Hus = JOBB

Huvvaligen.. det är jobbigt att flytta till hus, hehe. Ved ska bäras in, gräs ska klippas och det ska eldas i pannan. Det är det vi har gjort idag. Men LITTE varmt. Jiises. Men klaga ska man inte göra. Jag gillar det!

Vi flyttar ju inte in ordentligt förrän på fredag, så då blir det inredning och sortering av alla våra kläder och andra grejer. Så under kommande vecka kommer vi bo hos syster och Martin. De är på semester den veckan också, så vi stör inte=P.

Längtar till fredag!

Beställde mobilt bredband idag också, gratis året ut. Toppen. Får det inom två veckor. Så det kommer inte komma in så många inlägg framöver, men det kommer om ett par veckor. När vi har kommit i ordning. Kommer väl komma nåt nån enstaka gång nu också förstås. Om jag hittar nånstans att sätta mig och skriva vill säga.

Hörs!
PYSS!

Rise and shiiiine!

Så där ja.. då ska vi iväg och hämta pappa snart och köra honom till Grums. Sen kommer han med lastbilen. Bära bära bära!! Hej hej hej!!

Gaaaaaaaaaaaah!

Fattar inte att jag har längtat till det här.. först längtar man ihjäl sig för att man ska flytta och sen hatar man, nej förlåt... HATAR man det. Men det är väl inte det att man ska flytta som man hatar, utan själva packandet och bärandet. Precis.. så är det. Äckligt.

Förstår ni ens hur det är att leva så tätt inpå varandra som jag och Daniel har gjort en längre tid nu? 3 månader b a r a, känns dock som en evighet. Vi har inte ens bråkat? Visst, vi har tjaffsat och tjatat på varandra, men aldrig riktigt bråkat. Daniel spelar ju gitarr som ni kanske vet, det orkar man inte sitta o lyssna på i flera timmar, man kan ju inte ens titta på tv liksom. Sjukt. Men men det har väl haft sina ljusa stunder också=).

Att komma härifrån ska bli underbart. Can't wait. Hoppas det går relativt smärtfritt imorron. Håll tummarna. Är ledig hela dagen också, så vi kan börja i tid. Pappa kommer med lastbilen också såklart. Skönt att slippa hyra släpkärra och åka flera vändor.


There it is. Beautiful.

Natti.


Pics

  

  
Underbara Anna i mitten, som jag inte har träffat på jättelänge, som jag saknar, som jag tycker om SÅ mycket!

  
Bästaste papi till höger om mig. Träffade kusin vitamin igen också, herrn i blå tröja.

  
Träffade Robert och Perter. Peter är skitcool, haha.

  
Skum bild den där till vänster.. men har handen på ett helt oskyldigt ställe. Daniel tog ju kortet, maha.=)

 

Det var lördagskvällen i bilder det.. Nu blir det inge mer skruvstad den här sommaren. Vilket antagligen är bra för min del.........

Slöast vare ja.

Igår vart det livat i Skruvstadparken. Jiises. Jag drog till med en rejäl brakfylla. (Vilket har lett till en mindre aktiv dag idag.)  Kunde knappt stå på benen och bilresan hem var inte helt okej. Ska väl inte gå in på detaljer kanske... En grej gjorde mig dock jävligt ledsen och han som sa de grejerna vägrar jag att ha nånting med att göra längre. Jävla svin.

Hade hur som helst jättetrevligt ända tills det spårade ur.. Träffade en gammal barndomskompis och en gammal klasskompis också, riktigt kul!

Bilder kommer när jag orkar.

Punkt.

Söt sida!

Kolla in www.chicy.se! Finns hur mycket fint som helst.. vill ha allt allt ALLT!!!

Myskväll med Daniel ikväll. Det bästa. Imorgon blir det Skruvstadparken och Torgny Melins, haha! Laddar fört!


Brittttan



Haha, hur skön är hon? Rycket hon får där vid 1.15 är snyggt iaf.

