Finally..

Nu äntligen börjar min förkylning gå åt rätt håll. Så himla skönt.. Vad händer i helgen då tro? Nej det vet jag inte det nej.. vet bara att det vankas utgång imorgon. Så det ska bli kuuul! Lite grön i ansiktet har jag blivit också.. pga Jeannis som är på Peace&Love, hoppas du har kul gumman! Ikväll ska jag och Holta mysa lite. Hon ska slinga håret på mig och sen blir det väl lite käk och nån rulle kanske. Bra tös denna Holtan:)

En annan bra tös är Rihanna.. för jäääklar vad hennes album Good Girl Gone Bad är sjukligt bra! Fixa albumet!

image163

Nej, nu är det dags att fixa lite. Don't stop the music!

Mooove it moove it!

Gör mig en liten tjänst nån där ute och gör mig frisk!! I'm begging you pleeeeaaase!


Ooooojdå..

Hoppsan Kerstin.. glömde bort o göra matlåda till jobbet imorron. Så nu har jag precis slängt ihop lite soppa DE LUXE, haha. Efter jobbet idag sov jag en stund här hemma, inte alls länge dock. En välbehövlig liten tupplur bara. Sen runt sju hälsade jag på Holtis en sväng och vi tog en liten promenix längs älven o snackade massa skit. Pratade med Linn när jag kom hem från holta också. Hade inte pratat nog med skit tydligen, hehe. Söta vänner har jag som lyssnar på mitt tjaaat! Puss på er godingar!

Soppan är klar och sängen väntar.. behöver behöver behöööver min sömn.
Hopp i säng o ta er där bajset bor?.. haha. Stackars tjej..

 Holtan Jagan Linnsan

Midsommar i Randviken..

Fick skäll av Jeanine idag.. har ju inte uppdaterat bloggen sen i onsdags. Hemska tanke, hehe. Det har hänt en hel del sen i onsdags. Mer än vanligt. Tränade med herrarna i torsdags igen som vi brukar göra nu för tiden. Skojigt! Efter det åkte jag och Holta ut på björkris-och-blomjakt ute på skåre nånstans.. där hamnade vi. Det gick ganska dåligt faktiskt, iaf med blommorna. Skåre hade inget bra utbud. Vi var lite rädda för fästingar också, eftersom holta precis har fått borrelia (hur det nu stavas), så fick jag ta den största smällen o kliva i det höga gräset. Men allt för henne;) Sen bar det iväg hem till holtan för att fixa det vi skulle ha all dret till, dvs midsommarkransarna:) Jag var dålig på det. Jag satt och tittade på tv, medan holtis slet som ett djur med det lilla vi hade skrapat ihop. Resultatet blev toppen!

Sen var det alltså midsommarafton och vi skulle ut till en stuga i randviken. Var verkligen hur fint som helst där ute, tråkigt med det dåliga vädret bara. Men killarna hade fixat det skitbra, genom att va ute o ragga partytält. Så det funkade göörbra! Vi blev hämtade av Chris runt sex - halv sju. Kvällen där ute var hur kul som helst! Sött, roligt, trevligt folk och massa alkohol. Det gick inte dåligt. Eller ja.. för vissa gjorde det det, men de flesta klarade sig alldeles utämärkt och var på en relativt städad nivå, haha. Hur som helst.. tänker inte gå in på några detlajer, för då blir det alldeles för mycket att läsa för er där ute. Som sagt.. hur som helst blev det en toppenbra midsommarafton och det vart ett lyckligt slut. Tack för kvällen alle töser o pöjker ;)

 Nina och Holta är söta i Holtas hemmagjorda kransar med sidenband;)

 Så såg det ut.. lite dålig bild, men det funkar. Så fint!

 Sötlöken Mela!


         



Så där ja, blev lite bilder iaf. Man hade ju fullt upp med annat faktiskt.. Men helt klart en lyckad midsommarafton!

