Tlött

Har varit seg hela dagen idag. Vet inte vad det har varit med mig. Passade Alicia en stund idag medans syster yster var iväg o fick sig lite massage. Jag och Alicia sov som stockar båda två, jag satt i soffan med henne i armarna och slocknade nästan direkt.. Skönt=P. Sen åkte vi in till Säffle och kikade runt lite. Syrran och hennes gubbe firar 8 år idag.. 8 år och de är 25 och 26 år liksom... det är lite coolt:D.

Jag köpte mig tre par trosor, en mascara - den nya från nivea, och hårfärg. Vi får väl se om mascaran är nåt att ha.. har haft samma i flera år nu, så det var dags för ett generationsbyte=P.


Snygg är den ju iaf.. haha. Får väl se om den duger eller suger..
Nu blir det käk!
Pussis!

Bättring på gång

Tänkte att jag skulle bli lite bättre på att göra inlägg.. hur vore det? Tänkte ju att jag skulle skriva ganska mycket om graviditeten nu så att man har o kika på när man blir äldre, skulle va ganska kul faktiskt.. Men än så länge har jag inte haft nån ork.. och sen så har det väl inte funnits så mycket att skriva om heller. Jag har mest mått illa helt enkelt. Vilket har blivit mycket bättre nu! Jag känner lättnaden kan jag säga, hehe.


Det va inte roligt att behöva gå runt och må illa varenda jäkla dag. Det stegrade hela tiden under dagen också, på morgonen var det ganska OK då jag inte kände av det så mycket, men så käkade man frukost och blev äcklad av det, sen käkade man lunch och blev ännu mer äcklad av det, sen tog man en frukt och ja - det blev värre då också. Kvällsmat fick jag inte ens i mig. Men som sagt, nu är det mycket bättre. Har börjat med att ha ett knäckebröd på nattduksbordet, som jag äter innan jag går upp ur sängen. Barnmorskan sa att det kunde hjälpa mot illamåendet - och det har det gjort. Så det känns riktigt skönt. Jag mår fortfarande lite illa efter jag käkat nånting, men det kan jag leva med=).


Sen är det väl det andra vanliga... magen har växt lite.. REDAN. Syrran.. (eller i princip alla) säger att "Du måste ha tvillingar i magen!" Eftersom jag har fått mage redan och bara är i vecka 10. Vet inte riktigt hur jag ska reagera på det, haha. Vore ganska skönt iofs, så har jag mitt gjort sen, hehe. För mer än två ungar blir det nog inte. Sen har vi tuttarna - daaaamn. Ont det gör ont lalalaa. Ömma som baara den. Vad har vi mer då.. hmm. Just det.. tröttheten. Det är inte det att jag är trött om dagarna, utan att man blir andfådd så fort man går uppför en trappa liksom. Skitkul. För att inte snacka om innebandyn då.. känns ju dubbelt så jobbigt som annars. Så man får slita lite mer än vanligt, men det är OK.


Så så ligger det till..
Ikväll är det träning igen, seriepremiär till helgen! =) Så jag hinner vara med på nån match iaf. Vilket känns riktigt kul!
Ska vara barnvakt åt Alexander och Alicia sen i eftermiddag också. Det är väl det som händer idag.
Nu väntar disken.. suck.

Pussda!

tjugofemte september tjugohudraåtta.

Blev överraskad igår morse, pappa kom hem och sa att han hade tagit ledigt resten av veckan för att hjälpa oss att få in resten av våran ved:) Positivt överraskad med andra ord=). Sen är det marten (läs; marknad=P) imorron också! Jag älskar det, hela familjen kommer och mormor gör kålsoppa.. världens bästa kålsoppa. Mums!

Nu snart ska jag och syrran åka in till stan och kika runt lite. Är tjejkväll i mitticity ikväll också, men tror inte att vi är kvar så pass länge. Men trevligt ska det bli att komma iväg lite.. Var ändå ett tag sen jag var inne i stan också. Får väl se om man träffar några man känner.. Vore kul då jag inte sett de flesta på lääänge länge.

Nu ska vi kila..
Puss!


