Underbara Stockholm!

Off to Stockholm!! Jag har plockat ut lite kläder som jag ska ha med mig, jag har diskat och burit ut soporna. Daniel ligger och sover... rise and shiiine!! Ska väcka honom snart, blir inge mer sova nu inte. Duscha snart.. Måste packa.. Alla dessa måsten känns.. så däär, så här tidigt på morgonen. Och vart är kylväskan när man behöver den? Dumt.. dumt.

Ha en bra helg allihopa, för det ska jag ha!

PUSSO!

Svin

Att folk inte vet hur dom ska bete sig.. skämmes tamejfan!


Upp o hoppa, mosteeer!

Blev väckt av sötnosen Alexander imorse halv nio, hehe. Han ville berätta att han satt och åt frukost=P De kommer in till stan sen, ska träffa dom och mamma. Så ska ta cykeln in till stan om en halvtimma eller så. Efter det blir det till att pressa i solen skulle jag tro. Bäst att passa på nu när den är framme. Skulle ju bli riktigt varmt idag också så, nice! Ska passa på och tvätta också om det finns nån tid ikväll..



Ge mig fredag!!
PUSS

Konsert på fredag!

Sååja, då var hotellet bokat också. Ska bo på Scandic Ariadne som låg nånstans mitt i city i Stockholm. Vi åker tidigt på fredag morgon, så ska vi väl checka in och sen gå vidare till Stadion där vi ska kolla in Kiss på kvällskvisten. Ska bli riktigt roligt!! Den enda "rockiga" konserten jag varit på är väl Danko Jones, när han var här i Karlstad för ett par år sen. Men det kommer väl inte va nånting mot det här.. eftersom han spelade på BMB.. så det kommer ju inte direkt vara samma mängd med folk kanske, hehe. På lördagen tänkte jag dra med mig Daniel ut på stan, hihi. Han kommer inte gilla det, men vad gör han inte för mig? ;D

Sen får vi se om man hinner pussla ihop så man hinner träffa Jeanine och Jeanna också. Sistnämnde fyllde ju år igår och Jeanine fyller år på måndag, så hoppas man hinner ses o gratta lite och lite catching up skulle vara trevligt=).

Nu blir det hur som helst bingen.
Pusspåer!




Sunny day!

Har precis legat ute och degat i solen.. så jävla skönt. Strax efter fyra åker jag och D till Grums för att äta lite mat med pappa och hämta två Scandicbiljetter som vi ska använda till helgen, hihi. Sen ska vi ta ett besök till Daniels pappa också och hälsa på lite. Ikväll ska vi boka hotell! Spännande.. Ska bara till sthlm, men mys kommer det bli! Mer om det sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen.. man är väl inte helt fräsch efter en förmiddag i solen kanske.

Pussda!

Ny kärlek



Just så ja..

That's it.
Natti!

Fixat!

I förmiddags la jag ut en annons på min lägenhet.. att jag skulle flytta och behövde nån som flyttade in 1a augusti. Jag lovar.. har fått spunk på min telefon idag. Det har ringt fanimej heeela dan. Inte en jäkla lugn stund har man haft. Uamejen. Men hur som helst så var det den första som ringde som kom och kikade på lägenheten och de ville ha den. Så det var ju lätt fixat! Göött!

Så jag har alltså inte gjort så mycket idag, förutom städat och svarat i telefonen då, hehe.

Desperate Housewifes nu!
Pussss

Jaaa må hon leeeva!

Grattis Jeannis!! 22 bast är ju inte så illa pinkat;) Ha en bra tjugotvådag!



Ett litet kollage är ju aldrig fel;)

          

Vi har haft många tokiga, roliga, festliga - you name it - stunder ihop! Och fler ska det bli!
PUSSPÅDÄ!

tjugosjätte maj tjugohundraåtta

Vaknade ganska sent idag... fy mig. Klockan visade 11.11 när jag tog mig kraften att sträcka mig efter mobilen. Usch vad trött jag var. Förstår inte ens varför. Jag käkade iaf frukost och kilade in till stan en sväng. Skulle lämna tillbaka en klänning som jag köpte ganska hastigt i lördags, som inte passade. Så jag fick pengarna tillbaka och gick och kikade efter lite annat. Köpte en skjortklänning, så säger vi att det heter.. och ett par jeans. Gick till intersport och köpte en vattenflaska också, vilket jag verkligen behövde inskaffa.

