Haha, kul.. kuuuul!

Hände en liten kul grej förut faktiskt.. Jag, moa och emma skulle åka till Rusta så moa kunde köpa lite hårfärg. Vi åkte dit, köpte färg och åkte in till stan. När vi skulle gå ifrån bilen märkte moa att hennes plånbok va borta.. Vi letade som tokar i hela bilen, men ingen plånka nååånstans.. Så moa åkte tillbaka till Rusta för o kolla om den hade ramlat ur när hon satt sig i bilen.. Men ingen plånbok där heller. Så ringde hon till mig, alldeles uppgiven, och sa "kan du inte kolla i din väska bara  för att?" Så gjorde jag det.. och vad hittade jag där? JO, en plånbok som iiinte va min.. :D Mission completed och varken jag eller moa har nån som helst aaaning om hur den hamnat där. Haha, moa vart glad iaf :)

Nu sitter jag hos Nina.. väntar på att vi ska bli hungriga och gå ner på stan o käka, Mums! :)
Matcher snart också.. Längta!
Tjüss!

Kallsta Open tjugohundrasjuuuu!

Oooohoohoh, ikväll sätter det ääntligen igång. Kallsta Open 2007 tydligen :) Vi har vår första match kl 22 ikväll mot KAIS Mora. Imorron spelar vi kvart över ett och kvart över åtta. Kolla det borde ni... faktiskt. Vi är bra.. haha :D Alla matcherna är i Gjutaren.. It sucks..

Moe kommer och hämtar mig om en stund.. ska in till stan en sväng. Hon är stor flicka nu, har flyttat till falun och har skaffat körkort o hela paketet ;) Dutti Moa! Ska möta upp lill-vieweg på stan också... sen blire till att heja på skattkärrs herrlag innan våran match. Kul kul!

Hörsda! Pussda!

Vill vill vill..

.. så himla mycket just nu. Vill att det ska bli helg nu nu nu! På fredag sätter nämligen Kallsta Open igång, cup på hemmaplan är inga fel :) Har våran första match i gjutaren kl 22.00 på fredag.. det ni. Hoppas att det kommer gå bra för oss, tror inget annat iofs. Vill att det ska komma mycket folk o titta, blir genast mycket roligare då!
Vill hitta ett jobb som jag trivs med helst, vilket inte är helt lätt. Har skickat ut 120 ansökningar most likely, men iingenting. Time will tell.. I guess.
Vill köpa en höstjacka, men det passar sig inte riktigt ekonomiskt just nu nej.. Vill köpa ett par stövlar, men same shit där..
Vill att syster ska ploppa ut bebisen nu nu nu ;) hehe. Lite väl mycket att begära kanske, men vill vill jag :)
Sen är det vl en massa annan dret jag vill också, jag är en mycket krävande human being, hehe. Nu är det fotboll som ska tittas på!

Häjda..

The Outfield



Så jävla klockren låt.. gammal så inni bengen, men bra ärrä :D

Home sweet home?

Resan till Kreta var det bästa på länge. Behövdes, behövdes verkligen. Drack massor med drinkar, åt god mat och solade hela dagarna! Kunde inte ha varit så mycket bättre. Det var sjukt bra. Vädret kunde man inte klaga på heller, såg inte ett enda moln på 8 dagar.. Igår tyckte jag att det var lite skönt att komma hem , men nu vill jag bara tillbaka :)

  
Stranden, Jeanna snygg med glasss och Elin & Jeannis.

  
Supergoda drinken Blue Lagoon, den är inte grön, den är BLÅ:P Jag och en av de tre poolerna på hotellet.

  
Mäj, en bit av hotellet och jag med goood mat.

  
Hade lite kul med sunglasses... Mkt fina.

  
...och peruker, haha.

  
Världens godaste pizza! Jeannis o Wallis.

  
Klent hav.. Klen båt.. Klen glass.

  
Viktor och Sandra, tha pool och sen åkte vi liite högt med bussen på väg till flygplatsen. Ischk!

