Flytt igen.. och igen?

Ska flytta hem igen.. känns helt sjukt. Har inte bott hemma på mer än åtta år fanimej.. Känns helskumt att flytta hem till pappa efter att ha bott själv sen jag va 13 år liksom. Menmen, så är det :) Känns bra faktiskt, men vad ska jag göra hos pappa? Han bor två mil rätt uti skogen i Långserud, haha. Vet ni vart det är? Nej, jag trodde inte det heller. Finns inte riktigt lika mycket frestelser där som det finns här heller :) Det har självklart varit kul att bo tillsammans med Holta och Nina, men det blir lite bättre ekonomiskt att flytta hem igen. Det borde jag ha tänkt på tidigare.

Har varit ute och lämnat CV lite här och där också, så om jag inte får nåt jobb nu så vet jag inte vad jag gör riktigt. NÅN jävla affär borde väl behöva nån som jobbar lite extra iaf? Speciellt nu i juletider kan man tycka.. I'm in big neeeed for it!

Syrran och lillkillen va här på besök förut också. Hon blev klippt o färgad. Alexander vart lite blyg till att börja med, men sen härjade han runt här hemma som en tok.. Rev mig gjorde han också.. i ansiktet. Skitbra, haha. Men jag ser hård ut.. jag lovar..............

Flyttar ut imorron redan. Har ju bara kläder, skor och en byrå typ. Så det kommer gå fort. Pappa kommer och hjälper mig så jag slipper åka flera gånger. Snäll min far. På lördag fyller min kära syster år också.. hon blir halvtant säger hon.. vilket är 25 :P Så då ska jag dit och fira.. och pyssla tydligen. Ska bli mysigt faktiskt, att få känna lite julstämning kanske. Dåligt med det nu.

Ikväll är det bara träning som står på schemat. Sen ska jag hem o packa lite tror ja..
Höööösch.

Bra vare ja!


Det går bra... nu?

Nu kanske det börjar ordna upp sig ändå... men bara kanske. Har kollat lite olika grejer. Så vi får seee :) Spännande måste jag säga att det är iaf faktiskt. Vill bara att det ska bli bra nu nu nuuuu. Det går för långsamt..
Ska åka hem till pappa nu och kolla lite grejer, måste ha lite hjälp.
Lateer!

När man tror att man äntligen ska få ordning på saker...


Bra tjej.. Bra tjej.


Här händer det inte mycket. Har precis varit ute o gått en liten runda. Skulle behöva gå till ams också, men det får nog bli imorgon det. Nu ska jag fixa lite käk och sen blir det till att städa lite.
Har förresten något att se fram emot också. Nästa helg som kommer, då ska jag till Stockholm. Jeanine ringde häromdan och frågade om jag ville komma dit och jobba i Globen på idol-finalen tydligen. Ska bli kul! Men det ska också bli väldigt skönt att komma iväg.. även om det bara är fyra dagar så ska det bli riktigt riktigt skönt!
Julen närmar sig också.. mysigt, men börjar få lite panik. Panik över det mesta..

Sista helgen i november..