  

Nu ska jag laga lite mat tills Daniel kommer hem om en stund. Träning ikväll.. längtar efter träningsvärken de luxe som lär komma efter idag. Gissar bara, hehe.

Hejpa!

Mors dag!

Glöm inte bort mamsen idag hörrni!

Grattis på din dag mamma! Älskar dig!


Denna ständiga huvudvärk..

..efter en kväll på krogen börjar bli lite tröttsam. Kan det inte bara vara som förr, då man inte var bakis alls.. inte nån gång. Jag gillade det. Det här?.. not so much.

Roligt hade jag ju iaf! Det är ju huvudsaken! Förfest hos Erica med Eurovision på tvn.. 18:e plats för Perrelli. Det trodde jag verkligen inte. Trodde faktiskt att hon hade en bra chans att vinna. Menmen.. så kan det gå! Lite senare hamnade vi på nöjesfabriken. Sen bar det hemåt.. eller ett litet stopp på vägen blev det ju, hehe. Stannade till på Day & Night för lite kebabrulle. Sååå gott! Jag käkade kebabrulle med strips! Det kan ha varit det godaste jag har ätit faktiskt. Stripsen var alltså i rullen, sjukt gott! Jävligt smart också.. bra skit!


Nu blir det frullä!
Tjipp!

Fest ikväll!

Sitter och laddar inför kvällens bravader. Har precis kommit ur duschen.. dags för fix!


Ja.. jag sa ju det.


Ja.. så kan det se ut. Dags att sätta igång nu.. Hår och smink och alkohol. Bäst jag smiter nu om jag ska hinna.......... hahah!

Puss på er sötnosar!

Personlighetstest

Snodde precis det här testet (http://se.41q.com) från Fias blogg.. (http://soffia.blogg.se/). Förlåt Fia=) Men har man inget bättre för sig en fredagkväll så har man inte, hehe.

- - -

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


- - -

Fräckt.. jag gillade det där testet, haha. Men en grej bara..... präst?? jag småflinar lite här framför skärmen.... ;P Det där med att jag är entusiastisk inför nya idéer, men uttråkad av detaljer stämmer dock helt o hållet.

kärleken

You're on my heart just like a tattoo
I'll always have you

The house!



Snart vårat! Love it!

Barnvakt o hundvakt..

..var precis det jag var igår. Fixade lite ärenden på stan igår innan jag åkte till Säffle, till mormor, och hämtade Spike. Direkt åkte vi ut till syster.. käkade lite mat och sen gick René och vilade sig ett par timmar, medans jag var barnvakt åt lilla Alicia. Vi lekte en stund tills hon somnade i mina armar.. hon är ju bara föör söt! Uamejen.

 
Sötnosar!

Heej!

Natti..

Har precis kollat klart sex and the city. Tröött. Ska upp tidigt imorgon bitti också. Ska på möte. Sen ska jag till Säffle och vara lite hundvakt åt mormors lilla vovve, Spike. Men nu.. nu är det sängdags.


Stockholm. Nästan exakt ett år sen. Saknar det.. även om jag har det väldigt bra nu. Så saknar jag det.

En dag i solen? Nej just det...

Okej... ska inte kissa på Bredbandsbolaget. För jag fick rätt och bara en månads uppsägning istället för tre, maha! Så det va skönt!

Åååh vill flytta nuuu! Blire lite smågalen av att bo här faktiskt. Menmen.. snart så! Håller på o tvättar o dolar lite här hemma. Var ute och gick imorse och fixade lite olika ärenden efter det. Tråkigt att tvätta när det är så fint väder också.. massa saker som stör. Men det skulle ju vara fint i helgen också så, får väl ta min tid med solen då.

Nu ska jag sortera lite papper o shit.. uja.

Höösch!

Fy fan!!

.. vad jag haaatar bredbandsbolaget just nu. Ska kissa på dom!! Ringde och skulle säga upp bredbandet och telefonin, då sa tanta att jag hade en bindningstid på 12 månader?? Vilket jag VET att jag inte har.. eftersom jag verkligen visste att jag inte skulle bo här så jäkla länge. Usch, skickade ett argt mail till dom, så vi får väl se vad dom säger. Om jag inte kan säga upp det ska jag verkligen kissa på dom. Bölä!!

Usch va vackört..


