Ohkeeeej.. ??

Den här kvällen spårade visst ur lite?.. Shit Maj-Britt!


Valborgsmässoafton..

Ha en trevlig sådan! Vi ska väl inte fira nåt speciellt här hemma, men lite mys blir det såklart!

Precis hemkommen från stan, har varit på arbetsförmedlingen en sväng och dolat lite. Sen kollade jag i lite affärer, men det fanns inget intressant alls. Vart inge shoppingsugen idag, uää.

Är helt enkelt jättetvungen att lägga in den här bilden på Alexander och Alicia. GULLUNGAR!!

Mosters små godingar!
image735

Happy new spring!

Ääntligen är det vår på riktigt riktigt. Över 20 grader här i Göteborg idag. Hur skönt som helst! Har vart ute och gått en hel del idag. Hur kan man inte göra det när det är sånt här väder? Sen va jag och D iväg till Backaplan en sväng och kollade runt i lite affärer. 

Vi var ju uppe hos pappa förra veckan nån dag. Vi åkte ner till sjön och satt o njöt av det underbara vädret lite. Kolla bara hur fint det är där nere. Långt uti skogen utan massa störande grejer runt omkring.. Skönt.. så skönt, hehe.

image732

image733

image734


Imorgon måste jag åka in till arbetsförmedlingen och hata dom lite.. Annars inget annat planerat.
Förutom fotboll på kvällen precis som nu.

Tjüss!

I väntan..

..på Cashmere Mafia, som för övrigt är den bästa serien nånsin, sitter jag och betalar lite räkningar osv. Inte helt skoj kanske, men det måste göras. Är i Göteborg igen också.. MEN det här är kanske en bland de sista gångerna jag är här nu. För karlstad-kommun-killen ringde till Daniel förut och erbjöd honom ett jobb.. och jag är så så så glad!! Så nu blir det nog flytt för honom inom en snar framtid, vilket gillas! Det känns braa =) Bara tanken på att vara ifrån varandra alldeles för länge gör en helt galen.. Men snart så=)

Imorgon blir det en del träning och kanske en sväng in till stan på eftermiddagen.
Dä spörs.

50års kalajs och dop..

..på en och samma helg. Kalaset var igår, Daniels moster Pirjo var huvudpersonen. Han har en helt underbar släkt och kalaset var förstås lyckat! Daniel är ju "halvfinne" så det pratades en hel del finska där borta. Vilket jag inte förstår alls mycket av. Intressant språk dock. I slutet av kalaset hamnade vi i vardagsrummet med gitarrerna i högsta hugg och de spelade ikapp allihopa. Sen satte Jaska på karaoke... på finska, haha. Har aldrig fattat så liiite av musik som då. Galet konstigt var det.. men kul!;D Vi fick sova hos Daniels kusin Nicke och vi var väl där runt två tror jag. Så vi gick och la oss, men vi fick inte sova så länge. Halv åtta ringde klockan och vi tvingade oss själva iväg till Pirjo för att hämta bilen, väl där fick vi lite frukost och sen bar det iväg hemåt och skulle fixa till oss inför dopet som skulle inträffa klockan elva. Tufft schema den här helgen, hehe.

Dopet var jättefint och Alicia var så duktig så. Tokigt söt var hon också såklart! Finns ju inget annat. Jag sjöng ju också, som jag sagt nån gång förut och det gick bra faktiskt. Jag vart helnöjd. Men jag var nervös dock, så det vart lite skakigt i början, men sen kunde man slappna av när man såg att alla satt och tittade på Alica, haha. Det gillade jag=) Efteråt vart det lite kaffe och tårta och lite annat förstås. Alicia hade på sig en sverigedräkt som mormor har sytt till henne. Plus ett litet hårband.. söttt!  När det var slut och de flesta hade gått så somnade Alicia i min famn. Hon var helt slut efter all uppståndelse.. vilket man kan förstå.

  
image731

Nu ska vi sova.. vi är helt utmattade båda två.
Så det behövs.
Nattinuffsan!

Saturdaay

Hemma i lägenheten nu.. ska snart åka väg till stan och kika på nån skjorta till Daniel. Så ska jag köpa en plattång också, för min är paj. Totalkvaddad kan man till och med säga. Gött med lite nytt!!