Det var den helgen det.. Sitter hemma själv nu, Nina är iväg och spelar match och Holta är i Göteborg. Båda två kommer hem sent ikväll.
Hur har helgen varit då? Jo.. den har varit ganska blöt faktiskt. Va ute både i fredags och igår. Va helt okej i fredags iaf och igår vart det riktigt kul! Innan jag började må dåligt, haha. Jag va ju i Rottneros hos brorsan och Emma på deras inflyttningsfest. Va ganska mkt folk där och vi hade så trevligt sååå! Bäljade dock i mig för mycket alkohol för snabbt. Så det gick ju som det gick. Jag höll det dock inom mig, vilket jag är lite lättad över måste jag nog säga. När vi skulle åka in till Sunne och gå på Selma gick det ju så där kan jag nog påstå. Jag gick direkt in på toaletten för att kissa en skvätt. Där satt jag resten av kvällen, haha. Vi åkte dock hem tidigare, men satt där LÄTT i över en timme. Eller satt o satt.. Hängde över handfatet. Sen orkade jag inte riktigt det heller längre, så jag la mig tydligen på golvet? Fräscht, Marie.. Frääääscht. Till sluuut så tog jag mig i kragen och tog mig upp på fötterna och gick ut därifrån. Då var det dags att åka hem. Skönt, tyckte jag. På så sätt var det väl inte en helt lyckad kväll för min del, men innan Selma va ju allt perfekt :D haha. Bilder har jag, men funkar inte att lägga över dom på datorn från kameran. Vikket jävvla oflyt...
Åkte hem ganska tidigt idag, tittade på en film hos brorsan, men sen åkte jag hem. Tittade på den nya resident evil tydligen. Helt oekj film! Jag tog mig en cykeltur ner till tingvallahallarna när jag kom hem och kikade på Karlstad - IKSU med mams o paps. Karlstad förlorade tydligen... snöpligt snöpligt.
Laget är i Jönköping och spelar, just nu faktiskt, mot Husqvarna. Stod 0-2 efter första perioden och nu står det 1-3. Så det verkar gå bra för tjejerna :) Det gillar vi!

Nu ska jag kika på Miami Ink och lägga mig och dööööö i soffan. Hollaa!

Nej MEN!!

hahaaaaa, läste nåt väldigt kul på text-tvn igår kväll efter träningen. Så här stod det..  Färjestad - Djurgården 0-3 ooooooooojdå!! :D mahaa! NOLL - TRE.. såg ni? Nej okej, en gång till då. NOLLA - TREA :D haha, så ska dom tas! Skitsamma om sjurgårn förlorar mot alla andra lag, bara de vinner mot förjestad. Då är jag meeer än nöjd! 
Vårat internet har inte funkat på ett tag, men nu är jag back on track :)
Har förresten tagit en paus från innebandyn också. Behöver verkligen det. Ska fortfarande vara med och träna, men skippar matcherna. Hejar på er!

Pussokraam

Björn Gustavsson

hahaha liite rolig!! :D


Just another wednesday...

Jahani, nu sitter jag här och färgar håret på mig själv. Vi får väl se hur det går.. Borde gå ganska bra eftersom det bara är en liten slinga jag ska färga. Vore ju ett misslyckande annars.
Träffade min sööötnöt Madde Larsson igår, har inte träffat henne på huur länge som helst och det var ett kärt återseende :) Hon hann inte stanna så länge dock, hon skulle hem till Kristinehamn och klippa sig. Men det var värt den lilla stunden som blev! Hon var i Paris i helgen med jobbet, liite kul! Och nästa tisdag åker hon och Björte till Thailand och ska vara där i tre veckor.. hörde ni? TRE VECKOR!! Jag är inte alls avundsjuk.. nejnej, haha. Ujamejen. Reserns tös :) Hon skulle försöka komma  hit till stan igen innan hon åker, så vi får träffas en längre stund och ta igen lite.


Min Madde & Jag

När jag har färgat klart här så ska jag fixa till mig lite och gå ut på underklädesjakt på stan. Kanske får med mig lite andra saker också, det vet man aldrig. Men först och främst underkläder. En ny mössa skulle jag behöva köpa också..
Fotbollen ikväll kommer jag inte orka kolla på, har en väldigt jobbig känsla av att de kommer förlora. Och då skulle hela kvällen va förstörd. Så jag ska till Grums o kolla hockey istället, det får bli bättre så helt enkelt, haha. Kanske inte roligare.. men bättre :P Nej.. nu måste jag skölja ur färgen. Wish me luck!!

Vinst..

Vi vann förut med 9-1.. Liiite tölig match, Kan nog ha varit den mest tempofattiga matchen i världshistorien fsktiskt,, Vetifan om värmland kommer ha så stor chans i SM heller för den delen. Jajajaja, nu får de va noog. Tittar på mitt i nyllet på 6an. Liiite roligt!! haha. Hööörs!!