Vill ha vill ha vill haaaa!

Flyttaaar!!

115 kvadrat + källare + veranda + garage på 30-40 kvadrat + stuga utanför + stooor gräsmatta + toppenbra grannar och hyresvärdar = 4300kr/mån. Top that!!

1a augusti flyttar vi till annan ort! Ska bli så sjuukt skönt så ni fattar inte. Jag kommer ligga på helspänn hela tiden för att jag är så himla exhalterad.. längar någoot! Det blir ingen innebandy i Skattkärr heller, för där får jag ingen reseersättning. Så det blir Grums istället där jag är garanterad just det.. Jag är helnöjd. Även om det hade varit kul att spela i Skattkärr nu när dom fått nya tränare och verkligen satsar! Hoppas det går bra för er brudar! Men vi i Grums satsar rejält den här säsongen också, har fått massa nytt folk i ledarstaben och det ser riktigt bra ut! Så det här kommer bli bra... riktigt bra=).

Nu blir det sängen.
Nattinuffsan!

TGIS

Äntligen lördag.. men längtar ännu mer till imorgon. Vad som händer.. ja.. det får ni se. Om det går bra får ni veta.. om det går dåligt får ni veta halva grejen, hehe. Så håll tummarna!!

Ska snart till IKEA nu för att köpa lite förvaring till lite blandade saker här hemma.
Ha en bra lördag!

Püss!!

Akuten..

Igår kväll fick jag veta att syster åkte in till akuten här i stan.. hon har problem med gallsten, så hon hade fruktansvärt ont. Det lugnade dock ner sig mot kvällen och hon fick åka hem. Hon frågade om jag kunde köra hem henne och sova hos henne eftersom jag ändå skulle till tandläkaren tidigt på morgonen idag. Som den snälla syster jag är så gjorde jag självklart det=). Hon skulle tillbaka till akuten idag för att ta lite prover o så, så hon följde med mig när jag åkte hem.
Väl framme vid akuten fick vi inte vänta så värst länge innan de ropade upp henne.. fick dock vänta lite längre på läkaren. Satt i det lilla rummet i över två timmar. Men det var mycket man hann o prata om då istället=).

Hos tandläkaren gick det bra.. fick bedövning och kände ingenting när de borrade. Tog bort mitt tandsmycke också. Fick med mig den i en påse hem:) haha. Snyggt.

Nu ska vi iväg o träffa Sirpa och Kent på stan o fika lite. Ikväll blir det hockey hos Erik.

PUSSS!

Årets bild?

Jag och Daniel var och tittade på fotboll igår.. Brorsans Ämtervik mötte Kil. 1-1 blev slutresultatet, matchen var inte helt rolig. Bara de sista 15 var okej, hehe. Jag tror årets bild (än så länge) blev tagen igår också. Det är i slutminuten av matchen och brorsan (som är målvakt) följer med upp i straffområdet när ämtervik fixade hörna. Bollen går mot brorsan.. han hoppar upp och ska nicka.. snuddar bollen så den studstar på en motståndare och landar precis på fötterna på Ämterviks ena forward. Som skjuter.. och ja.. det blir mål såklart, haha. Sjukt.. typ sekunder kvar av matchen. Den där sekvensen gjorde så att årets bild blev tagen.. hittade den på dawidn.com. Kolla in den här nu =D



HAHAH! Uuh, va ful han är! Är förvånad över att han ens kan hoppa så högt! haha. Usch.. jag dog lite när jag såg den faktiskt. LÄTT årets bild än så länge.. Vi får se om det finns nåt som slår den;)

Hejpaa!

Dä ä möe nuh..

Det händer mycket spännande grejer nu! Och jag gillert=) En grej kan jag inte berätta, då allt inte är riktigt klart än. Men i slutet av veckan/början av nästa vecka berättar jag. Det looovar jag0=).
Sen ska jag på en jobbintervju kvart över tolv. Men kan inte säga så mycket om det heller än men.. Det kommer.
V börjari komma i ordning ordentligt här hemma också. Såg ut som ett bombnedslag, då det var grejer över varenda kvadratmeter tror jag. Men nu så!

Varför är jag uppe så här tidigt då? JO, för att jag tvättar. Tvättade fem timmar igår och kommer nog bli lika många idag, så gissa om vi har en del tvätt, hehe. Töligt att gå upp halv sju bara för att tvätta dock..
Ska ta mig en cykeltur om en stund tänkte jag, men först.... frukost!