Igår vart det grillpremiär också!! Riiiktigt gott va det... ujamejen. Vi var hos syrran och Martin, grillade fläskfilé och kyckling och kryddade med massa gott. Sjuukt gott! Jag älskar grillat, det går inte att komma ifrån. Mumsigt!


Här är stövlarna jag köpte på tradera också. Gillar dom!!

Nu ska vi kila.
Ha en bra lördag!!

I princip gratis!

Jag älskar verkligen www.tradera.com !! Hade precis det högsta budet på ett par stövlar som jag kommer få för 135kr. Ett par stövlar för det priset är ju helt okej måste jag säga.. ja gillert;)

Nu blir det sängen, för vi åker till värmland klockan sju imorgon bitti. Daniel var tvungen att jobba ändå, så stackarn börjar klockan tre inatt. Ska ju vara i Långserud klockan 10 för att öva lite inför dopet på söndag. Så det är illa tvunget att åka så tidigt.

Natti!


Extra extra..

Har fått ett extrajobb nu iaf.. och det är att dela ut reklam i området där jag bor. Det är ju iaf nånting och jag börjar redan nästa vecka. Så det är fint! Vill att Daniel ska flytta hem nuuuu. Men det bara att vänta tills Daniel får besked från killen som ringde honom igår angående ett jobb i Karlstad. För då flyttar han ju tillbaka på en gång.. Håller tummarna om att han kan få det! Det lät positivt också, så vi får hoppas på det bästa!

Nu ska vi åka till nån uteservering i stan och käka och mysa lite.
Hemfärd imorgon bitti..

Rastlös.. rastlös.

Sitter och tittar på sex and the city precis just nu.. totalt uttråkad. Inte av programmet, för det är ju helt omöjligt. Herrn sover och det är alldeles... tyst helt enkelt. Klarar inte av att vara ensam längre utan att bli totalt rastlös. Ujamejen.

image725

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Blev lite sol för oss och sen ett besök hos willys och sen lite tv. Mycket tv kanske det heter, haha. Nån som har nåt bra tips om en jobbletarsida kanske? Jag tokletar överallt, men det känns lite klent.. Hjälp mig vetja.

Sängen snart.
Tlött.

Pill o sol o dop...

Har ändrat utseendet lite på bloggen nu.. den är lite roligare nu. Trodde det skulle va svååårt, men med hjälp av http://designadinblogg.se så var det hela lite lättare!

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket, har fått en kjol såld på tradera.com, har lagat lite käk och slappat en hel del på balkongen i det fina vädret. Jag och Daniel ska ut i solen nu snart o sätta oss lite.

Till helgen är det dags för Alicias dop och min lilla sånginsats. Ska öva på fredag med killen som ska spela piano åt mig. Vi får väl se hur det går. Sjöng ju på Alexanders dop också för några år sedan. Då gick det väl inte helt felfritt kan man säga, men då fick jag inte öva nånting utan då kom jag dit lite innan och jag sjöng igenom den typ två gånger.. Så förhoppningsvis ska det gå lite bättre den här gången, hehe. Låten jag ska sjunga har Shirley Clamp gjort och den heter Det Är Du.. Såå fin! Så vi får väl hoppas att jag gör den bra.

Nej.. nu blir det solen!!

Soool !

Jag älskar solen! ♥ Man mår så jäkla bra av den! Har precis varit ute och gått en promenad tillsammans med den. Underbart. När Daniel kommer hem skulle vi kanske åka till nåt grustag här i Göteborg.. typ som sörmon hemma i Värmland. Ska springa av oss lite tänkte vi. Sån träning är riktigt kul tycker jag, för man känner att det ger nånting! Men det blir bara om han orkar efter jobbinga.. En promenad till blir det iaf. Ikväll blir det att kolla fotboll! Chelsea - Liverpool. Missade den första matchen igår, så jag får väl se returen idag. Hoppas på Chelsea!! Liverpool kan draa.. Nu ska jag hoppa ut på balkongen och mysa lite..

image718

Dagen idag..

