Back to normal..

..där fredagar suuuuger häströv. Iaf nu när Annika har lämnat mig ensam. Vi tittade på Idol och sen garvade vi ihjäl oss åt chandler, monica och joey med flera, när de gjorde massa tabbar på inspelningar. BLAND det roligaste jag har sett faktiskt :D

Dagen idag har varit kall kall kaaaall. Hade tydligen för lite kläder på mig på marknaden i Säffle.. eller marten som det så fint heter. Jättekallt vart det. Köpte inget heller, kollade ut lite olika grejer bara. Imorron ska jag, annika och hanna dit en sväng innan matchen som börjar klockan fyra. Trevligt! :) Systersonen Alexander va såklart med och regerade tågbanan vid karusellerna. Han åkte den tre gånger på rad eller nåt.. DOCK i olika vagnar, hehe. Söt kille!


   



Just nu är jag lite bitter över att jag sitter här hemma o gluttar medan alla, verkligen ALLA andra här i Karlstad är på nöjesfabriken och spanar in Takida. Bitter bitter bitteeer!

image417


Nattinuffsen på er allihop.. Nej just det.. Ni är på nöjesfabriken, ja juuuust det.. Dret. Spelningen börjar om 2 minuter. Sa jag att jag va bitter?..

Innebandy, bebis och gifting? :)

Så där ja.. då var det mötet avklarat. Mycket bra blev sagt och det känns lite bättre. Hoppas bara de som borde ta åt sig gör det när vi pratat med dem. Bra skit!!! Sååå skönt att göra SISTA träningen i sunkiga A-salen, för från och med lördag är det HAIK-hallarna som gäller, om det nu är så de ska heta. Dä spörs. Kommer dock sakna golvet i Sundsta Sporthall.. Snyft.

Imorron kära vänner, ska jag till Säffle och Säfflemaaarten :) Äre höst så äre. Tradition, går inte att svika det inte. Kålsoppa hos mormor också som vanligt, hehe. MUUUMS! Jag är helnöjd :)

Vill också skicka iväg två grattis! Ett till göteborg och Maria som ska få en liten bebis i februari! Grattiiiis! Och ett annat grattis ska till Hjo och Victoria som har gift sig! Grattiiiis! Är så himla glad för er skull!! Puss på er godingar!

Nu ska jag sova är det tänkt.. Men kommer fastna framför tvn. SATC nu tydligen.. Ja gillert :) Har jag lärt mig Jea? :)
Tjüss!

Men ääliitttt?!

Det här va nog droppen det faktiskt.. om inte nån försvinner eller nån kommer in i laget och ledningen så är det fan köööört. Då är det jag som drar till Stockholm och massa andra i laget som drar vidare också. Sjuuukt va ordet! Personliga påhopp är fan inte okej! Träningen ikväll är fan bland det värsta jag vart med om..

Att dom inte har drage..

Ooooh Sälenfilmen :D

Det här är jooordens bästa film!! Vilka minnen :D Det är från när dam-och herrlaget var i Sälen i mars månad i år. Heeelsjuk resa faktiskt :D Längtar tills nästa gång, det lovar jag er.. Jag heter både det ena och det andra i den här videon tydligen.. Både Mary som är det vanligaste jag reagerar på kanske, men också Svetlana Dostojevski. Det är bara så det är.. Jag gillar henne inte på den bilden, men man får väl ställa upp för laget? Eller lagen i det här fallet, hehe. Vi gillar det :D Här kommer deeen :)

!OBS! Varning för starka bilder :D


Men visst gillade ni den? hahah.

Clear eyes. Full hearts. Can't lose!

Häääreguuuu vilken bra serie! Friday night lights tydligen.. ojojoj. Har kollat på galet många avsnitt på bara några dagar nu. Mums! Han som spelar Tim är inte ful heller så.. Geeee mig! :)



image410


Ja ni... vad ska man säga. Ja gillert! :D

RÄTT skaapligt trött på massa andra saker nu dock. Mest innebandyn. Jag kissar på den. Men det tar vi nån annan gång.. om ens nånsin. Friday night lights blir min tröst...

Nighty night..