Idag.

Match ikväll tydligen. Möter värmlandslaget.. F15 eller nånting:P Ska bli kul faktiskt, om man nu får spela haha. Annars har det inte hänt så mycket idag. Gick upp ganska sent, tog mig en promenad och sen gick jag till affären o handlade lite smått. Sen gick jag hem och lagade mat till mig och Nina, nu sitter jag här, proppmätt, och tittar på Simpsons :) Bra sätt att fördriva tiden en måndagseftermiddag. Har samling halv sju sen.. Nästan så jag vill att klockan ska bli dags.. Nej, nu ska jag koncentrera mig på Simpsons, viktiga grejer -:)

Ja tror ja har fått ekseeem i mä.. haha.

Helgen har varit soft.. och vit. Väldigt vit. Igen. Det har varit skönt faktiskt. I fredags va ja bara hemma och vi hade fullt hus med 'alkoholiserade' människor, haha. Kul va det. På lördagen åkte jag till mor o far och kollade Spanien - Sverige o käkade tacos med dem. Det uppskattas. Idag var det match också. Jag skulle ha spelat från start, men blev tydligen bänkad för världens löjligaste jävla grej. Innan de ens har tagit reda på fakta.. 1 2 3 4 5 6 7 idioteeerrrr!
Grejen är att de inte sa orsaken till bänkningen direkt till mig. Utan de snackar med en kompis till mig som satt på läktaren. Det är klart hon berättar det för mig eller? Och det vet dom. Så jävla fega. Stå för vad ni gör istället.. Ett tips bara.
Ska snacka med dom imorron, så får vi se vad dom säger. Jag ska säga mitt iaf.

Jaja, nog med depp nu.. Nu ska ni få se på nå jävvla skoj :D Haha, jag och Holta håller på med det här hela tiden. Imitationer är ju liiivet, hehe. Tobbe från "En annan del av Köping" är ju så förbannat skön! Min typ av humor tydligen ;) Har inte sett avsnitten, men det räcker med att titta på det här. Oojojoj. Kolla nu..



hahaha jag dööör! Liite bra kille :) "Ja tror ja har fått ekseeem i mä" ä fan bäst :D
Nu blire o sova lite tror ja.. Fööö ja ä så tlööött!
Nattinuffsen..

very niiice, how much?

Avril Lavigne - Nobody's home
Liiiite bra!


Har lite många låtar på bloggen känner jag, men jag ääälskert ;)
Imorron ska jag till säffle och syster yster. På kvällen har jag tänkt hitta på nåt kul, eller nåt.. höööörs!

Klen röst...

Barabababaaa I'm lovin it!


I'ts been a long day..

Har verkligen inte gjort någonting idag.. Cyklade till Wallis förut och kollade på bonde söker fru och grey's anatomy, men annars har det vart dåligt med gjorda saker idag. Imorron händer det nog lite mer, ska tvätta o dola och sen ska jag träffa Emma och ta en tur på stan o käka lite gott. Sen är det träning på kvällingen också. Men mer än så är det nog inte.. Eller jo, kanske. Utgång vore ju. Verkar ju inte bli något till helgen, som jag trodde att det skulle bli. Hade tagit fel på helg.. Nästa helg är det jag ska se fram emot :P
Emma är liite för söt och har kanske fixat ett litet extrajobb till mig :) Looove her! Ska jobba i Löfbergs Lila Arena på Färjestads hemma matcher. Ska stå i disken tydligen :D haha. Frääääscht! Men det är pengar iaf och det är ju det som räknas..
Holla!


image536

Emma & Marie

Sicko..

Har blivit sjuk.. Mår skiiiiiiiiiiiiiiit! Lite synd om mig är det till och med..

Fotbollsgalan..