..har varit lååång. Men det är ju underbart väder ute, så det är fint att det drar ut på det! Var ju som sagt ute och sprang idag också och gjorde lite styrkeövningar. Så lite nytta har man gjort! När jag kom hem från springturen hade Daniel gjort mat, kyckling ris o grönsaker. Mums! Sen har jag registrerat mitt CV på lite olika ställen på nätet med förhoppningar på att det kanske kan gå LITE lättare att hitta jobb.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 21.00. Då är det 'Cashmere Mafia' på tv3. Råååbra!

image717

Kalajs

Vart ju på kalas hos René och Martin i lördags.. firade lillkillen som blivit en bit äldre. I onsdags för att vara exakt. Tänkte att jag skulle lägga in en bild på födelsedagsbarnet. Han var nöjd med kalaset också, fick ju massa leksaker och tårta och annat gott, vilket en annan också var nöjd med, hehe.

image715

Klaaaar

Ja e klaaar. Har skrivit på för Skattkärr nu.. så det ska bli jäkligt skoj! Kommer lite nya ansikten i tränarstaben också, precis som jag ville. Så det kommer nog bli toppen skulle jag tro;) Gött o va tillbaka med alla gooooa människor i laget också! Även om jag kommer sakna Grums såklart!!

Men.. nu är jag klaaar! ;D

Vårfest = Brakfest!

Årets upplaga av vårfesten (avslutning m Skattkärr) var så klart årets fest som vanligt! Alltid lika galet! Vi började allt med förfest hos Ulle i Skattkärr för att sen dra vidare till "vårt hus" där festen skulle hållas. Det började ganska lugnt med lite käk och prisutdelningar.. Sen tog det hela fart.. rejält. När man kom hem hade var man en svullen fot rikare. Man får väl säga att bilder säger mer än tusen ord..

  
Hanna & Ia. Erik & Emma. Så ska dä va.

  
Sååja. Annika & Emma. Manlig kärlek.

  
Manlig kärlek 2. Familjen?=) Bestämde oss tydligen för att göra olika saker?

  
Bra vänner. KG, Johan & Nina. Lugn nu, Linn.

  
Ekstam låg inne med några härliga dancemoves. Manlig kärlek 3. Festligt.

  
Martin & jag. Bra grejer. Bugg med Linn och Anders.

  
Lugn nu, Nina. Bandet=P. Glaada Linn.

 
On the dancefloor. Bli trampad av nån med smal klack mitt i buggen gör ganska ont har jag fått erfara.

Som ni märker vart det en hel del dans och livat i luckan. Buggade med både Leslie och Pelle som är riktigt duktiga! Dom slänger runt en som en trasa där på dansgolvet, så det gäller att hänga med, hehe. Längtar redan efter nästa års avslutning=D.

Åker snart tillbaka till Göteborg.. eller snart o snart, men ikväll iaf. Ska sätta igång med träningen under veckan också, med start imorgon. Distanslöpning står på schemat. Inte min starkaste sida direkt.. hehe. Så jag ser inte fram emot det.

Höörs!


Feeest!

Nu äre fest!! Huvvaliiiigen va dä ska drekkes... ungefär sådär gissar jag att det låter hos....... ungefääär ALLA skattkärrsmedlemmar;) hehe. Det blir inte lugnt.. tror jag ( ! )

Imorgon hörs vi.. ja.. det gör vi nog.

Puh..


..träningsvärk DE LUXE imorron ja..

Hem en sväng

Bär av till Karlstad igen när Daniel kommer hem från jobbet. Ska vara med på en test match med Skattkärr ikväll.. blir nog skoj! Ska bli kul o se vilka som är med.. kommer antagligen lite folk som ska provspela. Sen är det avslutning med samma gäng på lördag kväll också. Kommer garanterat bli svårslaget;).

Häääjdahäjda!

Katherine Hiegl

Så fruktansvärt snygg människa.. ujamejen.

image691

Who else gör sig så jävla bra i rött?

Springtime!

Var ute o gick den vanliga rundan igår och tog med mig kameran. Vill verkligen att det ska vara vår nu.. definitivt! Det var riktigt skönt både igår och idag. Helt klarblå himmel, solen värmde och det var grönt överallt.. grööönt! Mys!

image688

 

Götlaborrrg

Då är man tillbaka i Göteborg då.. Efter en ganska hektisk helg faktiskt. Mycket firande och träffa mycket folk. Hektiskt men kul så klart! Här i Göteborg händer det inte så mycket dock, har så tråkigt när Daniel är på jobbet. Är inte direkt påhittig. Det jag gör är att ta en promenad varje morgon. Det är typ... rutin nu. Vill att han ska flytta hem nuuu. Att dom ska ringa till honom från det där jobbet o säga att "du har det". Vore så himla skönt att bara kunna börja planera lite. Det går ju inte alls nu..

