Hos mamma..

Sitter hos mamma i Karlstad nu. Har gått en sväng på stan.. köpte uggs till Molly.... sååå söta! kunde inte låta bli;) Nu ska jag snart åka hem tänkte jag. Pappa kommer och hämtar bilen som vi lånade av honom när vi åkte till Sirpa och Kent förra veckan. Ska försöka få med Daniel på fotboll ikväll iaf. Sifhälla möter Carlstad United minsann. Kan bli grejer det!

Mamma satte Molly i barnstolen som hon har här.. hon satte dit en kudde först som stöd och hon satt så fint så:) Duktig tjej vi har=).

Imorgon kommer Vicki och Emma på besök också. Ska bli riktigt kul! Har inte träffat dom på hur länge som helst. Så det ska bli skoj!


Se så duktig hon är.. sitter helt själv=)


Jag är kääär i de här skorna. Längtar bara tills hon kan börja använda dom, haha.

Nu bär det snart av hemåt...
Pussokram!

Hemma igen..

..och usch vad Molly saknar farmor redan. Hon skrek och gormade efter farmor hela kvällen igår minsann. Men till slut fick vi henne till att somna=)

Disken väntar på mig där nere, så det blir inget långt inlägg inte. Men tänkte slänga in lite bilder från besöket hos farmorn;)


Höljes.. vart är träbåten? Flumeride ju!


Molly somnade skönt i bilen på väg till Höljes.


Älsklingen i fiskehatten... haha.


Molly kände sig nog ganska trygg hos farmor:)

Nu blir det disken!
Till veckan kommer Jeanine till de värmländska skogarna också! Ska bli kuul=)
Pussokram!

Urskogens urskog..

Sitter här uppe i Kärrbackstrand i norra Värmland. Vi hälsar på Mollys farmor nämligen. Jättemysigt här uppe! Bara skog överallt, hehe. Men mysigt som sagt! Och farmor har blivit Mollys favorit här uppe;). Vi kom hit sent i tisdags och åker hem igen på lördag nån gång, eftersom jag ska jobba natten då.

Hur som helst.. idag har jag, Daniel och Kent varit ute och fiskat. Inte riktigt min grej då jag inte har en liten gnutta av tålamod ens.. Men napp fick jag! En öring och två små aborrar.. vi behöll bara öringen. De håller på att göra i ordning fisken nu som ska rökas.

Vi får se vad vi ska hitta på imorgon.. För övrigt så sov Molly från klockan tio igår kväll och vaknade sju imorse! 9 timmar i sträck det! Hon ville dock inte sova nåt mer efter hon vaknade.. men vem bryr sig? hon sov  timmar i sträck!!;)

Måndagen den 3e augusti ska jag gadda mig igen! Är mycket förväntansfull:) Ska bli göttgöttgött:) Nästan så man räknar ner ju, haha.

Pussokram!

Long time no seeeee

Jahaja, ett inlägg i veckan är jag tydligen inne på nu. Man tror att man har all tid i världen, minsann. Men så det har man inte sörrni.. Åtminstonde inte nu längre, hehe. Hur som helst....

Vi var ju ute på Harrys här i Säffle i lördags.. för en vecka sen! Har verkligen inte skrivit sen dess, haha. Det var skoj! Regnade ju som aldrig förr heeeeela hela dan, men på kvällen när det begav sig så slutade det. Perfekt. Erica kom och joinade oss också, det var kul! Hände en hel del roligt faktiskt=).