PS. Är inte aaaalls avundsjuk på Jeanna och Linda som är på kryssning just nu.. uss.DS.

Pussohäääj!

En dag i sooolen! del 2

Det var den dagen det.. Har haft så trevligt så trevligt=) Syrran och barnen kom imorse, runt elva. Vi fixade lite smörgåsar och gick till lekparken direkt. Satt i solen, lekte som tokar med Alexander och bara njöt helt enkelt. Alexander var helt slut när vi kom hem till mig, så han somnade nästan direkt, haha. Så jäkla söt. När Daniel kom hem vid fyra så lagade jag mat. Efter det åkte dom hem, ganska trötta allihopa skulle jag gissa=P

         


Ett litet urplock av alla bilderna jag tog, hehe.

Nu ska jag hämta tvätt..
Pusss

En dag i sooolen!

Syster och barnen är på ingång. Blir att ta med sig en filt och lite smörgåsar till lekparken här borta vid mig. Lovat Alexander att han ska få leka där nån gång=).. idag är ju perfekt, soligt o varmt!

Hääj!

Brrrr!

Usch, idag har det varit kallt ju. Det gillas inte. 11 grader var det när jag åkte till Säffle imorse, så ska det ju inte va. Har iaf varit hos syster hela dagen. Jag, syster och Alicia käkade på ett litet café och sen kikade vi i lite affärer. Och efter det tog vi en långpromenad och hämtade Alexander på dagis. Det var skööönt!

Klockan sex var jag hos tandläkaren.. ett jäkla hål hade jag också. Dret. Det var tydligen nåt som var på gång för fyra år sen typ, men då ville dom inte göra nånting åt det? Ohkeej.
Ska ta bort mitt tandsmycke också som jag har haft sen jag gick i trean. Dags att få bort den nu, har tröttnat lite kan man säga=P. Ska tillbaka till tandläkarn o laga hålet på fredag morgon, halv åtta närmare bestämt. Blä!

Puuuusss!

Morgonpigg?

Har precis kört D till jobbet och måste verkligen börja plocka ordentligt här hemma. En liten överraskning till D när han kommer hem. Ska åka till Säffle sen också, ska träffa syster på stan och sen ska vi ta en promenad upp till Alexanders dagis och hämta honom. Klockan 18 ska jag till tandläkaren.. vill inteeeee! Jag gillar det inte.. usch.


Titta inte på videon.. lyssna bara på låten=).

Plock blir!
Hääjda!

Säfflemarten och innebandyavslutning!

Sådär ja.. har ingen huvudvärk idag!! Helt otroligt för o va mig. Igår vart det ju säfflemarten som sagt och det var uunderbart väder! Helt perfekt skulle jag vilja säga att det var=). Jag köpte dock ingenting, men D fick ihop lite smågrejer. Alexander var helnöjd, fick åka karusell med morfar, kaffekoppen, hehe. Sen åkte vi hemåt och plockade upp Frida i Grums på vägen.



När vi kom hem halv tre började vi dricka lite smått jag och Frida och jag gjorde mig i ordning. Sen skjutsade D oss in till stan och Score. Där var det barbeque-buffé, vilket äälskades av ALLA. Fy va gott det va, massa kyckling, revbensspjäll, kotletter, klyftpotatis.. you name it. Efter det bowlade vi.. Jag vann fanimej det individuella, jag var bäst av alla. mahaha! Sen åkte vi till norrstrand, hem till Tina och Erica, fest vart det! Hur kul som helst! Nöjesfabriken blev sen och det var skitkul där också. En toppenkväll helt enkelt!=)



Neverstore spelade på nöjes.. tror ni jag blev lycklig eller?! Jag absolut älskar dom och är lite småkär i sångaren.. puh=) Jag visste inte ens om att de skulle spela där, vandrade bara in i rockbaren och fick höra dom, jag nästan sprang ner till scenen. Loved it! Träffade massa söta människor också. Det var speciellt kul o träffa Camilla (läs Camel) som är hemma den här helgen, men pluggar i italien annars. Kommer hem i juli, så då blir vi grannar igen=) Carro träffade jag också ju.. henne har jag inte träffat på hur länge som helst heller. Så de va skoj! 

Tack alla för en helt underbar kväll!