Frulle.. nu.
Natti.

Doh!

Festen igår vart toppen! Utgång blev det också till slut.. Nöjesfabriken. Där var det riktigt skoj också! Så det vart en lyckad kväll öht=). Bakfyllan är (som vanligt nu på gamla dar) påtaglig. Uhh.

     

Tog inte så många bilder dock.. va lite för jobbigt kände jag. Ja örkante.. Tack alla för en perfekt födelsedagsfest!!

Fick lite presenter också av mina söta vänner=).

    

Hur bra grejer som helst! TACK! =)

Nu bär det snart av till Göteborg igen. Ska hälsa på Daniels pappa först och sen ska vi till min syster o leka lite med barnen=P

Hur fan gööör han?


HAHA. Sjuk jävel =D

22?

Så där ja.. då vart man 22 bast då. Men spelar det ens nån roll? Det händer ju ingenting ändå, hah.
Det blev ju lite kalas hos syster och martin med familjen igår då, vilket var mycket trevligt!
Fick kläder, pengar och en cd-spelare. Vilket behövdes! Så det var perfekt=)

   


image675
Och den här lilla tjejen blir ju bara större och större. Hennes storebror (som jag inte fick ta kort på, sa han) fyller 3 år på onsdag. 3 år.. det är stort. Han blir stor pöjk:) Och det har bannemej gått undan.

Tack alla för en perfekt födelsedag! =)
Ikväll är det fest!

Grattis miiig tydligen..

image668

Happy Birthday to me
Har tydligen blivit en bit äldre nu ja....
Iväg på kalas blir:)

image667


Early morning

Precis hemkommen från stan där jag gick på stan med Elin och fikade en stund. Lite smågrejer fick man med sig hem också. Köpte en liten väska, ett halsband och brunpuder, allt från H&M. Trevligt att träffa Elin då vi inte har setts på ett bra tag. Hon kanske dyker upp på lördag också, vilket vore kul!

image666


Nu ska jag lyfta arslet och sätta igång med städningen.. plocka, dammsuga, skura. Woho...

Massa plock och massa massa barndomsminnen..

Var ju som sagt hos min kära far idag och hjälpte honom rensa lite igen.. Vilket behövdes.. big time. Jag hittade så jäkla mycket roligt. Kort från barndomen, skrivböcker från skolan, gamla prov, brev från när jag brevväxlade med några kompisar som bodde på annat håll och massa kort från en skolresa vi gjorde i 6:an, haha. Jösses.

image661
Vart speciellt nöjd över den här bilden, haha. Kolla in bonnbrännan liksom. Tapeterna är också en favorit? hah.


Den här klockan skyddade jag med livet när jag var liten. Kalle Anka vetni.. vilken hjälte :D


Den här bilden från Hammarö-lägret på Jeanna och Linda är sööt! :)


Sådär ja.. hockeyfrilla, bebishull och trehjuling är det enda som behövs.


Vi fick iaf bort en hel del. Det är dock massor kvar ändå. Så några gånger till blir det allt..
Tränade innebandy ikväll också.. det gick till och med bra med ryggen! Det känns bara bättre och bättre också, så det är kul! Hoppas på att vara i full gång ganska snart. Ligger ju lite efter med träning nu.. Ska hämta mitt träningsprogram hos Maria och Marcus imorgon. Vill börja nu nu nu!

Borde lägga mig och sova nu.. Ska upp i tid imorgon och fixa lite innan jag kilar iväg för att träffa Elin en sväng på stan innan hon börjar jobba klockan ett.

Så nu är det natten..

Sova själv är läskigt..

Precis hemkommen från Göteborg nu.. usch. Har tråkigt redan. Och det här med att sova själv känns lite konstigt.. speciellt när man inte gjort det på ett par månader. Sviiinkallt är det också.. jises. Det är typ... 13 grader här nere hos mig. Roooligt. Mycket dåligt nu märker jag.. Det var dock kul att läsa deklarationen när jag kom hem. Det var väl det.. haha.