Broder Daniels Dag!

Bästa broder fyller 28 år idag! Grattis till honom! Love you!
Han ska bli pappa - jag ska bli faster ;) Grattis till det också :)




Tjööt

Nej men heeeeeeeeeeejsan hoppsan.

Tiden går, tiden går.. Och jag mår bara sämre dag för dag kan man säga. De senaste 5 dagarna har inte varit särskilt trevliga faktiskt...

Helgen har varit fullspäckad.  Pappa kom i fredags och har varit här hela helgen. Han är här nu också, hjälper oss med veden som ska in i skjulet. Han är snäll min pappa. I fredags kväll lagade Daniel värsta maten till oss:) Han va ute och plockade kantareller här om dan så han fixade till fläskfilé, klyftpotatis (hemmagjord) och kantarellsås. Tror ni de va nå gott eller? Det godaste jag ätit på lähäänge.

I lördags fick det bli en bilfärd till Rottneros och brorsan och Emma. Broder Daniel fyller år imorron så det vart lite kalas, med tårta och annat gott. Han fyller 28.. vad säger du om det brorsan? Du börjar komma upp i åldern nu?;D maha. Han ska bli pappa också! Så nu är han riktigt vuxen=).  Han har själv sagt att "när jag får barn, DÅ ska jag bli vuxen". Vi får väl se hur det går med den biten;) Neeejdå brushaan, hehe. Han fyller ju inte år förrän imorron, så jag får vara elak i några timmar till;).
På kvällingen bänkade vi oss framför tvn och premiären för musikmaskinen. Det va fn det sämsta jag har sett! Så jäkla rörigt och trååkigt och lamt. Fifan.
Haha, en kul grej också. Innan pappa kom i fredags så bad jag honom köpa med nåt gott till kvällen. "Vadå, chips eller?" svarade han. "Ja, eller godis", sa jag. Han kom hem med en hel kasse med chips o godis, haha. Vadå hej beslutsångest:) Två chipspåsar, en påse dillskruvar, jordnötter och en gott&blandatpåse. Haha.. sweet.

Igår gjorde vi väl inte så mycket. Pappa hjälpte syrran och Martin med deras ved, Daniel klippte gräset, syrran hade ungarna, Martin dömde fotboll och jag mådde mest dåligt, haha. Jag körde 5 kärror med ved, sen pallade jag inte mer. Höll på o spy. Det är helt sjukt egentligen hur illa man kan må. Det är så där... precis på gränsen till att man ska spy liksom. Äta går inte heller.. kan äta en tredjedels portion kanske. Sen är det stopp. Fortfarande är det värst på kvällarna. Då kan jag inte röra mig. Då är det tvn som gäller, sen upp - borsta tänderna - klä av sig - och hoppa i säng. Eller välta i säng kan man kanske säga, hehe. Hoppas iaf att jag kan träna ikväll ändå. Ska prova iaf.
Daniel ska träna med Grums idag också.. herrlaget:) Ska bli spännande. Och han är glad över att äntligen få sätta igång med något. Hoppas att hans rygg håller bara. Håller tummarna!

Ska försöka äta lite mat nu.
Puss&hääj.

elfte september tjugohundraåtta

Förstå ens att det är 7 år sen det hände. Det här med 11e september är inge kul tycker jag.. Men 7 år sen?? Jag fattar inte.... Inge fort åren går eller?

-----------

Håller på o storstädar huset.. skitkul. Dammsuga, skura, fixa... allt det där skojsiga. Inte så rolitgt att man har jordens sämsta dammsugare heller. Den har tappat båda hjulen... och man får gå runt och bära på den, för om man ställer ner den så suger den typ tjugo gånger sämre. Så ny dammsugare får det allt bli. Värdelöst.


Annars händer det ingenting idag. Bara massa tråk. Ska göra fruktsallad sen har jag bestämt också. Mycket gottit! Just det! Jag håller på o tränar för fullt också!:) Skitkul! Förra mådagen när jag provade så gick det ju inte så bra. Mådde illa o grejer. Men när jag provade nu i måndags så gick det mycket bättre! Så det var kul. Tränade igår också och det gick lika bra. Skönt att inte behöva sluta så pass tidigt som jag trodde. Hinner med några matcher iaf:)

Nog med tjöt.
Back to the skuring and dammsuging.
Häpp!