Hur söt ääär killen egentligen?

Min systerson Alexander har badat tydligen. Jämt litte söt! Mammas o pappas röster är med också. Och ett liiitet retard-skratt á la Marie, haha. Jag låter lite smått som en psykopat skulle jag vilja säga.. Men skit i det, koncentrera er på håret :D


Norrstrand - halvvägs till wåxnäs - norrstrand igen - hela vägen till wåxnäs.

Sååja.. nu blir det lite bildtajm här. Det är dags nu. Just det ja.... vi spelade ju match igår också, inte jag som satt bänk, men laget:P Vi förlorade i sudden tydligen. Det va en sekund kvar av dreten så gjorde de mål. But hey, that's life. Det var den seriepremiären det..

Fixade lite när jag kom hem och efter en stund kom Jea, Erica och Frida till mig. Sen vart det lite luddigt vart det skulle bära av.. men hamnade på wåxnäs till slut. Hos Johan. Men det tog en jäkla tid kan jag ju säga. Och dyrt blev det också. För tyydligen så glömde Frida sin väska hemma hos mig. Det kom hon på halvvägs, haha. Så vi fick vända och sen åka tillbaka. Så vi kom fram till slut iaf, men det tog sin lilla tid :) Och det kostade typ 200 spänn extra :D När vi kom dit så va det några blakka satar där, haha nej. Söta är dom! Mycket trevlig förfest med massa korttagning (var dock madde som skötte det mesta med min kamera, haha söt), för dåligt drickande av Johan och gitarrspelande av samme man. Sen åkte vi in till fabriken och madde fortsatte med korttagningen och och vi skakade bumpen en hel det faktiskt. Helt otroligt, haha. Här kommer picsen!

  
Johan med guran, jag o Maty, samme man och Madde.

  
Ogge med toffsen. Jea shotar jäger. Rosa mjölk mmmm :)

  
Madde. Jag och min idolkompis, vi har lovat att vi ska va med nästa år, hehe. Glassigt Maty, glassigt :D

  
Såja, Johan gillade den rosa mjölken. Blakk mössa Robert? :P

  
De är i fin form :) Jag också. Råbärt också.

  
Vad gör vi? Pelle va drajvern. Madde gillade nästan innehållet i flaskan :)

  
Fint folk, haha. Träffade Malin också:). Handikapptoaletten på fabriken is tha shiieet!

  
Formen är fortfarande fin. På allihop :D Blöt kväll tyckte Malin :)


Madde är världens bästa!

Såja, det var kvällen i bilder det :) För övrigt så har den här dagen spenderats i soffan. Pjamas på heeela dan. Men diskat.. DET har jag gjort :D

Pussda!

Har ni fest eller?..

Ojoj, det blev hårt igår tydligen. Har en massa bilder från kvällen, men får ta det senare eller imorron. Liiite sliten! Ska iaf berätta att det var så jääkla skoj! Hela kvällen var toppen rakt igenom :)

Sen ska jag berätta att den här låten är förbannat bra också!

ojdaaaa..

jo men visst sörrni.. visst vart det städat när jag vaknade idag :) Eller städat o städat, men snabbt ihopplockat iaf. Ser bättre ut än innan så jag är nöjd! Snart lika stökigt igen dock.. om jag känner mig själv rätt, vilket jag troor att jag gör.
Jeanine är hemma i värmlandsskogarna nu också! Trevligt, myycket trevligt! Händer mycket nu.. jea är hemma.. moa är hemma.. seriepremiär i örebro imorron.. fest imorron kväll. ojojoj, dä ä möe nu ;) Men ja gillert!

Måste sova nu.. annars skäller mamma på mig. Bums i säng. Choppp chooopppp!
Håll tummarna för oss imorron också.. klockan TOLV, prick!!! ;)

ölieölieölie..