Puss&Kram!

Doling!

Just nu håller vi på och packar upp och flyttar runt o har oss i lägenheten. Jösses, det är hur mycket grejer som helst. Undrar om vi ens kommer ha nån yta att gå på här hemma, hehe.

Imorse åkte vi tillbaka med släpet också.. till Säffle alltså. Men först åkte vi till syrran o lämnade av lite grejer där, som ska slängas på tippen. Sen fick vi vara barnvakt också.. bara sådär=) Alltid lika roligt! Fint väder är det ju också.. såå tråkigt att vara inne nu ju. Uamejen.

Ikväll åker vi till syrran igen.. ska sova där. Och imorgon är det Säfflemarten för hela slanten, hehe. Ska bli skoj. På kvällingen blir det avslutning med Grums också.. feest vare ja! ;D

Usch.. en stressad Marie på ingång.
Jag är nog inte rolig att ha o göra med just nu tror jag, haha.
Stackars Daniel!

Aldrig mer!

Fyyy faan.. jag är totalt tömd på kraft. Började flytten kl 6 imorse och blev precis klara nu. Uuuh va ja ska sova! Men bara till halv 6, för då ska vi åka och lämna tillbaka kärran tydligen..

Gonatt förfan.

Klippt och skuren tydligen!

Jag har fått jobb!! HIGH FIIIIVEHerbalife-distributör. Uh va snyggt=D Gud bevare mig väl.. Ska på utbildning i Stockholm 24-25 maj. Ska bli såå roligt!! Fest på lördagen där också tydligen.. vilket inte är mig emot, hehe. Hon sa att jag var som klippt och skuren för det jobbet och glad... ja.. det blev jag! Nu börjar livet bli riktigt roligt och spännande!



Massa nytt som händer nu. Blir ju tydligen sambo imorron=) Åker till D tidigt imorron med pappas bil och släp på den. Dags att flytta från götet och hem till mig. Underbart! Åker tidigt också, redan halv sju imorron bitti. Så det är väl dags att hoppa i säng.. Berättar mer om jobbet nån annan dag.

Godnatt!
My back is killing meeee!!

Kissimugg!

Gick upp kl åtta imorse för att åka iväg till Gruvön och fixa till det årliga tisseprovet.. eller drogtestet som det så fint heter. När det var klart så åkte jag, syster och barnen hem till pappa. Han var ledig idag, skulle måla o ha sig hemma, men det blev visst inte så, hehe. Vi grillade, lekte med barnen och fixade till lite grejer som jag ska lägga ut på tradera åt honom.

Hela SEXTON grejer är det jag ska lägga in på tradera.com. Det kommer ju ta en evighet, så det blir fixat imorron. Men vad gör man inte för sin lilla pappa=).


Rekord?

Så här många inlägg på en och samma dag har jag nog aldrig fixat till förut, hehe. Men det här är fan bra alltså.

Om ni vill se en film som får er på bra humör, så se den här! The pick of destiny med Tenacious D. Jack Black är ju helt sjuk! Haha, det räcker att jag tänker på filmen så blir jag på bra humör. Powersliden han försöker med är helt jäkla klockren.. ojoj. Men här är dom ganska sköna också..



Nu ska jag ut och gå.. igen. Har haft en otroligt givande dag som ni märker. Cyklade imorse, var ute o gick lite senare och ska ut o gå nu igen. Det är kul det här, hehe..... Ska iaf iväg till grums o spela lite innebandy ikväll. Då har man nåt o göra på riktigt =)

Härråå partypeople!

Hello, I'm Johnny Cash.



Vilken jäkla pärla han är alltså..

Äntligen!!!


♥♥♥

Daniel
ringde förut och han gör sista dan idag
! Så på torsdag eller fredag åker jag ner med pappas bil och en släpkärra för att hjälpa honom med flytten. Uh va glad jag bliiir! Lycklig är ordet!

♥♥♥


För ja ä så tlööött!

Här är den ena klänningen som syrran köpte åt mig. Jag älskar den!! Passade perfekt gjorde den också, ujamejen så bra=) Josefsson var den ifrån tror jag.

image742

Har inte sovit en blund sen jag skrev sist, ska gå ut och gå en sväng och fixa lite grejer nu. Sen blir det lite fix här hemma. Vilket är ett måste!

Tidig morgon..