Idaaaag vaknade jag typ halv ett. Illa faktiskt. Men va faktiskt ute igår också. Så jag har nåting att skylla på, hehe. Det var planerat att vi skulle titta på fotboll (jag och holtis) och så blev det. Klockan fyra va vi på Tingvalla IP och tittade på Carlstad Utd - Husqvarna. Carlstad vann med 4-1, fin match. Och fint väder.. skönt skönt! Efter matchen gick jag, holta, hellgren, pat och stefansson till hemköp och skulle fixa lite ingredienser till flygande jakob. Så vart dä o så blev dä. Vi lagade lite käk hemma hos holtan och det vart en trevlig kväll med skitsnack och mys ute på taket. Naaajs.. "RAGGA"... haha.

Nu är klockan mett i natta och jag ska sööv! Hörs en annan dag helt enkelt. Mycket nöje tills dess ;)
Lateeer!


Sverige - Ungern

Jag fick två gratisbiljetter i måndags till damernas VM-kval mot Ungern igår. Gruvön stod för biljetterna ;). Perfekt väder, vart dock lite halvkrasslig så frös som en apa ändå. Matchen vart ju så där måste jag säga, inte så mycket till underhållning inte. Men det visste vi väl redan innan. Det blev 6-0 till sverige tror jag. Bra jobbat, go sweden it's your birthday.... Vi gick efter 20 minuter i andra halvlek, vi var galet hungriga. Åkte till Linn, där fanns malin också. Vi gick till pizzeria Opera (eller nåt) på herrhagen, fixade lite grubb och gick tillbaka till Linn, där satt vi i köket och käkade o pratade gamla minnen och en massa skvaller, haha. Sen förflyttade vi oss till vardagsrummet och gjorde samma sak + lite tv-tittande. Vart en fin kväll :)

        

Missnöjd.

Började jobba i måndags.. Midsommarafton på fredag.. och jag har blivit SJUK! Har varit lite krasslig till och från ett tag nu. Kände av lite halsont igår kväll efter träningen och kände på mig att det skulle bli ordentligt den här gången. Ska verkligen försöka kurera mig med alla möjliga medel, har mycket skit i skåpen, hehe. Vill inte vara borta från jobbet första veckan likom.. hur ser det ut. Nej.. jag får stå ut. Midsommar tänker jag INTE missa... åker no matter what. Om vi ens hittar på nåt bra sätt o bo på, hehe. Men sånt där löser sig alltid!

Bingen blir nu snart.. nattinuffsen.
"Men erik.. va roligt! Ta en pepparkaka..."


Dra mig i backen o kalla mig knut..

Hade gristräning med innebandyn idag. Va i grusgropen på sörmon. Branta.. BRANTA backar.. sand överallt och dreeeetjobbigt. Det vart det jobbigaste jag vart med om på lähääänge. Haha, fy fan. Tänk er själva o springa i sand i en och en halv timme, jösses :P Tog mig ett bad precis.. slumrade till lite och vaknade av att jag höll på o drunkna. Välkommen in kallsup, haha. Somna aldrig i badkaret, det kan vara farligt har jag hört.... Orkar inte ens skriva mer nu.. Goooodnatten, öpp i otta imöra.

Sleep tight helst..

Återförening..

Igår vart det fest! Behöver egentligen inte sägas så mycket om det, förutom att det var hur kul som helst! Fick dock lite för mycket i mig innan krogen. Så nåt dansande blev det inte, haha. Satt mest. Tre tjejer från Grums som ja nte träffar så ofta kom på förfesten här hemma hos mig också, skitkul! Liten återförening, hehe. Tack tjejer för kvällen!

          


Så där ja, det var kvällen i bilder det. Helt klart fin kväll!
Imorgon börjar jag jobba också.. häij dåå spare time! Jobb, träning, jobb, träning...

Fest fest feest!

Jahaa, då ska man fixa till sig lite innan folket kommer då. Har en känsla av att det kommer bli lika bra som vanligt! Vilka kommer? Moe, fia, jeanna, hanna, ia, jenny, frida, annika, elin och..... ja just det..... jag kommer hem till mig också.