 
Utsikt igen och gooodis från taxfreeeee:P hehe.

Sådäär ja.. Vill tillbaka vill tillbaka vill tillbakaa!
Nu måste jag städa, kläder kläder kläder överallt.

Det är nääära nuu!

Oojojoj.. Imorron halv nio bär det av mot Sthlm-Arlanda. SEN.. Kretakretakretaaa! Kommer bli en minnesvärd resa, det är jag helt övertygad om :) Har precis packat färdigt nu. Som sagt..... är inte den bästa på att planera, haha. Men vi ses om en vecka! WACKIEDOOODIE!!

image326 image327

Trion som åker!! Klockrent!!!!

image328

Huvvaliigen..

Så där ja, ännu en fredag är förbi. Kvällen har spenderats ensam framför tvn. Har sett Shrek och Dödligt vapen, haha. Underbar filmkväll, hehe.Blev inget Bergvik idag heller, tar det imorron. Klockan tio redan... vi ska vara lite effektiva tänkte vi :)

Nej, I'm gonna hit the sack! Nighty night!

Fredagar my ass tydligen..

Jag gillar inte fredagar.. Hur kan jag inte gilla fredagar? Jag förstår inte. Det enda bra med idag är att det bara är TVÅ dagar kvar tills vi åker. Annars vetifan. Jag är en bitter människa. Är inte fredagar supposed to be den bästa dagen i veckan? Äh, vad vet jag. Jag skiter it. Jag vet iaf att jag ska frossa i naturgodis och sen se en film eller så ikväll. Det är ju helt okej faktiskt, haha.

Ska till Bergvik med Annika en sväng sen också, köpa sånt välbehövligt inför resan. Solkräm o sån shiet. Trevligt ska det bli, trevligt. Antar att jag ska börja packa idag också, det är väl lika bra. Jag är dock inte lika ivrig som Jeanna på att packa, haha. Tycker att det är relativt svårt och tråkigt till och med, hehe. Fröken Jeanna har skrivit MINST 20 listor över 20 saker.. det är jag imponerad över faktiskt :) Bra jobbat Jeannis! Jag är inte den som planerar långt i förväg.. jag planerar väl inte alls egentligen, utan jag gör allt i sista stund. Bra va? haha.

Haha titta häär då, på tösabeta. Jämt litte söt?


A touch of paradise..

Ooooooh ooh oh.. Jeanna fick ett sms av mr V, som är på Kreta nu. Det är tydligen 35 grader där nere, haha. Lite småvarmt eller vad tycker ni? WAWAWEEWAAA!

image320

Det där är hotellet vi ska bo på.

image321

Haha, gulligt rum ällär huuer? Inte mkt tid som kommer spenderas där inte..

image322

Platanias aka Paradiset?

Mååårten, haha.

Hihi



Haha, det här är vad jag sysslar med när jag inte jobbar tydligen :D Jag ger eeeer... min humor, haha.
Mårten är ju lätt bäst faktiskt.. Zlatan och Dr Alban, hahah.

Förresten mår foten bättre också, ser inte längre ut som en fotboll och tårna mår bättre di og, inga prinskorvar längre.. Så det så! 3 dagar kvar till Grekland också, jag är nöjd... mycket nöjd.

Dretfooot del II.

Åkte hemifrån halv tio imorse för att åka till vårdcentralen o kolla foten. Va hemma halv fyra.. Fin dag. Äckligt. Va tvugna att åka till vårdcentralen i Nysäter, lite drygt. När jag väl fick träffa läkaren så fick jag en remiss till röntgen i säffle. Han klämde o kände lite på foten och sa att "om du har ont här bakom fotknölen måste vi veerkligen röntga, för det är inte ett bra tecken". Säg gärna så eller? Vart ju dreetnervös. Så vi fick alltså åka till säffle till röntgen, där gick allt relativt snabbt faktiskt. Skönt. Men sen va vi tydligen tvugna att åka tillbaka till Nysäter med svaret.. lite vi fick åka runt tydligen, haha. Röntgen visade iaf inget som tur va, fint det. Bara vila som gäller.. Kommer inte kunna jobba de tv sista dagarna heller :( Sviiiinigt!!! morr. Need the money, honey.