Har precis släppt av D vid tåget. Jag gillar det inte. Sova utan honom... det funkar inte. Men vi ses väl i slutet av veckan. Blir väl till o åka ner o hjälpa honom med flytten då hoppas jag. Inte säkert att det blir flytt just då, eftersom han har en månads uppsägningstid så kanske han inte får sluta direkt den här veckan. Men han trodde dock inte att det skulle vara några problem, så jag håller tummarna! Vill ju ha hit honom så fort som möjligt juuu.

Tvn väntar.. suck.
Häpådä

Sauna och jäger på tub?

Det här har varit den trevligaste helgen på länge! I fredags vart det ju, som sagt, käk och tv hos syster. Igår åkte vi till D's mamma Sirpa och hennes gube Kent. De bor i norra värmland, uppe i Kärrbackstrand utanför Sysslebäck. Helt underbar natur där uppe. Huset ligger precis vid Klarälven och det är så fint! Jag fick en riktig sommarstuge-vibe när vi kom dit. Fint väder, fint hus och fin natur. Vet inte om det kan bli så mycket bättre. Eller jo.. de har en bastu ute på gräsmattan också. Perfekt!

Vi började med maten direkt vi kom dit och sen kollade vi på hockeyn och satt och pratade om allt och inget. Lite senare på kvällen så var det dags att bada lite bastu. Sirpa och Kent hoppade in först och sen var det min och Daniels tur. Jag tror inte jag har badat bastu sen jag bodde i huset med familjen. Och det var nästan hela 9 år sen. Jösses.. snacka om att det var dags nu iaf, hehe. De bjöd på jägermeister på tub också. Lite märkligt kanske, men ganska bright ändå=).

Efter bastun vart det sängen. Vi vaknade klockan elva ( ! ), då vart det frukost innan Kent och Sirpa drog ihop lite folk till o spela innebandy nere i folkets hus. Det var helt galet halkigt där inne så det var inget skönspel direkt, haha. Förlorade gjorde vi också, mot göbbera =D

Sängen väntar!
Nattinuffsan!


Heelg!

Gårdagskvällen var helt klart mysig! Lekte med barnen och käkade tacos och kollade tv. Toppenbra kväll! Nu har jag precis vart och hämtat min cykel från stan, vilket verkligen var på tiden. Ska snart åka iväg till Daniels mamma och hennes Kent. Ska dit o hälsa på lite, har aldrig varit där heller så det ska bli kul o se hur de bor där uppe i Sysslebäck, hehe. Så det kommer nog bli lite bastu o sånna grejer där borta, göött!! =D


Nu blir det dusch och sen far vi!

Häddada!

Lycklig!!

Daniel fick jobbet!! Han börjar jobba redan 12e maj! Så det blir flytt nästa vecka. Vi får låna bilen av pappa också, för jag har ju inget drag på min lilla plutt. Pappa är bäst.



Det här kommer bli en bra sommar.. den bästa!

♥♥♥

Ack Värmeland Du Sköna.

Åker hem till Karlstad idag runt halv tolv skulle jag tro. D ska på jobbintervju klockan tre, så håll tummarna! Ikväll vet jag inte vad som händer, vi åker nog till syrran o barnen skulle jag tro. Klarar mig inte utan dem för länge♥. Syrran hade köpt lite kläder till mig också som jag är lite nyfiken på, eller väldigt nyfiken kan man nog säga att jag är, hehe.

  


Nu blir det till att bränna lite skivor inför hemresan och packa lite.

Ciao!


Duffy!

Älskar den här tjejen! Gör galet bra musik! Senaste låten 'Mercy' är riktigt bra, men jag tror faktiskt att jag gillar den här låten liite lite mer. Men bara lite=) 'Warwick Avenue' heter den. Lovin it!!


Tävling!

Good Luck To Me!

image736


Hopp o hej

Jag undrar om jag var den enda människan i sverige som gick upp halv tio imorse? Gick hur som helst inte att sova, så jag gick upp och tog mig en promenad i regnet. Inte en själ va ute..

Idag händer det nog inte så mycket skulle jag tro. Herrn ligger helt utslagen i sängen och jag sitter och tittar på Madicken, haha. Ska storstäda och diska sen. D tror väl att han ska slippa nu, men icke! Han ska allt få göra sitt han också, hehe.

Nej.. nu är det dags att ta tag i dammsugaren.

Tjipp!