Jaaaaa men då så! Ses i dimman ;)

Tjüss!

Brorsan goes Steve-O ?

Titt på själve fan vad han har gjort med arslet?!
Your Name alltså.. som steve-o. Han är cooool min bror..

image124           image126

Ptja, vad ska man säga.... det är brushaan det, haha.

MR YouTube..

Igår vart lite annorlunda än vad jag sa. Skulle träna fotboll, det gjorde jag inte. Tränade innebandy med herrlaget istället. Spelade en liten mixmatch, vilket var roligt!  Vi var några tappra ur damlaget som ställde upp, haha. Fem st va vi. Holta, Ia, Linn, Moa och jag. Vi va typ... bäst. Haha. Jag gjorde iaf mål, och det mina vänner, DET är inte ofta det händer. Efter träningen åkte jag och holta hem till henne för att fixa till oss lite för att sen gå till mårten o dricka lite och umgås.. och titta på alla studenter och bli nostalgiska, höhö.
Vi kom dit iaf och efter ett tag kom MR YouTube himself, HAHA. Om ni inte har sett honom på youtube så är det dags att göra det nu. gå in på youtube.com och sök på dumle69 så får ni uppleva nåt alldeles extra. Jag har jobbat med denne herrn också måste man ju påpeka, hade inte en enda tråkig dag på jobbet, tack vare annika och dMl, hehe.

Bäst att jag inte snackar nåt om vad som kommer hända ikväll, eftersom jag inte vet säkert. Och jag vill ju inte ljuga... IGEN, hehe. Lateeer!

image123

Johan och Holta ska ut och åka bräda.. mett i sömmern?

Lissebärj..

Som sagt.. Liseberg blev i tisdags och hade inte varit där på tre år. Åkte med Annika, Kamelen och Anna. Det vart hur lyckat som helst, mest nöjd är jag över köerna. De fanns inte, hehe. Vi stod i kö högst 10 minuter, om ens det. Så vi hann med en hel del. Vi åkte från Karlstad kl nio och var framme runt ett då de öppnade. Jag har också märkt att jag är ganska svag för grupptryck. För jag åkte ALLT. Till och med höjdskräcken som jag åkte för första gången för 4-5 år sen kanske och sa klart och tydligt "aldrig mer!". Men de lyckades övertala mig att hänga på och det var bra att de gjorde det. För annars hade jag missat nåt. Det var inte alls som första gången, för då hade jag typ panik. Eller nej, inte panik... utan paniiiiiiiik! Sen var det några nyheter som jag inte hade åkt också, kanonen och uppswinget. Den sistnämnda var ny för i år. Jag bävade lite för den också, men jag fixade det. Vilket också var värt:) Lisebergsresan 2007 var toppen! Jag gissar till och med att det blir ett besök till i slutet av sommaren. Då ska Jeanna med! Det har jag bestämt. Att vara sjuk är bara dumt, hehe.

       


Kl 22 var det dags att åka hem, vi ville inte, men så vart dä o så blev dä :) LILLE bilkön när vi skulle komma ut ur göteborg. Åkte 22.15 och kom ur kön 22.50. Roooooligt. Va hemma 02.15, då var jag lite trött kan man säga.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt... ska träna fotboll ikväll är det tänkt iaf, jag och Holta. Ska tvätta hela dan också. Wohooo. Rädda mig den som vill, det är välkommet.

Götteborrrrg!

Idag har varit en skön dag, trots värmen. Behagligt idag iaf. Spelade beachvolleyboll på Skutberget med ett gäng. Det gick så där, haha. Jag och ia var radarparet nr 1! Sen åkte vi hem, käkade lite och sen åkte vi till Skutis igen, men för att träna den här gången. Distanslöpning stod på schemat. Gjorde inte en av mina bästa träningar i livet kan jag ju säga, haha. Helt död och värmen tog fan musten ur en. Ujuj. Tar nya tag på onsdag då det är snabbstyrka..

