Molly buuus!

Molly har blivit stor tjej nu som sagt.. hon har kunnat sitta själv i flera veckor:) Hon ser alltid så nöjd och stolt ut när hon sitter också, hehe. Så söt!!



Igår kväll hade vi inte så kul heller.... Molly hade fått feber och var jättegnällig, vilket man kan förstå. Både jag och Daniel kämpade med att försöka få henne att somna. Men förgäves.. för det gick verkligen inte. Usch. Hon somnade inte förrän klockan blev halv två.. kanske tidigare också, för jag hade slumrat till och när jag vaknade så sov hon och då var klockan halv två. Hon gav mig dock sovmorgon och vaknade inte förrän klockan blev tio i tio. Men jag är fortfarande helt slutkörd.. så får försöka komma i säng i tid idag.

Nog om det... i söndags spelade jag match. Vi mötte Lesjöfors/filipstad och dängde till de rejält! Riktigt kul! 7-1 blev det till slut. Trodde verkligen att de skulle vara bättre. Men det gjorde ju ingenting;) Jag gjorde 3 ass också, vilket gjorde det hela ännu roligare såklart. Vet inte när det häönde senast.. 3 poäng i samma match är inte riktigt min grej=P.

Nu har vi tagit ur liggdelen ur vagnen också. Hon är ju stor tjej nu:) Hon sitter så skönt i vagnen nu så. Roligare för henne när hon kan sitta mer upp också och se allt som händer. Såklart.

Lite bilder!


Så tuff :)


Stark blixt, mamma!


Äta är kul!


Kladd kladd :)


Molly är måttligt road, hehe.

Sitter hos mormor nu.. Molly sover ute i vagnen och det har hon gjort sen halv två ungefär. När hon vaknar är det mat som gäller..  Sen ska vi iväg och posta två brev, hoppa in på affären en snabbis och sen gå till bilen för att åka hem.

Pussokram!


Karlstad NÄSTA!!

1 December flyttar vi!!! :) Vi fick lägenheten vi var och tittade på nu sist! Känns sååå bra! Dock har våra nuvarande hyresvärdar inte mottagit nyheten så bra... Vi är inte alls nöjda med dom som hyresvärdar och tänkte att vi kunde få slippa 3 månader som uppsägningstid och få två istället. Men nej då.. det gick ju inte. Så de suger! De har inte fixat köksluckorna som de sagt att de skulle göra.. de har haft typ ett halvår på sig nu? Och vi har tjatat massor på dom, men inget har hänt. Sen är det massa andra småsaker.. Så nu får vi iaf betala dubbel hyra i två månader.. vilket suger ännu mer. Men vi kan ju inte göra mer..

Vi ringde och frågade en av hyresvärdarna igår om vi fick lägga ut huset på blocket för att försöka få nån som flyttar in i december eller januari.. men neeeeejdå. Det fick vi inte heller. Vi vill ju bara hjälpa till? Hjälpa dom och hjälpa oss själva.. Men nej då. De vill väl hämnas på oss nu (för att vi ska flytta) och verkligen SE TILL att det inte är några som flyttar in tidigare, så vi slipper betala in dubbla hyror. Men de vill väl vara så jävliga som möjligt.

BLÄ!

Long time no see....

Hittar inte så mycket tid till det här nu för tiden.. menmen. Kommer väl komma några inlägg lite då o då iaf.

Först vill jag säga GRATTIS till pappa som fyllde år igår! GRATTIS pappa:)


Pappa och Molly på Nowas dop:)

Vad händer annars då? Jo, nåt ganska spännande faktiskt:) Vi var och tittade på en lägenhet i Karlstad igår, på Herrhagen. Vi får reda på idag om vi får den eller inte.. så håll tummarna!! Då flyttar vi första december isf.. vilket vore otroooligt skönt! Både jag och Daniel har börjat vantrivas här i huset.. Vi har ju alla vänner i Karlstad + att Daniel jobbar i Karlstad och är väldigt trött på pendlandet. Så det vore perfekt med flytt i december!:) Vi får väl se hur det går.. ska ringa om nån timme.. så då får jag svar.

Molly växer som bara den också förstås:) Hon blev ju stora tjejen i lördags.. 5 månader minsann:)  Så här går det undan! Hon sitter helt själv nu.. sen nån vecka tillbaka ungefär:) Så det är kul!


Molly och prästen Lars på dopet:) Dålig bild.. men men...


Familjen:)


Fina Molly!


Pappas favvotröja;)

Vi hade lagfest här också för nån vecka sen.. vilket var skitkul! Elin visade en bild som hon hade hemma hos sig på datorn som hon tog på våran avslutningsfest efter förra säsongen. Då var jag i 8e månaden tror jag. Jag fick världens chock närjag såg bilden.. för jiiiises va stor jag va! Nog för att jag visste att jag var stor.. men så stor? Nej tack....


haha.. shit.

Nej.. nu ska jag och Molly åka in till Säffle och hämta ett paket som hon har fått. Ses!
Puss&kram!


Gullunge!

Jag och Molly låg och gosade tillsammans i sängen imorse:)



Har ju världens goaste lilla troll!