Jag är upprörd.. på riktigt. Hur "#¤%#¤/(/()&/¤% kunde Therese Sjögran få diamantbollen????? Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Vad hände? Vad har hon gjort bra det här året? Nej just det, ingenting vare ja. Det va ju den blakkaste som kunde få priset tror jag. Lotta Schelin va ju given i mina ögon. Hon fick priset förra året, men so what?! Att Zlatan fick guldbollen vart ju ingen överraskning direkt, men nöjd är jag med det iaf. Liiiite bra han ÄR!! Sen är ju Marta för söööt.. en kvinnlig zlatan? haha. Äckligt bra iaf.

Holta är hemma och jag har fått tillbaka min sovrumskompis, haha. Damn I love that woman. Stackarn hade blivit matförgiftad igår kväll i Paris. Av getost. Akta er för att äta getost.. i Paris. Tänkte bara varna er om ni åker dit nån gång, hehe. Tösabeta har inte fått i sig nån ordentlig mat på hela dan. Och hennes kärlek till getost är looong gone. Aldrig mer, sa hon..

Jag hoppas att det inte blir lika sömnlöst inatt som igår natt.. Är inte trött än. Vad ska det bli av det här. Jag kommer ju vända på dygnen totalt nu. För dåligt.
Vill för övrigt att det ska bli helg.. helst nu. Imorron. Men så kommer det ju inte bli. Men den som väntar på nåt gott? :) Ivrig ivrig ivriiig! Det kommer bli galet kul!

Godnatt / Marie..

Uää..

Har inte sovit nåånting inatt. Nästan. Vaknade typ 3 inatt, efter att ha sovit två timmar. Låg och hostade och vred och vände på mig.. Klockan nio... KLOCKAN NIO!! somnade jag igen. Vaknade när klockan va två. Har ju haft trevligare nätter om man säger så..
Ikväll kommer Holta heeeem! Har inte sett henne sen i fredags morse.. ujamejen, länge det :) Men ikväll så!
Har väl inte så mkt mer att säga, eftersom jag bara varit vaken i en och en halv timme, hehe. Har inte hunnit göra så mycket än :P
I'll be back...

Shrek 3 och Anna Ternheim..

Haha, har precis tittat på Shrek 3. Liiite skön film! Men nu blir det snart sängen, ska upp i tid imorron har jag tänkt. Vi får väl se hur det går med det.



Sitter och lyssnar sönder en låt också. Anna Ternheims "shoreline". Så sjukt bra. Du kommer gilla den Annika, det vet jag :) Broder Daniel som gjort orginalet..


Shitty Friday..

Ingen höjdarfedag den här gången heller... Blää. Va i Grums och bytte däck på bilen i förmiddags o sen åkte jag till Biltema för att köpa en cykelkorg. Mycket värt, 29,90:- =D Jag är nöjd. Sen tog jag en sväng på stan. Nu har jag precis ätit och är själv här hemma. SÅ det bästa den här fedagen var cykelkorgen.. och det säger ganska mycket kan man tycka, haha. Emma kanske kommer hit sen efter jobbet beroende på när hon slutar, då blir det bra igen :) Nu blir det en film. Lan ju säga att jag längtar till nästa helgs bravader.. wienawana!
Match imorron.. orka.

Helgen..

Holta lämnar mig imorron.. hon åker till Paris med jobbet över helgen. Jag har ingen att skeda med m.a.o :P Nån frivillig? höhö. Men jag får väl klara mig.
DM har vi i helgen också.. Skulle ha spelat första matchen klockan nio på morronen, i filipstad, på lördag, men motståndarna hade dragit sig ur, så vi spelar bara klockan fem :D Sååå skönt! Liiten sovmorron :) Ska glutta lite på one tree hill nu, sen blire sängen.

image534

Så ja.. där är vi. Bra vänner. Have a good time in Paris! ;)

Gag reel!



ÅH HÄÄRREGUUU :D AJ LÖVV DÄMM!


I guds namn...