Hux flux så där, bestämde jag och Kamelen att vi skulle dra iväg till Liseberg imorgon. Vi tar med oss Annika och Anna också :) Jag säger som jag alltid säger.. att jag ska åka allt, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag banga på nån av de farligaste:P Gissa vilken, hehe. Kul ska det bli iaf! Tråkigt att Jeanna inte kunde följa med bara. Men vi får ladda till midsommar istället, eller hur Jeannis? Kl 9 imorgon bär det av!

Lyckat!

Varmt varmt vaaaarmt! Min lägenhet är världens sämsta när det gäller kyla. Det finns ingen. Men fläkten fungerar fortfarande och är i full gång. Tur det. Igår var det fest hos Hanna. Inflyttningsfest. Massa roligt folk och det kunde inte misslyckas.. och det gjorde det inte heller. Hade kunnat stanna på förfesten hela natten, men nöjesfabriken blev. Lite lite folk tyvärr och ingen hit alls. Men innan det vart det fiiiint :) Min skiva fungerade dock INTE i Hannas dvd, så jag blev lite ledsen.. men döljde besvikelsen med ett leende och va lite crazy istället, hehe. Malin va där också, har inte sett henne på huur länge som helst och pratade massa minnen med henne. Värt! :) På hemvägen va vi typ 6 pers som skulle åt samma håll och vi stannade vid Kenneth's för att käka lite. Mycket bra ställe efter krogen.. dessutom på vägen hem till mig. Lite farligt kanske men ändå, tihi. Efter att vi hade ätit våra burgare och myggen ätit upp mina fötter och ben, bar det av hemåt. Nästan framme träffade vi på en liten dam som hade skaffat sig en snefylla och som bara var fööör rolig faktiskt. En reckti värmlänning :D haha. "Härrta bor däär o härrta bor dääär" haha, mycket trevlig människa. Inte bitter. Härrta betyder tydligen hälften. För vi va tre och tre som gick åt varsitt håll. Jag vet inte jag.. men det va kul då? haha.

                         

Vart inte så många bilder, men det duger :) Tack Hanna och alla andra för en toppenkväll!

Nu blir det till att läsa lite och sen sooova, om det går.. sa jag att det var varmt? :)

Ha det skitfett.



Jag är ingen riddare på vit häst
Ville du ha biceps kan du åka hem, ha det skitfett
Här är hanen som är sist i kön
Med en överkropp som Mr. Burns
Det är inte någon grekisk diskuskastare
Så vad var det du missuppfattade?
Du betalar taxin
Tack den drar jag av
Hörru du får ha det bra, okej.


Vem sa att det va lätt o va man?
Lyft upp ringen och sträck upp en hand.



Helgen.. och grattis till Emma!

Guuuu så varmt det är, sommaren är här and I löööv it! Idag har jag varit på bergvik faktiskt.. har inte varit där på hur länge som helst, men idag blev det en tripp med Kamelen. Jag köpte mig ett par tofflor, söta o sköna. Två linnen eller klänningar eller vad man ska kalla det. Sen lite småkrafs. Oh! Köpte ju en fläkt också, jösses vad det behövs nu. Min lägenhet typ... kokar... på eftermiddagarna, för då ligger solen på. Så bra jobbat, maaarte! Linn kommer hit ikvällinga också, vi ska göra massa tjejigt. Färga håret på varandra och säkert måla naglarna också, haha!

Imorgon längtar jag lite till måste jag säga. Först blir det väl lite solasola och sen ska jag umgås lite med mami o papi. Ska titta på Carlstad Utd.. sen följer de med mig hem o kopplar in min BÄNKDISKMASKIN. haha ja det är sant.. jag kommer verkligen få slippa diska! WEWAWOWAA! Halleluleejaaa! Yehees! Nåja.. på kvällen sen blir det iaf fest!! Har väntat flera veckor på den här festen. Miss HB (haha) ska nämligen ha inflyttningsfest. Kommer inte bli besviken på stämningen, and this I know ;) Synd att Jeanna är sjuk bara:( Hoppas att hon tillfrisknar över natten och känner sig mkt bättre imorron! Hoppashoppashoppas!