Litte rörigt skrivet känner jag, men ni fattar.
Natti, nu drar jag.

Dretfooot!

Okej.. det höll inte alls i sig tills efter träningen. Stukade tydligen foten rejält i slutet av träningen igår. Gjorde fan sjukligt ont. Har ju stukat fötter förut, men aldrig så det har känts så här. Onödigt att det blev just nu känner jag.. Innan resan. Varför? Varföööör? Mycket onödigt. Ska iaf till sjukan om ett tag, Papi kommer och hämtar mig. Kan inte köra själv förstår ni, ont ont ont.

Nu sk jag hoppa på ett ben in till köket o fixa nudlar.. ska bli spännande o se om jag spiller nåt på vägen tillbaka? :)
Pyssa påa

Hoppsan Kerstin..

..vilket dåligt humör jag va på igår kväll. Haha, överdrev nog en heel del. Men jag hade världens sämsta dag, på riktigt. Huvvaligen.. Idag är det bättre, vi får väl se om det håller i sig till efter träningen också. Sånt vet man inte. Jeanna och Annika har precis lämnat mig här.. vi har snackat ihop oss lite inför resan på söndag :) Längtar nåt så otroligt mycket! JAG fick ta hand om biljetterna, vi får väl se hur det går ;) Ska värna om dem.. jag lovar!! På söndag draaaar vi! Ska hinna med massor innan det känns det som. måste boka tvättid.. Inte glömma inte glömma. Imorgon ska jag shoppa lite solkräm o after sun o lite annat behövligt som man måste ha..

Nu ska jag fixa lite innan träningen ikväll.
Hööösch!

gaaah!

"#¤¤&¤%/(/#%"#¤"!#!¤!""¤#/(())/&&¤%#¤!"!#¤%/&%%"# fan vad jag hatar mig själv just nu. Är typ sämst... på allt jag gör. Det är ju kul.. jättekul.


Grym låt!


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..


That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But that's nothing new 
I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

BMB tydligen.

Jaa.. vad tror ni hände igår efter fotbollen? Jo.. det blev utgång, haha. Varför är jag inte förvånad? Medan jag, holta och nina satt o tittade på carlstad utd - ifk malmö växte suget för utgång och så blev det alltså. Nina följde dock inte med ut, så det va jag och min kvinna. Det gick ganska galet till.. som vanligt måste man väl ändå säga. Jag hade kul kul kul! Vi hamnade på Blue Moon Bar. Kom dit ganska sent, runt kvart över ett, men det va alldeles lagom. Kanske inte för holta som va tvungen o hälsa på varenda jävel hon gick förbi, haha. Sen vart det efterfest hos kvinnan och nina. Sov där og.

  
Har ni sett snyggare kvinnor i ett par hucklen? Heter det ens hucklen?

  
Ursäkta.. men vart fan är mina ögon? Mycket fin bild.

  
Bra pose marie, bra pose. Efterfest tydligen. Återigen, mycket fin bild. Rumpan vill vara anonym, haha.


Kom hem elva imorse, var relativt pigg faktiskt. En halvtimme efter hemkomsten va det nån som plingade som en tok på min otroooooligt irriterande dörrklocka. Det var brosan och Emma. Jag blev meget förvånad. De ska till High Chaparall idag, så de kikade förbi mig och frågade om jag ville hänga med och äta. Det ville jag.. de kunde inte ha kommit mer lägligt faktiskt, hehe. Sen ikväll ska jag åka till syster och hålla henne sällskap för hennes göbbe jobbar natt. Nu måste jag göra nåt.. gå ut och gå kanske vore nåt? Nej, titta på tv vore :D hehe.

Pousss!