Denna där ska jag se nu.. sen blir det lite sömn skulle jag tro.

image533

HATA Darin! hahaha



Härrå fuuuul! Men kul är den! haha. Fan va roligt vi hade åt den här för några år sen.. ojojoj. Liiite nostalgi, eller vad säger ni Jeanna, Linda, Jea? :)

Simpsons The Movie

image532


Fan va bra den va! Jag sa ju att den skulle äga er ;)

Ullared, hemkomst och sjuk.. och nyklippt. :P

I måndags morse åkte vi alltså på en 2-dagars shoppingtur, till Ullared. Åkte dit med mamma, pappa och syster, en riktig familjetripp. Jag kom därifrån med lite kläder, underkläder och lite småplock som schampo o balsam, hårspännen, vantar m.m. Men det bästa av allt. En vinterjacka! Såå välbehövligt kan jag säga. Ujamejen.
Syrran kom därifrån med lite mer dock, shoppade för 4 papp :P Så ska ullared tas! :D
När jag kom hem igår blev jag klippt av Nina som prompt vill att jag ska ha page tydligen, haha. Jag har sagt att jag vill spara ut det, men nu är det kortare än nånsin tror ja :P Men jag måste säga att det är skönt faktiskt. Hon kan sin grej denna Nina :D
Sjuk har jag blivit också, men det är inte så farligt. Hostar lite och är snuvig, mer än så är det inte. Så det går väl över snart..
Till helgen är det DM också, distriktsmästerskap, till er som inte förstod :P Har match klockan nio på morron på lördag i filipstad. Kul, jättekul........ Om vi vinner den, vilket vi borde göra, så har vi match klockan fem igen. Hörde ni det? Klockan FEM!! Kul o hänga i filipstad i hur många timmar som helst eller? :P NejDET. Som tur är så är det ju lite herrmatcher emellan där. Våra herrar spelar t.ex. Så det kan ju bli kul.. Om vi vinner båda våra matcher så går vi vidare till semifinal som spelas på söndag morron i Karlstad. Skönt det iaf, med hemmaplan..

Nej.. nu ska jag titta på Simpsons the movie! Liite den äger er!
Tjüss!

Mina flickor gjorde helgen till världens bästa :)

Åkte till Linköping igår morse för att spela match. Vi förlorade.. så nog om det, haha. När jag kom hem vart det stress och fix för utgång. Jeanna och Linda var hemma från respektive storstad Stockholm och Göteborg, så de kom hit och förgyllde min kväll! :) Vi satt här hemma och snackade massor och drack i samma mängd.. Tog lite bilder också faktiskt..

image531
Love you!

  

   

 

Snuttigull vad fiint!! Hehe.. Nu ska jag och Holta städa och dola. Skönt att vara två om det nu:) Eller tre, men nina är inte hemma juu. Senare idag ska jag till Grums tydligen, och sen ska jag till brorsan och lämna tillbaka bilen. Sen blir det heeem och soova. Ullared imorron, åker drettidigt. Ujamejen. Hösch!

Nyinflyttad o klaaar!

Sååå ja! Nu är allt äntligen klart! Gamla lägenheten är tom och så ren som den bara kan bli tror jag. Allt är fixat här i mitt "nya hem" också :) Kläderna är på plats och de andra smågrejerna som behövdes hit.. Jag är nöööjd!

Idag har jag och nina vart på IKEA och shoppat lite och sen hämtade vi holtisch och åkte hem och käkade lunch. Spagetti och köttfärssås, muuuums!! Efter massa klädplock från min sida så åkte jag till Säffle för att kolla hockey. Div 3 tydligen. Ganska tråkigt. 10-4 blev det också, fint.
Imorron har vi match i Linköping och efter den blir det fest! Ska bli kul! Linda och Jeanna är hemma också och kommer och festar med oss, ska bli grymt kul! Kommer inte kunna vara så aktiv här längre tror jag, för vi kommer nog inte ha internet så länge till sörrni.

Ser ljust på helgen
// Marie