Wohooo!

Jag och Daniel är på god väg att få jobb i norge! På samma ställe=) Det vore helt perfekt! Ska dit vecka 34 på måndagen där och träffa chefen och kolla runt lite. Vad vi ska göra? Jobba på ett bageri! I like.. very nice... how mouch?... high fiive! Vi ska packa ner bullar, bröd, frallor o massa godsaker i påsar och lådor och allt vad det innebär, hehe. Jag älskar såna jobb.. packa grejer. Det är jag fan bra på till o med :D

De hjälper till med boende också. Så det kommer bli bra det här hoppas jag.

Pöss!

5 skööna låtar!


Rihanna - Disturbia


Kat Perry - I kissed a girl


The thing things - That's not my name


Miss Li - Oh boy


Lazee & Neverstore - Hold on

Min min min



Haha, skön prilla Daniel. Fin är du... fin! ♥

Underbara syskonungar!

Alexander och Alica var på deras första tågresa här om veckan. De är helt enkelt alllllldeles för söta!!!


Sötaste syskonen.


Alicia var ju glad iaf?


Alexander är nyfiken.
Nu blir det lite kvällis, sen sängen.
Ska fixa lite musik till mp3-spelaren också. Ett måste.
Pussda!

Helgen i Kärrbackstrand

Har varit hos Daniels mamma och hennes Kent uppe i norra värmland. Har varit hur trevligt som helst! I fredags kom vi dit, då fick vi mat direkt.. makaronilåda, yuhuuum! Då va Kent ute och fiskade och kom hem med en massa öring som vi rökte på lördagskvällen. Fy fan va gott det var alltså, rökt fisk.... inga fel! Innan det så var vi ute på en liten utflykt. Va på auktion i Likenäs, men det fanns inge kul alls, så vi åkte efter typ 20 minuter kanske. Då åkte vi till Branäsberget. Inge högt!! Jag och Daniel åkte ut på en egen liten utflykt också. På fyrhjuling. Mysigt=).

  

På kvällen innan vi gick o la oss badade vi självklart bastu. Helt underbart. Vill också han en bastu på gräsmattan. Perfekt ställe att koppla av på och bara sitta. Delightful, hehe.

Sängen nu.
Natti!

Skämmestamäfaan

Har varit lite dålig på att skriva. Nu har jag lite bråttom också för vi ska iväg, så jag får ta det snabbt. Vi ska vara i Sysslebäck hela helgen hos Sirpa & Kent. Ska bli trevligt! Kommer bli lite bastu och ölkôrv och andra festligheter., mums! Angående håret så blev det väldigt bra.. jag är nööjd=). Är typ.... ljusbrun kan man säga. Var en jäkla grej måste jag säga.. att gå från svartsvart till ljusbrun, hehe. Ni kanske förstår. Jag har slingat håret två gånger så det blev asljust, sen färgade jag över det med nån brun söt sak. Man kan säkert göra det på nåt mer lättvindigt sätt.. men så är det. Jag är kass.

Nu måste vi åka!
Tjing!

Från lördagskvällen

Här kommer bilderna från i lördags. Tokigt....



  

  

  

  

  



Sååå ja. Färdiiiiii!
Snygga poser jag ligger inne med för övrigt...

Har förresten tagit ur löshåret nu, pallade inte riktigt med det kan man säga. Blev lite tokig sisådär. Kliade ju som in i helvete. Orkaorkaorka! Efter maten, som Daniel håller på o lagar nu, så ska jag experimentera med min kaluffs lite. Eller ganska mycket faktiskt. Färg är inblandat i det hela. Mer säger jag inte än.. beror på om det blir bra eller inte, haha.

Pyssa!

Bruuuuuce!

Nu när den här killen har vart i Sverige och spelat av sig lite får man väl skriva om det också. Ge honom lite cred och lägga in en låt. Jag var inte där, men några av mina kompisar var det och dom har tjatat om hur bra det var=). Tänkte lägga in en av de absolut bästa låtarna med honom, har nyss fått nys om den och jag älskar den älskar den älskar den! Lyssna och njut för faen;).