Såååja.. har liiiiiite o göra innan jag ska lägga mig känner jag. Plocka ur diskmaskinen.. Fixa matlåda.. Städa måste jag göra till och med. Vad händer. Jag är så fruktansvärt upptagen nu för tiden tydligen, haha. Nej, jag vet inte vad det är.. Jag är väl lat. Menmen.. vi får väl se om det är gjort när jag slår upp ögonen imorron.. klockan halv sex för övrigt... vad tror ni?
Jag veet.... jag veeet :)

Over and out - En trött Marie.
Mössor gillar vi också! Fler mössor åt folket! Mysipysi..
image383

Ska städa nu.. ja lovar. :)

Happy B-day!

Grattis på födelsedagen Hanna "Partysessan" Björnsson ;)

image381   image380

image382
Happy B-day :)

La familia!

Jag har väärldens bästa familj! Dom är bäst bäst bäst!

image371   
Mammi och pappi!
image372

image373
Världens bästa mormor!

image376  
Brorsan med flickvän och systerysteeer!
image378

LOVE Y'ALL - ni är mitt allt!

Såååja..

Nu ska ni få kika på några bilder från i lördas..men som sagt, de är käääässa.

   
Axel & Johan. Ska föreställa Äemma.. och Ekstam tydligen..

   
Johan är i fin form... Nick också.. Äemma och jag oooockså.

   
Erik Nick Mäty.. Johan jag Erik. Fia och Johan sööööte.


Sen avslutar vi med Leslie.. Som hade MINST två sugrör i munnen under hela kvällen, haha.

Så där ja.. det va det det. Blakk kamera jag vet... men vad ni än gör, Skyll INTE på fotografen!
Min kära vän Moa, som förövrigt kommer hem från Falun nu i helgen (party party=), har börjat blogga lite. Tycker ni ska kika in hos henne och titta på den förjäkla snygga videon hon har lagt in. Haha, tottttaly sjuk grej. http://mosenofvarmland.blogg.se

Saaayonara!

Congrats!!

Grattis till brorsaaaaaaaaaan! Broder Daniel fyllde alltså 27 år igår.. SÅ grattis till honom:) Love you bro!
Syskon tydligen.. Jaaaadå :)

image360


Förresten så klantade jag mig så fruuuuuuktansvärt med kameran i helgen.. Så ni får nöja er med "kassa-mobil-kamera-bilder" tills jag får bilder från andra som tog med sina väl fungerande kameror under kvällen, hehe. Men dom kommer inte precis just nu.. senare ikväll kanske. De är inte många heller.. menmen. It's all I've got :P

Kick ooooffff!

Ja jäävlar.. nu är det snart dags:) Kameran blir med, så imorron får ni se på allt roligt vi höll på med sörrni. OM ja orkar imorron vill säga.... hehe.

Disse är förjävvla bra måste jag säga.. lyssna och njuuuuuuuuuuuuut mina vänner!


Helg igen.. o ja gillert!

Så där ja.. äntligen fredag!! Helger uppskattas verkligen när man jobbar.. Jises. Igår kom papi hit och fixade bilen. Vilken pärla han är. Bytte batteri o sånt annat jävligt dyrt.. På kvällen åkte jag till grums för att träffa mamma, mycket trevligt! Snart ska jag åka till brorsan också. Han fyller år på söndag, 27 blir han gammelgöbben ;) Haha, nejdå brorsan. 27 är bra och det vet du :)

Idaaag är det fredag alltså, men ännu viktigare.... imorron är det lööördag! Det innebär kick off fest för både herrlaget och vi i damlaget. Först på dagen blir det en massa lekar (pinsamma skulle jag gissa på, Holta och Leslie som har planerat, så jag är redo för det allra allra värsta, hehe) vid sundstatjärn. Sen hem o fixa till sig lite och sen iväg till nöjesfabriken för förfest och feeeest! wackidooodie! Fy fan va kul vi kommer ha det.. ojojoj. Käk och bowling o lite guitar hero och singstar o sånt på nöjes innan allt folk kommer dit och krogen öppnar. Bra o ha connections tydligen :) Kan inte gå fel.. kan baaara bli bra :) Så ge mig lördag nu nu nuu!

Förresten.. mormor hade läst min blogg och tycker att jag svär alldeles för mycket. Äre så? :D haha. Jag får väl lugna mig.. Men det är svårt. Två svordomar i det här inlägget.. alldeles lagomt tycker jag :) Visst mormor?