Mätt i magen

Har precis käkat mat hos kocken. Holta, min kvinna, göder mig. Haha. Spagetti & köttfärssås, mycket välsmakande! Blir fotboll sen, Carlstad Utd - IFK Malmö tror jag att det va. Fyra börjar matchen. Ikväll vet jag inte vad som händer.. dä spörs!

Häjhäjhäääj!

Ja gillern.

Det här har alltså varit mitt jobb i 8 veckor, har en vecka kvar. Sen är jag fri från lillbubblan.

image310

Hahaha snälla berätta för mig hur ful ni tycker den är, OK? Haha, förjävligt.

Packat & Klart?

Nej.. men bokat & klart! Om cirkus en vecka drar vi! Söndagen den 19e augusti. Jag, Jeannis och Wallis.. Kreta ska bli underbart och jag längtar som en tok redan nu. Ge miiiig! Perfekt avslut på sommaren. Det kommer bli bra bra bra! :)

Hahanna..

Hanna Björnson aka fullast-ikväll-inför-sommarplaza. Haha, fy fan va rolig hon är! Ville bara säga det.. och att det inte är SISTA sommarplaza som jag sa i förra inlägget. Jag bara ljuger hela tiden.. nästa vecka är sista tydligen. sista veckan jag jobbar. kan tydligen inte följa med då heller nej. bummer!!!!!!! :( nu ska jag snart hem o sussa sängen. hanna ska fortsätta med kastrullandet... haha.

Hon kommenterade precis att det skulle vara ETT s i Björnson.. det va viktigt. my bad, my bad :P

Lateer!

passpasspass

Har vänt upp och ner på hela lägenheten för att försöka hitta mitt PASS. Helt omöjligt att hitta det faktistk. Det finns kanske en kvadratmeter att gå på där hemma. Allt annat består av kläder och en massa skit tydligen. Det får jag fixa till idag kanske. Ska springa femman på tid idag också. Längtar ej. Sen efter femman och dusch så ska jag hälsa på brudarna hos Hanna, för de ska nämligen ut ikväll. Sista sommarplaza för sommaren och jag kan inte följa meeeed! Buhäää! Eller kan kan jag väl, men börjar ju jobba 07.00 dagen efter, så deet funkar inte riktigt. Det hade funkat om jag inte behövde köra bil till jobbet, eller om jag inte hade ett sånt jobb som jag har där jag kör en massa roliga fordon, haha.

Jobbet kallar.. Hösch!

Båstad Outdoor Open 2007 !

Dra mig ända in i bengen vilken helg det har varit! Den bästa under sommaren, helt klart :)
07.30 vart det samling på Sundsta för att slänga in allt i minibussarna och sen dra iväg till Skåneland och Båstad. Båstad Outdoor Open är alltså en innebandycup, där man spelar 2x15 matcher på tennisbanorna i Båstad. Centercourten och Bana1. Ligger precis vid havet och anläggningen var nybyggd! De lägger ut en speciell matta också som vi spelar på. Mycket fint!

Första matchen började 15.15 mot KFUM Malmö (div 1). Den vann vi med viss möda med 2-1. Fint av oss. Sen åkte vi till vandrarhemmet och gjorde oss hemmastadda för att sen, nästan direkt, bege oss iväg till planerna igen för match mot Pixbo Wallenstam (div 2) där vi dock förlorade med 2-1. Riktigt dålig match från våran sida. Efter matchen käkade vi lite och åkte tillbaka till vandrarhemmet i Mellbystrand. Den förlusten kändes lite extra tung eftersom vi hade Balrog (elitserien) i sista matchen, där det var ett absolut måste med full poäng för att ta sig vidare ur gruppen. Det var ingen som ville va med nån efter förlusten på fredagskvällen kändes det som, alla va bara irriterade och bittra över att vi spelade så dåligt, haha. Alla trodde verkligen att vi skulle åka ur.. och det med besked.

