Fars dag igår..

..var det ju. Jag hade fixat jordens bästa bok till Daniel. En fotobok. Kul att göra + jättefint resultat!


Framsidan.









Visst blev det bra? Daniel gillade den iaf:)

Vad har hänt mer då... spelade DM i helgen. Vi var bara 9 pers, haha. Vi fick stryk, men vi gjorde en riktigt bra match för att va så få spelare. Så det var väl helt okej. Daniel har jobbat hela helgen, så vi såg varandra knappt på hela helgen kändes det som. Men nu jobbar han bara till onsdag så det är skönt! Det kommer bli mycket plock o så under veckan, då vi måste komma i ordning inför flytten. Mycket ska till tippen och en del ska till auktion här i säffle.  Så det kommer bli ganska tomt efter det:) Längtar till flytten!!! Gaah.

Allt ordnade sig ju förresten också, om jag inte sagt det tidigare. De som skulle flytta in här, visste inte om de kunde få bort sin lägenhet till den 1 december. Men det gick bra. Annars hade vi fått betala halva december hyran, men nu slapp vi det eftersom de kommer flytta in är 1 dec:) GÖTT!!

Jag och Molly ska snart iväg in till stan och fixa lite stjärnor att antingen ställa eller hänga i fönstren.. sen ska jag köpa mig nån kofta eller nåt liknande.


Mammas goding!


Satte upp håret i en tofs här om dan :)

No aker vi!
Puss&kram!


Rånad?

I söndags när jag jobbade hände nåt konstigt... och jobbigt.. och skrämmande. Jag delade ut mina tidningar som vanligt och när jag kom till det sista området som är lägenheter så hände det. Det som jag väntat mig skulle hända.. har i princip suttit och väntat på att nåt jobbigt skulle hända egentligen. Det var ganska mycket folk utanför det första stället  jag skulle in på och jag hann inte ens gå ur bilen förrän de hoppade på mig. Eller inte mig, men bilen. Så det är ju inte så illa som det låter kanske, men jag vart fortfarande väldigt skärrad. De skrek och de stod på varsin sida av bilen och stod och gungade den. De siktade nog mest på att skrämma mig.. och det lyckades dom bra med. Jag la i backen och åkte direkt därifrån.. i det läget struntade jag i om jag körde över nån av dem eller inte. Jag ville bara därifrån.

Jag ringde min chef och han var väldigt förstående och han är jättebra att ha att göra med. Så jag frågade om jag kunde få dela ut tidningarna där när det blivit ljust istället. Och han sa att det var helt okej. Så där tänker jag inte befinna mig när det är mörkt nå mer iaf...

Tjillevipp.