MEN HÄRRÅ FUUUL!!

LITTE rörigt vare ja!! Ni va tydligen tvugna o jävlas ännu mer.. Nu startar inte biiiilfan heller!! Vilket jävvla oflyt hele tin.....

Vore ju o få reda på saker o ting..

Nu är det jämt litte rörigt tycker jag. Nu är det mycket med jobb o så, för nu har jag blivit erbjuden o stanna ett tag till där jag är nu. För en tjej på jobbet som är gravid klarar inte av de lyften längre, som det jobbet innebär.. ska jag kanske ta över efter henne då alltså.. men vet inte alls hur länge det blir. SEN jobbade jag ju på Pandaförsäljningen förra året.. på ett lager där. Från mitten av oktober till slutet av december. Det har jag pretty stor chans att få i år också skulle jag tro. Så hur ska man göra? Om där jag är nu erbjuder längre än december så tar jag ju det? Och om de inte gör det så tar jag Panda? Är det så lätt? Berätta gärna för mig hur jag ska göra.. för jag vet itna. Men är det inte ganska logiskt att det som varar längst.. det tar man? Är jag smart då för en gång skull? haha. Gaah.. jaja. Ganska bra o ha två jobb att välja mellan iaf. Det gillar vi!

Suckiesuckiieee.. medan laget är iväg o spelar match i munkfors får jag sitta hemma och titta i taket tydligen. Min vad vill ju inte ge sig! Härrå FUUUL! Titta i taket behöver jag väl inte göra kanske.. Går ganska mklt bra på tvn ju. Idol..... Heroes... landskamp är det också om jag inte minns helt fel. Men nu måste jag ge mig.. ska gå iväg till affäääärn.
Sen blir det till att fixa matlåda och sen plocka undan lite. Kulkul.
Lycka till ikväll brudar! Munkfors dänger ni med ögonbindel ;)
Pouss!

Dä ä mycke nu..

Jobbet funkar brabrabraa, men innebandyn går mindre bra just nu. Fick en smäll på matchen i söndags, så har ont i ena vaden. Härrå fuuul, till den! jag har inte tränat nånting den här veckan, varken igår eller idag. Saknar det redan dåligt mycket! Sen känns det som om jag är på väg att bli sjuk också.. Ont i halsen o sån skit. Mycket positivt nu känner jag, haha. But hey, that's life. Våga vägra vara sjuk! Big nono!

So you think you can dance är på tvn nu.. så det blir.. sen sängen.
Ge mig helg helg heeeelg ;) Kick off!!

Hälja..

Jahaadå.. Gårdagen var mysig ihop med Linda! Vi käkade tacos och tittade på Hostel II och Sverige - Danmark. Blev besviken på hostel faktiskt. Inte alls så läskig som jag hade hoppats på. Men lite rädda va vi faktiskt.. iaf jag som skulle ner till en mörk tvättstuga o hämta tvätten efter filmen. Tände alla lampor jag kom åt tror jag, hehe.

Imorse gick jag upp tidigt för att spela match mot Holmia, ett norskt elitserielag tydligen. Eller tidigt o tidigt.. tidigare än vanligt på söndagar iaf:P Vi vann iaf med 6-2 och spelade väl helt okej iaf. Jag hade inte en bra dag på jobbet kan jag ju säga, menmen.. det kommer väl.
Imorron är det jobb igen, sen får vi se om det blir fler veckor efter den här. Håller tummarna iaf!

Nu blir det snart o hoppa över till grannen o kolla idol som vart under veckan, sen sängsängsääng!
Hörsdaaaa..

image357

Spontanitet, we like it.

Gårdagen vart mycket lyckad! Hamnade visst på arena istället för nöjesfabriken och mustasch.. men det gjorde iiingenting! :) Hade sjukt kul faktiskt.. träffade Emma (lillbarnet, "härrå fuuuul") och skakade bumpen all night long:) Träffade så klart en massa Skattkärrs IK-herrar och skakade bumben med dom också. Mycket trevligt! Va hemma runt fyra tror jag.. kommer inte ens ihåg varför jag kom hem så sent? Det tar ju faktisktinte två timmar att åka taxi till norrstrand från stan, hehe. Vad gjorde jag mellan då jag kom ut från arena och taxin? Jag inte vetaaa. Kulkulkuuul kväll hur som helst !

