wackiedoodie!

Trött trött.. trött trött trött..

Men jag är g l a d, nöjd med det m e s t a, hela t i d e n :)

Sova nu.. pussa på.

Shit Maj-Britt..

Jag har visst glömt att lägga ut bilderna från Linns 20års kalajs.. Jag är en mycket dålig människa, skäms.

image245

Födelsedagsbarnet.. Grattis Linn! 20 år yesterdaaay.
Hur söt är inte den där bilden? hihi.

                               

Så där ja! Bra skit!
Nu är det dags att laga lite spagettosar och köttfärssåååse a la Marie. MUMS!
Lateeeer!

Fryksdalsdansen is tha shieet, haha.

Jaha jaha, så va den helgen över. Men guuuu så kul jag har haft;) I fredags umgicks jag med Linda, mitt hjärtegull. Va på fest i grums faktiskt, hehe. Vi hade så roligt så.. speciellt när vi kom hem, haha! Tack för kvällen Loonde;)

       
 


Innan jag åkte till brorsan igår så va jag till Holta och Nina en sväng o klippte mig. Ganska kort.. ujuj, haha. Men det blev braa! Ja gillert! Sen tog vi en tur på stan och jag köpte en klänning, ett skärp och ett par örhängen. Mycket fint! Sen åkte jag som sagt till brorsan för att festa till det lite på kvällskvisten och gå iväg till Kolsnäs och Frykdalsdansen. Lika kul som vanligt, så klart! Men med lite mindre roliga händelser på vägen hem. Men allt löste sig till slut. Tog en jääkla massa bilder också, har blivit en riktig vimmelfotograf på sistonde. Ni ska faktiskt få se på några av de redan idag.. KUL va? haha. Nej kanske inte.. men här kommer di iaf.

                                 

Oooj, många bildeeen! Bra roligt hade vi iaf! På den sista bilden är jag egentligen jäättepigg.. jag lovar. Verkligen..

Nu ni är det dags att hoppa i säng. Nedräkningen har börjat också förresten.. slutar jobba om tre veckor! Och veckan efter jag slutat drar jag och Wallis utomlands en vecka! Ska bli såååååå skönt!
På fredag åker vi i laget till Båstad också.. snälla snälla snälla håll tummarna för att det går bra för oss och att solen lyser på oss där nere i Skåneland!

Puss på er alla godbitar!

Nuuuu så!

Wohooo, om TVÅ minuter är det HELG! Otrooooligt va skönt det ska bli. Händer inget speciellt idag, ska till syster yster en sväng och sen hem o ta det lugnt. Syrran o göbben hennes ska ut idag. Jag ska fixa håret på henne, inge dåligt att ha en egen frisör inte. Eller ja, frisör och frisör.. men vi kan väl låtsas lite iaf? När jag pratade med henne i tisdags sa jag "ooj, va full du ska va då!" hon har inte varit ute på ett bra tag, så det va mest därför jag sa så. hon tittade på mig en lång stund och sa "marie.... (paus).... jag är gravid" och det visste jag ju. Men glömde för en kort sekund. "Ja juuuuust det, jag skojade ju bara", var mitt svar.

Imorgon kommer bli en braa dag, det känner jag. Ska först på stan.. ensam eller med Linda. Sen åker jag till brorsan i Sunne där det blir festfestfest på kvällen. Det är ju frykdalsdansen ;) Det är en grej under sommaren som man inte får missa. Folket är av ett helt annat slag skulle jag tro.. än karlstadfolket. Inge blyga iaf, haha. Björn Rosenström uppträder på stora scenen tydligen.. inte så ful faktiskt.  Lite fulsnygg?.. haha. Nej, nu får det va nog.

Ses i Suunnn!

SUCK

Snälla ge mig helg helg heelg! Den här dagen har inte vart bland det roligaste jag har varit med om. Jobbade till 16 och sen direkt iväg till affären för lite inhandlande av matvaror. Sen hem.. och vad stod på att-göra-listan då.. JO, tvätta. Blev precis klar nu med allt vikande och strykande (vilket jag får göra på golvet eftersom jag inte har någon strykbräda). Nu ska jag hoppa i böset.. Sjukt trött. Får jag klaga? Jag får klaga.. visst får jag?
Jag lovar att det kommer ett roligare inlägg imorgon, mindre klagande, cross my heart. För då.. när jag skriver.. då är det helg! Whopdidoo!

Ses!

Swiiischhh!

Och VIPS så har man pengar på kontot igen, haha. No money, no fun. Så nu kan jag börja ha kul igen, hehe. Och det ska jag ha har jag tänkt.. Men orkar inte skriva just nu. Har inget att skriva heller iofs, eftersom jag bara har jobbat och tränat. SÅ.. wienawana, heeeij dååw!