Imorgon åker jag till pappa tidigt för att plocka och gå igenom lite grejer som rensats från vinden.. Sen är det väl dags att sätta igång med källaren också.. HERREGUUD vad vi har att göra. Det är inte lite grejer som finns där nere. Typ mer än hälften är mitt också, haha. Yeeey, good for me! Lite kul med allt man hittar dock.. gamla skolböcker från låg- och mellanstadiet. Där jag har skrivit lite roliga grejer helt enkelt. Hittade till exempel en skrivbok där jag och Jeanna tydligen haft en liten skriftlig dialog under en lektion.. HAHA. Riktigt kul att läsa iaf.

Hur som helst.. nu blir det bingen.
Nighty night!

Ändrade planer..

Åker hem imorgon istället, då träningen blev ändrad tills på onsdag istället. Det gör mig ingenting:)
Blir en sväng ner på stan senare och ikväll är det finaldags mellan HV och Linköping, vilket ska ses. 

Den här bodyn från nelly.com hamnade visst i min postlåda här om dan.. oops.

image660

Helgen..

gick fort måste jag säga.. I fredags gorde jag och D en fin middag här hemma och drack lite vin till det. Mys! Det vart ungefär samma grej igår faktiskt. Käkade underbart god mat och drack gott till. Tittade lite på tvn och sen vart det sängen..

Imorgon bär det av hemåt igen, är inte helt nöjd över det. Har sista träningen med innebandyn imorgon och måste närvara. Och på fredag fyller jag 22 minsann.. kan bli grejer det!

Nu ropar disken..

Gullungar!

image659

Fick det här kortet i mms av syrran här om dagen.. Gullepluttenutt..snutt!

Waynes world!

Har ni sett filmerna? Inte? Men göööör det då! Ni kommer kissa på er.. om ni har min humor vill säga.



Waynes world! Waynes world! Partytime! Excellent!!
GALLALEO!!

Jeff Dunham!

Ojojoj.. titta på dom här och ni kommer skratta på er. No shit..



Haha, men äääälitttt! Silence! Aj kiill jo!!
 


Jeff Dunham är ju kungen..

Givande dag? Neheeeeeeeeeeeeeej!

Usch.. idag har det inte hänt mycket. Har sökt lite jobb iaf..

Jag och en viss person vid namn Daniel skulle åka in till stan efter han kom hem från jobbet och efter vi käkat lite mat. Så skulle han få sova nån timme tänkte han. Det blev fyra.. FYRA timmar. Så allt hade ju stängt för längesen. Då tänker ni: "varför inte bara gå in och väcka slöhögen?" Trooooor ni att jag försökte eller? Gick det? NEJ. Efter att jag har försökt ett tio-tal gånger gav jag upp, släängde igen dörren och satte mig och tjurade i soffan.. När han väl vaknade runt halv nio nånting så frågar han... "har du glömt bort tiden?" Haha.. Tror ni det kokade i mig då eller? Jiises.. Han har dock fjäskat rejält efter det, så nu är det fint. Imorron ska vi åka direkt efter att han kommer hem från jobbet :) Så ska dom tas! hahaaaa.

Goooodnatten!

Bytt tillbaka!

Nu är jag back on track här igen.. den andra va lite jobbig skulle jag vilja påstå., med bilder och sånt.

Färjestad åkte på stryk igår.. IGEN och är utslagna. Utspelade näst intill varje match. Jag gillar sånt. Mums! Nu skulle det va kul om Linköping vann alltihopa. Men det brukar aldrig bli som jag vill så.. Men det är skitsamma egentligen..


Har precis varit ute och gått en lååångpromenad. Vilket var hur skönt som helst! Var ute o trippade i nästan två timmar. Skönt väder också, solen lyser och det är varmt! Ligger ju lite efter med träning nu när ryggen har varit paj. Så Marcus ska göra ett träningsprogram till mig som jag får till helgen. Så då sätts det igång på allvar igen, sköönt!

Jag fyller ju snart år också.. det kan ju bli kul? haha. Nästa fredag för att vara exakt. 11e april. Jag längtar faktiskt lite och det brukar jag inte direkt göra. Men det är spännande den här gången=).


Later!