För er som inte vet så heter den American Skin (41 shots). Dör lite varje gång jag hör den.. på ett bra sätt, hehe.

Puss!

Trött som få

Japp, det är precis vad jag är idag. Vart lite kalas hemma hos Kamel och sen krogen, som jag känner kunde ha kvittat så här i efterhand. SÅ lite folk ute, tragiskt. Förfesten gick dock i gammal Skattkärrs-anda och var lika kul som vanligt! Så om man summerar det hela så var det en toppenkväll ändå, hehe.

Bilder kommer imorron, nu blir det film med Daniel.
Pusssssssda!


Gyyyttt!

Nu är det fest på gång! Uppsvidad och klar är man väl om nån timme eller två. Japp, tid tar det att gå från ful till snygg....... Skööjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Tid tar det för mig hur som helst.

Nu är det dags! Pussokraam. Ses i dimman? =)


Slött.

Sitter på kontoret på jobbet nu och hjälper folk som ska ha grejer transporterade till olika ställen. Inte helt skoj, för tiden går i snigelfart. Pappa är ute och kör kranbilen så han kan inte sitta här. Då får jag göra det. Gör väl egentligen inte så mycket att tiden går långsamt. Man har ju tillgång till dator iaf, hehe. Lunch om cirkus en timme också så.

Läste precis en grej på aftonbladet.se som gjorde mig så jävla nöjd. VÄNNER ska bli film!! Det var iofs bara ett kanske.. men ändå. Hoppas den blir fem timmar lång. Galet nöjd jag skulle bli. Toknöjd.

Ikväll blir det hemmakväll med Daniel. Tacos och mys framför tvn. Imorgon är det fest feest feeest!! Vilket gillas. Det har varit mycket sånt den senaste tiden.. men vadå. Det är ju sommar? ;D Det kommer nog en hel del folk också.. såna som man inte har sett på ett bra tag. Så det ska bli riktigt kul! Ser fram emot det.. om ni inte har märkt det? maha.

Tjüss!

That's what friends are for....

♥♥♥

Never thought I'd feel this way
And as far as I'm concerned I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you
And if I should ever go away
Well then close your eyes and try to feel the way we do today
And than if you can't remember.....

Keep smilin'
Keep shinin'

Knowin' you can always count on me
for sure
that's what friends are for
In good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Well you came and opened me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you....

For the times when we're apart
Well just close your eyes and know
These words are coming from my heart

Keep smilin'
Keep shinin'

Har världens bästa vänner, släkt och familj. Ni betyder allt för mig!

Hejhejhej

Usch då, vad lite tid jag spenderar på att uppdatera bloggen. Dålig stil...... Vad har jag gjort sen sist? Hmm.. jobbat, jobbat och umgåtts, hehe. Var på Ankans uteservering i stan igår kväll och drack lite gott och käkade vääääärldens godaste kycklingtoast!! Det var fan det värsta jag varit med om, jordens jäkla toast och SÅ mycket potatis och den mest älskvärda dressingen nånsin. Puh, det var riktigt gott. 135 spänn för maten och så jäkla värt det! Lätt. Det var jag, Daniel, Elin och KG först, sen anslöt Linn och Maria också. Det var riktigt skoj och mycket snicksnack under kvällen. Massor med skvaller så klart.. vad annars? hehe. Dock har det gått lite i bakslag idag.. jag är teeröööött!

Planderade lite inför lördagen också då det blir lite festligheter med båda gammalt och nytt "Skattkärrs-IK-folk", ska bli skitskoj och längtar redan! Ska ju bli fint väder så grillen kommer väl glida fram också. Mumma.

Nu är det väl dags att jobba igen, hehe. Ska in till stan och hämta ett paket åt bruuuket.
Puussda!