Trött trött trött

Sitter på jobbet nu.. har riktigt tråkigt faktiskt. Nästan ingenting att göra idag. Men slutar klockan fyra, så jag får väl stå ut! Träning ikväll också, känner nåt konstigt i halsen, så kanske står över idag, men det spörs. Båstad outdoor open närmar sig med stormsteg och jag hoppas verkligen att vädret blir bättre tills dess! Annars blir det spel inomhus, som vilken annan cup som helst. Båstad är ju speciellt i och med att vi spelar utomhus på centercourten. Förra året va det helt sjukt när vi va där.. Typ 40 grader varmt när vi spelade och sol heeeela tiden förutom en kort sväng på lördagkvällen. Undrar om vi kommer äta lika mycket pizza o dret i år också precis som förra året? haha. Men det gjorde tydligen inget för oss eftersom det gick ganska bra då =)

Nej... nu är det bäst jag gör nånting. Eller nej.. väntar en stund till, haha.
Heja klockan.. heeja!

Ljuuuug!

Jag lägger inte alls upp några bilder idag.. går bara inte. Jag är typ... förlamad. Kan inte berätta nåt om kvällen igår heller, för jag minns inget. Men kul hade jag! Blev speciellt lycklig över att Jeanna och Linda kom, det gjorde hela min kväll :) Nu äre natta.. est! est!! est!!!

Städning alltså..

Nu är det så här.. att jag va på Linns fest igår... det var huur kul som helst! Men sen imorse, HALV SJU, när man skulle till mariebergsskogen och städa efter konserten som va igår, vart det inte lika kul längre.. Det var en grej vi skulle göra med laget för att få in lite pengar till oss. Vi skulle vara halva laget.. vi va 6 stycken! 6 av 13 typ.. för dååååååligt! Vi städade i två timmar eller nåt tror jag, äckligt. PLUS att jag fick va med Julia som inte va den bästa på att orka städa, haha. Est! Est!! Est!!! Snyggt vin..

Bilder från kvällen kommer senare.
Skjut mig... skjut mig nu.


Friday's sucks..

Jaha... här sitter man.. En fredag, trött och sliten efter en veckas jobb och gör.... ingenting. Har riktigt tråkigt till och med. Har tagit mig igenom typ en hel säsong av Vänner på dvd, haha. Men jag orkar verkligen inte göra nånting. Ska bara plocka ihop lite här hemma och sen lägga mig och titta på tv eller nåt. Jag börjar bli gammal eller nö sånt där annat kuuuul.
Imorgon händer det en heeel del faktiskt.. först ska jag färga håret med hjälp av Maria, sen blir det stan för att leta lite presenter, SEN ska nina klippa mig, SEN ska vi kanske på Carlstad Utd - Manchester City. FÅR inte KAN inte VILL inte missa det! SEN blir det lite fix o trix för att sen bege sig av till Linn, till fieeesten. Ska bli huur kul som helst och längtar galet mycket!

Ooh förresten! Bästa låten just nu är LÄTT Paramore med Misery Buisness... Skön som fan. Tja.

image207

Guuuu så söte..

Ojojojoj..

Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag skrev sist har jag märkt. Men jag har ju tydligen ett liv nu för tiden? Äntligen, haha. Eller ja, liv och liv. Nåt som liknar ett liv iaf.
I helgen tog jag det bara lugnt. Jätteduktigt. Ännu mer duktigt var att jag hjälpte papi att måla huset. Bra på det var jag också, man kanske skulle bli en ny roomservice-johnny? Nej, det klarar nog han bäst själv. Ja, det gör han.
I måndags kväll efter träningen satt jag, jeanna och linda på en av alla tusen uteserveringar här i stan. Mycket mysigt! Hade dock inte räknat med att sitta där till halv ett, haha. Vart måttligt trött dagen efter.. men det va bara att gå upp halv sex som vanligt för att sen börja jobba klockan sju. Men det var värt att vara uppe så sent :)
Annars har det bara varit jobb och träning.. sooom vanligt.

Helgen kommer bli spännande tror jag.. Linn ska ha sin 20-årsFEST på lördag och hela innebandylaget kommer nästan. Utom Hanna.. besviken! Haha, nejdå Hanna. Men skulle verkligen vilja se dig ramla baklänges över hörnet på en säng.. Nej just det! Det har redan hänt det ja? hahaha. Sorry goalie, men jag var tvungen ;)
Hur som helst! Ska iaf bli jätteroligt! Kan nog hända massa kul på den festen..

Nu ska jag ut o traska lite i det som försöker likna fint väder... Solen är ju NÄSTAN framme=)
Pjösk.

Sagolika Sunne del två..

Fick lite fler bilder från både festen och fotbollen som var under dagen i lördags.. So here they come!


Brasilien.. kom näst sist ;)


Dan försöker....


Frankrike.. mitt lag ;)
Brorsan ska alltid va den som är annorlunda.. haha.
Jag antar att jag inte behöver säga vem det är.. ni ser.. ni ser..


Italien.. stackarna kom sist :P


Spanien.. de vann.


Efter finalen.. vi i vitt är lite mindre nöjda än dom i rött :P


Björn och bror..