08.45 på lördag morron vart det frukost och efter det lite vila. Enda matchen för dagen var den sista gruppspelsmatchen, mot Balrog. Det är inte ett dåligt lag om man säger så, hehe. Vi spelar i div 1 och de i elitserien.. och ligger i toppen varje år. De ska slå oss.. de ska kissa på oss till och med. Men vi gjorde vår bästa match NÅGONSIN och VANN med 4-3 i ordinarie tid. Vi var inte bara det enda laget som slog dem utan också det enda laget som gjorde flest mål på dem. Så.... vi gick alltså vidare ut gruppen, mot alla odds, hehe.

På söndag vart det dags för kvartsfinal mot Södra Dal (div 1) som kvalade till elitserien inför den här säsongen. Inte så dåliga med andra ord. Det vart en jämn match och vi ledde med 3-2 tror jag, tills det var 13 sekunder kvar av matchen. Då kvitterade de till 3-3. Det tog ganska hårt måste jag säga... När slutsignalen ljöd var det straffar som skulle slås. Fem stycken per lag. I mål gjordes.. av oss. Så vi vann matchen och var klara för semifinal. Jag skulle slå våran sista straff, men "slapp" eftersom ia satte sin och södra dal missade sin :) Jag var lättad.... I semifinalen väntade ett annat eliserielag. Pixbo Wallenstam. Vi höll jämna steg ett tag, men orkade inte stå emot till slut. Så vi fick se oss besegrade med 4-1. Så vi blev trea i år igen alltså. Vilket inte är dåligt alls. En bra start på säsongen helt enkelt :) Balrog tog hem hela skiten.. vann mot pixbo med 4-3. 10 000 i prispengar og.. vilka sviiiiin, haha. Och de vann vi över.. PÖH!

Lite bilder ska ni väl få också tänkte jag...

  
Hade väl så där kul i minibussen.. Linns och mitt ben på bilden till höger. På ett ungefääääär lika stora huh? ;)

  
Julia sov. Liseberg åkte vi förbi. Fint. Julia sov ännu mer, fast lite djupare kanske?

  
Lillbilen. Haavet. Lill linn kör storbilen.

  
En annan lillbil. Sen va vi framme. Spelade i vitt.. blää.

  
Frullä. Madde trött, Linn bitter. Holta-pose.

  
Har odlat muschä.. Laaget. Jag och min KVINNA.

  
Efter tre-poängarn mot BalleBalrog, RÄTT nöjda.

  
De tre vise. Jönköping i rött.. där min framtida man spelar för övrigt. Glassiiiigt.

  
Dags för käk.. Vad gör Julia? Lille brännan on the chest, haha.

  
ia hittade kisselikräm, holta hittade sexleksaker och emma hittade bara.. leksaker.


Så där ja.. fine grejer. Mer Båstad åt folket! Dock mindre skånska åt folket.. :S jises....

Igår började jag jobba klockan elva istället för sju, min far är en snäll man. Sen när jag kom hem vilade jag LITE, sen vart det dags för två timmars träning tydligen. Mycket trevligt. Nu håller jag på med tvätten och ska fixa lite käk hade jag tänkt. Äta måste man ju. Hööörs!

Yaaawn..

Klar klar klar klar klaaaaar!!! hihi

SNAAAAAARK!

image279

Så där "trött" ä ja.. natti!!

Planering.....

.....är verkligen inte min starkaste sida, haha. Usch, vi åker halv åtta imorron bitti och jag har inte ens börjat packa än? Det kallar jag fin planering. Jobbade till fyra, sen direkt till fallefären och sen direkt hem o börja städa o tvätta. Och packa kunde jag ju inte göra under tiden tydligen? haha. Äh.. Det löser sig. Har iaf gjort en fin sallad som lunch? DET är bra gjort :D

Bäst jag sätter igång nu.. har iaf skrivit en låååång lista. Vi får väl se om jag hinner till samlingen imorron.. SES!

Håll tummarna för oss förresten! Snälla? Ok.. BRA! Ciaoooooa!