ju flytta därifrån är det tänkt och han behöver en spark i baken, för annars händer det ingenting. Min syster har gett honom en rejäl spark, för nu går det undan=). Sen kommer Daniels kusin Robban på besök också, han är sjukt rolig! Jag gillar honom=). På lördag blir det fotboll på tvn och sen ska ju jag jobba som vanligt natt till söndag. Så helgen ska bli skoj!

Nu ska jag kila ner o kolla in lyxfällan..
Häääjs!