Igår åkte vi till Sunne för att fira Emma (min brors flickvän) som tog studenten. Så grattis till sötnosen Emma! Jag blev ju nästan lite nostalgisk när jag såg henne.. vitklädd och med söta mössan :) Två år sen nu.. tiden går fort.

     


Fint med ballonger, sånt hade vi inte på studenten på min tid. Pappa Emma & Emma på bilden i mitten och på siste bilden öppnar hon lite gifts.. fick t.ex. en chokolaaadebok, MUMS!

Kom igen nu Linn, dags att komma hit så vi kan have our giiirls night, hehe.

Grattis!!

Grattis mami på 47års dagen! :)

image97

Puss o Kram!

Stockholm Stockholm världens stad...

Nu så.. Bäst jag skriver om min lilla tripp till huvudstaden innan Jeannabarnet tappar greppet ;)

Det var bestämt att jag skulle åka tåg från Karlstad 06.18 på fredagsmorgonen den 25e maj. Jag gillar X2000.. satte mig på tåget, lyssnade på min iPod och vips så vart jag framme. Jag mötte Jeanine på centralen och planen var att vi skulle åka hem till henne till Hammarby Sjöstad och lämna mina grejer och sen åka in till stan igen för att träffa Jeanna. De här små liven är två av mina bästa vänner och det var självklart dom jag skulle hälsa på där borta=). Vi gick på stan hela dagen och jag inkasserade lite nya skor och nya kläder. Vi käkade glass och allt var bara perfekt. På kvällen vankades det utgång och så blev det, har dock inga bilder därifrån.

Här sitter vi och käkar Ben&Jerry's i trappan vid sergels torg. Mys!

        


På lördagen skulle jag, Jeanine och Adde på Hammarby - ElfsborgSöderstadion. Stod mitt i bajenklacken o jäädrar i bengen vilket liv det var. Bra match också, där Hammarby tyvärr förlorade med 1-0. Orättvist, de skulle ha haft en straff när det bara var någa minuter kvar, men domaren valde att fria.. SYND. En söt liten kille här nere på bild som vart väldigt attraktiv og. Underhållande :)

        


Sen skulle vi fira Jeanna! Hon fyllde 21 på söndagen som ni kanske har läst här förut och vi skulle ha en liten födelsedagsfest för henne med grill o tårta och alkohol, hihi. Kvällen var självklart, som vanligt, totallyckad! Det var jag, Jeanine aka Jea och Jeanna och hennes vänner Elin, Camilla, Eva, Marie och Malin. Så vi satt utanför Jeannas place i Bergshamra. Efter vi hade käkat så var det snart dags för tårtan, gudomligt god måste jag säga=). När Elin bar ut tårtan och alla presenter så sjöng vi ju så klart för henne också. Tror ni inte hennes stööööriga granne kommer ut och säger till oss att vi faktiskt inte FÅR sitta under HENNES fönster och föra sånt liv för att hon skulle upp och jobba dagen efter. Vilken jävla mupp. Bittra, bittra människa! Vi flyttade oss 5 meter bort och det var hon tydligen nöjd med, men kikade med jämna mellanrum ut genom fönstret för att ha koll på oss. Avundsjuka kallas det tror jag. Nåja.. vi hade hur kul som helst iaf och när klockan blev halv ett - ett så var det dags att röra sig in mot stan. Vi var aldrig inne på nån klubb, men hade görsköj ändå! Skrattade åt Jeanna hela natten för hon hade tydligen fått tourettes över en natt. HAHA, det låter kanske inte så kul.. men jösses ni skulle varit med. VOFF!!

                                           

Det var lördagen det:) Jeannas lilla stuss som blir lite blottad där också, hehe.