Hägg och.... nån? ischk..


Naaw.. lite lady och lufsen över det hela.
Men köttbullen ville Putte behålla själv, så brorsan fick potatisen.
Bättre än inget? :)


Fiiint bord..


Så ja.. det var det om helgen. Det kommer ingen del tre.. jag lovar, haha.
Igår var det träning.. styrka, styrka och styrka.... och lite spring. Körde lite styrketester också, vilket var helt okej. Ska till gymmet nu och lattja lite, haha. Springa av mig lite iaf..

Pappa hängde med mig hem efter jobbet och rensade mitt avlopp också.. han är en klippa! Det är däremot inte jag, haha. Jag hatar sånt där.. kalla mig "feschli", men det där är fan en fobi jag har.. att leta gammalt hår i avlopp. Ischk! Tror inte ens att jag skulle veta hur man gör heller så. Jag är en mes! Jag vet.. hehe.

Later!!

Sagolika Sunne..

Åkte som sagt till brorsan i Sunne i fredags kväll för att spela lite fotboll på lördagen och sen dra vidare till sillfesten på kvällen, hehe. Fotbollen gick ganska bra faktiskt.. vi kom tvåa! Förlorade finalen på straffar, så vi kunde ju lika gärna ha vunnit:)
Jaja, nog om det.. fortsätter med festen :) När jag och brorsan kom dit var redan de flesta där, det var folket spelade och arrangerade cupen som va med. Vi satte oss vid långborden och käkade sill och potatis.. och drack. köttbullar för de som inte är sillfantaster som mig :) mums åt köttbullen!! Putte och Dan försökte supa ner mig med jägermeister och vodka.. jag drack, men de lyckades inte, haha! Jag är härdad! =P Efter ett tag åkte vi vidare till Cesar och fortsatte festa och sen drog vi till kolsnäs. Det va lika bra som det brukar, lite dåligt med folk, men det gjorde inte så mycket. Hade kul ändå!

      

Inte så många bilder kanske, men det får duga. Konstiga..
Ischk.. nu blir det käk och sen sängen! Jobba i veckan igen.

Pär i Åsera Trophy!

Molawanawienawana.. åker till Sagolika Sunne om en stund. Ska till brushaaan. Han ringde mig för två veckor sen ungefär och frågade bestämt om vad jag skulle göra den 7e juli. Om jag hade nåt inbokat så hade jag fått avboka det helt enkelt.. Men nåt inbokat hade jag inte, så nu ska jag dit. Visste inte riktigt vad jag gav mig in på tror jag, för jag ska tydligen vara med och spela fotboll, haha. Det är fotbollens dag i Ämtervik, där brorsan spelar fotboll vanligtvis:P Han och hans lagkamrater har fixat en "mini-vm-turnering", blandat med killar o tjejer. Jag ska spela i Frankrike... tillsammans med broder Daniel tydligen. Vi kommer typ... skrika på varann till slut. Kom dit vet jag, det kan vara nåt att se, hehe. Vi är tydligen regerande mästare också, så det gäller att försvara titeln. PÄR I ÅSERA TROPHY alltså..... haha! Har förresten inte spelat fotboll på ett braa tag, flera månader sen nu, hehe. Men det är väl som det brukar, springa lite och sparka lite.. kanske nicka lite. Och briljera lite.. HAHA!

Sen när vi har vunnit.. eller jag menar.. spelat klart matcherna. Så ska vi fixa till oss lite o sen blir det fest! Kolsnäs för första gången i år.. vi får väl se om det är lika bra som alltid :)

Så Sunne, here I come! :D


Fressk o fässt..

Nu så! Är frisk som en nötkärna! Grattis mig! Igår vart det fest ute på Råtorp hos Pellepellemålis. Jag, Erica, Moa och Leslie fick skjuts av kamelen ditut. Leslie visste vart Pelle bodde, jag litade på honom men det skulle jag tydligen inte ha gjort, haha. Vi gick ur bilen, gick till huset och ringde på porten. En kvinna svarade... och Pelle är ingen kvinna vad jag vet. "Vi skulle till Pelle", sa Leslie. "Ja, men han bor inte här", svarade kvinnan. Kvinnan var Pelles mamma, haha! Hoppsan, pelle har nog flyttat tyckte leslie ja. Bra där.. vi fick ringa efter kamelen som fick vända och köra oss dit pelle bodde på rikigt;) När vi väl kom dit då, så hade vi riktigt trevligt. Jag fick laga ericas klänning med två säkerhetsnålar, bra skit!:D Det går fort när man har roligt.. så var det verkligen igår. Förfesten bara blåste bort och det var dags att dra till nöjesfabriken. Efterfest blev och sen va den utekvällen förbi. Lyckad kväll iaf som vanligt!

                     

Förresten.. Fyra personer som heter Johan på samma förfest kan va lite småirriterande.. haha!
Nu är det kvällen och Marie ska nattinuffsa. Tjüss!