Erica & Jag

Kul att få piffa till sig för fest också.. händer ju inte så ofta;)


Under veckan har det väl inte hänt så mycket.. förutom en grej. Som inte var alls kul kan jag ju säga. Vi fick åka in till akuten med Molly i onsdags. Jag var ju hemma med henne under dagen och hon bara skrek o skrek o skrek. Hon ville inte äta och hon svettades som en gris. Sen kom Daniel hem och hon verkade inte bli bättre.. Snarare sämre. Vi var hundvakt också.. så vi tänkte att vi tar med oss Molly när vi lämnar tillbaka honom till Bosse. Molly, som alltid brukar slockna i bilen, skrek i princip hela tiden. Jag ringde sjukrådgivningen och hon tyckte absolut att vi skulle åka in till akuten med henne. På vägen dit så somnade hon till slut. Helt utmattad. Hon svettades och hon var alldeles rödflammig i hela ansiktet. Det var hemskt att se. När vi fick komma in och träffa barnläkaren så hade hon lugnat ner sig och hon såg faktiskt ut att må bättre. Var ganska stor skillnad faktiskt. Hon undersökte henne.. kollade halsen och öronen och magen osv. Inget verkade fel. Sen frågade hon om jag fortfarande ammade henne nånting. Ja, på nätterna svarade jag. Då frågade hon om jag inte hade ätit nåt konstigt eller lök eller tacos eller liknande. Och kvällen innan hon blev dålig så hade jag ätit löksås. Så hon trodde att det var det som hade varit lite jobbigt för Molly.. Snacka om lättnad. Har aldrig varit så orolig i hela mitt liv. Men det gick ju bra som tur var:)

Så nu mår våran lilla älskling mer än bra!=)

Skön dubbelhaka och byxorna uppe i  armhålorna ;)


Glad eller?

Pussokram!

Parkernas park

Skruvstadparken!! Jag, Jeanna och Linda gjorde parken igår.. och som det blev, haha! Jag har hur som helst jävligt roligt! Som jag alltid har haft i parken. Skoj skoj! Träffar alltid massor med folk som man träffar väldigt sällan annars. Så mycket prat blir det:)



Trion
---------------------------

Satt och tog lite sköna bilder på Molly också här om dan, haha. Hon är sååå underbar!


Ljust, mamma. Ljuuust!


Haha!


How you doiiin?
------------------------


Ikväll blir det förfest hos syrran och utgång på Harrys här i Säffle! Ska bli kul!! Mamma är underbar som kommer hit och passar Molly under tiden! Var längesen jag och Daniel var ute och gjorde nåt tillsammans så där, så det ska bli underbart. Erica och Carro kommer hit också. Plus att Daniel har en kompis här från Göteborg. Kulkul!
Vi får väl se vad man har att berätta nästa gång:)

Pussokram!


Oh crap..

...bra dryg jag är på att skriva. Men det blir väl så att det blir mer sällan nu. I onsdags var jag iväg till bvc med Molly. Läkarundersökning var det den här gången och allt var som det skulle. Hon har växt till sig till 59cm nu och väger 5,5 kg. Stor tjej nu=) Hon har dock haft det lite jobbigt i värmeböljan som varit.. hon är väldigt varm annars, så då kan ni kanske förstå att hon nästan flöt bort under de här dagarna när det varit så himla varmt!

I torsdags vart vi iväg till Liseberg också. Jag, syrran och hennes gubbe och barnen och pappa. Det var riktigt kul.. Jag blir som ett barn på julafton när jag är där. Jag åkte nästan allt också.. utom höjdskräcken. Den nya grejen de hade var jäkligt skön också! Den ser inte alls läskig ut när man står o tittar på den, men det var ju anna att åka den kan man säga=) Kul iaf! Uppskjutet och uppswinget fick jag åka själv, för det var inte nån annan som ville åka dom. Fick iaf med pappa att åka kanonen.. inte illa pinkat=)

Under helgen så har Nowa, brorsan och Emma varit här. Vi har grillat lite och bara umgåtts och haft kul. Jag jobbade ju inatt också. När jag kom hem sov mina två älsklingar så skönt såå:) Så söta!


Mina.. bara mina=)


Här har vi förlovningsringen om det var nån som var nyfiken. Inte för att det syns så himla bra, men ändå=). Äh, jag ville bara visa upp den! haha.

Pussokram!