Under måndag - fredag gjorde vi liksom inget speciellt, utan det är helgerna som är värt att prata om, hehe. Men vardagarna vart minst lika bra som helgerna! Älskar Stockholm!

På dagen på lördagen bestämde vi oss för att dra ut på stan lite och fynda. Käkade glass också, igen.. i solen. Underbart!

                                          

Så kommer vi till Jea's lilla födelsedagsfest i lördags då. Hon fyllde 22 år den dagen.. alltså den 2e juni. Jeanna och hennes vänner skulle komma. Så vi vart en hel drös med folk till slut. Det var Jea, jag, Jeanna, Elin, Camilla, Lisa, Karin och Cara. Den sistnämnda var Karins vän från USA, Ohio. Så vi fick känna på engelskan lite, vilket var kul! Vi tittade självklart på fotbollen också, som jag inte orkar prata om just nu. Har bara en sak att säga om det.. IDIOOOOOTERRRRR.. Poulsen och killen som attackerar domaren. Stördhövven. Yeah well... festen var minst lika bra alla andra gånger,  det vart helt enkelt förjävvla roligt! Massa bra musik och världens sötaste människor på plats!

                                       

Ni får tolka bilderna hur ni vill.. blir roligerst då, haha!

Summering då... två helt klockrena fester där man fick träffa både nytt och "gammalt" folk :)
Stockholm är toppen!

Nöjd Jeannis? ;)

Luuugn nu =)

Jeanna, imorgon kommer det du väntar på. Jag LOVAR att jag ska skriva imorgon... OK? ;)

Sitter hos papi nu i urskogen. Han är inte hemma.. mami, papi, min syster, hennes son och hennes göbbe är i Göteborg. Jag fick inte följa med, haha. Tänkte ta hand om hans fula höns som han har här hemma hos sig. + att det är så lugnt och skönt här uppe i Långserud, som det så fint heter.  Usch, jag gillar dom inte.. hönsen. Ändå gör jag det frivilligt.. Jag är en bra dotter, hehe. Det roliga är DOCK.. att även fast min kära far visste om att jag skulle vara här idag och imorgon så ringde han ändå till granngöbben och frågade om inte han kunde titta till hönsen och ge dom lite käk o vatten, HAHA. Thanks alot daaaad! :D hihi. Han är söt min pappa.

Jag är frisk nu og förresten. För er som är intresserade=P Så imorgon blir det första fysträningen med innebandylaget! Jag va där o kikade i måndags när mina älsklingar till lagkamrater slet som djur. MR Jansson var inte så diktator...ish som jag trodde att han skulle vara. Men han sa själv att det bara var en mjukstart i måndags, att det skulle bli mycket värre och att vi skulle spy galla över honom när vi kom hem efter varje träning i slutet av sommaren. Jag tror honom.. men det är värt det! Varje jäkla löpsteg och varje armhävning och varje jäääkla "90-grader-med-bena-och-klubban-på-armarna" grej kommer vara värt det. Utomhuscup i båstad väntar och cup på hemmaplan i Kallsta Open. Vad ska man säga.. Innebandy är min passion o ja älskört!!

Babblar bara massa strunt nu..
Ska lägga mig och läsa lite och sen nanna kudden!

PUSS!

uuusch..

det blir inget skriveri om veckan i stockholm idag inte.. har blivit matförgiftad... typ... så jag kräks istället om det är ok?

lateeeeeer!

wewawowaa!

Stockholm är fortfarande lika bra som tidigare i veckan. Men imorgon bär det av hemåt. Vämland och Karlstad. Då ska jag skriva massor om veckan i sthlm och all annan strunt som ni så ivrigt vill läsa om! höhö. ;P Grattis till Jeanine idag! 22 år har tanta hunnit med att bli,. där ser man. Och grattis Jeanna i söndags! Hon är inte lika mycket tant.. men på go väg. 21 blev hon. Ikväll är det fest! Inte bara fest´.. utan brakfest!! Ses i dimman;)

Och Linda... kom hem NU NU NU!!! Saknar dig smulan!