Lever jag?

Man kan ju börja undra.. bloggar aldrig nu för tiden. Har ingen ork. Vet inte varför.

Hur som helst. Det har varit en bra helg. Kallsta Open gick av stapeln i fredags, en innebandy turnering i Karlstad. Jag, pappa och Daniel var där och kikade på de flesta matcherna. KAIS/Mora vann på damsidan och Årsta på herrsidan. Igår va vi till Alexanders dagis också. De skulle uppträda:) De sjöng en massa Emil-visor. De va så söta!

En liten nyhet också.. Jag och Daniel ska bli föräldrar:) Det är såå spännande! Jag är i 7e veckan, det är ju fortfarande väldigt tidigt, så allt kan ju hända. Men 1a maj är det beräknat till. Jag är väldigt trött om dagarna och mår väl lite halvilla kan man nog säga. Kvällarna är värst då jag mår väldigt illa. Jag hoppas det går över efter de tre första månaderna.. håll tummarna okej? :) Så... så ligger det till :)

Har träning ikväll också.. Försökte träna förra veckan, men det gick väl så där egentligen. Lite tråkigt att jag behöver sluta med innebandyn så snabbt. Trodde att det skulle gå bra i några månader.. men jag mår alldeles för illa när jag tränar. Så det kommer väl inte funka. Ska dock prova igen idag för att se om det är nån bättring, hehe. Jag ger inte upp:)

Åh, en sak till också. Min älskling kom hem med blommor till mig i torsdags:) Rosa rosor.. helt underbara. HAN är underbar!

Ska gå över till syrran nu o töla lite...
Tjüss!

Tirsdag

Vad har hänt idag.. Har haft möte på telefon med jobbet idag, eller imorse ska man väl kalla det. Efter det gick jag upp, käkade lite frukost, gick över o tjöta med syrran lite och sen bar det hemåt till disken som stod o väntade på att bli diskad. Åkte och hämtade Alexander på dagis också, för syrran vart lite hängig idag och Martin klippte gräset..
Det var väl det det :P. Så funkar livet på landet, hehe

Blir väl att laga mat tills Daniel kommer hem nu..
Ciao.



Här ser ni ju lite mer av vardagsrummet också.. mahaha. ;D Ser ni... det ääär.. gult.

ojojojojojojojoj

ojojojoj.. har inte skrivit på ett tag.. nej just det. Har varken haft tid eller ork till det om jag ska vara ärlig. Men nu så.. ska försöka få ihop till ett litet inlägg iaf. Har hänt ganska mycket, en grej väntar jag med att berätta tills på torsdag. Så håll er i skinnet tills dess, hehe. Jobbet har kommit igång ordentligt, men är ledig hela den här veckan. Hade varit lite problem med bokningen, så jag får vänta tills nästa vecka på att göra nya demos.

För nån helg sen så va vi på annelundsfesten (läs; torgfest) här i Säffle. Ganska trevligt faktiskt, liveband och en hel del folk. Men det gick ganska lugnt till. Fixade lite bilder på systerungarna under tiden. hehe.

   

Sen har René gått o köpt sig en kanin också.. SKitsöt. Mullenutt! Alexander fick bestämma vad han skulle heta. Alexander döpte honom till... Alexander, haha. Skön unge.


Alexander och ja.. Alexander. =)

Jag och Daniel har varit barnvakt också, för syster skulle hålla i nåt ljusparty och Martin skulle iväg o blåsa i pipan på fotbollsplan=P. Alexander skulle sova hos oss då och han var så duktig så och gjorde som moster och Daniel sa. Imponerande va?=p. Alicia var väldigt duktig hon också, sitter gärna barnvakt fler gånger.


Alicia och Daniel.

Bilder på huset kommer.. Ni ser ju iaf lite.. typ soffan, haha. Håll till godo helt enkelt;)
Träning blir det ikväll, ska laga mat nu.

Puss o häääj!