Ikväll kommer Linda hit och vi ska mysa med lite käk o film o annat gott! Har inte träffat henne på gööörlänge nu. Fy skäms, bättra dig Marie. Ska iväg o kika på innebandy nu og.. och tvätta lite. Höörsda!

Jobb vare ja..

Nu så... Jag jobbar alltså i Kristinehamn på dagarna nu för tiden, hehe. På en kakformsfabrik.. Siluett heter den :D. Inte skitglamouröst, men hey.... Ja gillert :) Har dock inte hunnit vänja mig vid att gå upp i otta än, men det kommer väl det också. Börjar nämligen sju, så går upp vid halv sex. Det är fiiint, jobbet är bara tillfälligt också, vet inte hur länge det blir än. Men några veckor blir det iaf. Så jag är nöjd.

Ikväll blir det utgång!! Ska kolla in Mustasch på nöjesfabriken.. fina killar :D Bra musik iaf!

Såsåså, nu blire lite fix inför kvällen. Tjüss!

Jobbjobbjoooobbb!

Jaag har fått jobb tydligen :D Får berätta mer imorron, för jag börjar kl 7 imorron bitti :)
Nighty night!!

Guano Apes - Pretty In Scarlett

Tölig låt...


Där ser man..

Gick precis in för att kolla upp hur mycket pengar jag har kvar på kontot. Trodde att jag skulle få leva ganska knapert den här månaden, men det visade sig att jag hade 2000 spänn mer än vad jag trodde, sånt gillar vi!! :)

Som sagt, så har det ju varit Kallsta Open i helgen.. fredagen började dock inte så bra. Förlust mot KAIS Mora (elitserien) med 7-2. De kissade lite på oss faktiskt. Sen på lördagen gick det mycket bättre! Vi spelade mot Hässelby (div2) på förmiddan och vann med 6-2 eller nåt sånt. Och på kvällen mötte vi Huddinge (div1) och vann med 4-3. Spelade jäkligt bra den sista matchen.. ujujuj:) Den matchen va vinna eller försvinna. Eftersom vi vann, gick vi vidare till semifinal kl 10 på söndag morron. Mot Karlstad IBF (elitserien) Vi VANN med 3-2.. så jävla underbart. Skönaste vinsten ever skulle jag tro :) Bäst i stan tydligen :D Dags för final och ett nytt möte med KAIS Mora.. vi stod upp bra ända tills tredje perioden, då vi tog heeelt slut. Lite synd, för siffrorna drog iväg till 7-2 igen, precis som på fredan. Men det var ju en heelt annan matchbild den här gången, så vi va nöjda! Va inte direkt någon som deppade ihjäl sig efter matchen så.. vi är mycket nöjda med helgens spel :) Way to go giiirls!



Idag har vi ledigt från träning, men de två närmsta veckorna kommer nog bli ganska tuffa ändå. Träning imorron, match borta mot filipstad på onsdag, träning torsdag, match mot norska Holmia hemma på söndag. Det va den här veckan det. Sen träning måndag och tisdag, match borta mot munkfors onsdag och träning torsdag nästa vecka. Så det blir en del ändå..

För övrigt så har jag aldrig haft så ont i kroppen efter en cup som jag har nu.. HÄRREGUUU.. ömmar i varenda jäävla liten kroppsdel tror ja. Men det går över.. happy thoughts.. haappy thoughts :D

Fö ja ä så tlööööttt!

Orkar verkligen inte skriva så mkt.. Känns som om jag har varit uppe en vecka i sträck ungefär.. men ska iaf berätta att vi har gått vidare ur gruppen och möter antingen karlstad eller sten sture i semin imorron. Antagligen så blir det Karlstad... ska bli kul iaf hur som helst!! Och vinna.. DET ska vi :D

SÅÅÅ.. klockan tio imorron ses vi i sundsta sporthall! OKEJ? :)