Flytt till Sthlm?

Jag vet inte hur det här gick till riktigt.. men jag gillar faktiskt sthlm. Har blivit lite småförälskad måste jag säga. Matchen i lördags va skitkul! Stod mitt i bajen-klacken och det vart ett jävla liv måste jag säga, hehe. Domarn va sjuk.... orättvist. Bajen borde vunnit.. istället vann elfsborg med 1-0, Jaja, nog om det nu.. igår spelade ju Djurgårn mot AIK och dif vann med 2-1!! yeheeees;) mums!
nu ska jag lägga mig och läsa lite, är ensam hos Jeanine. Hon gick precis till jobbet och Jeanna sitter hemma och pluggar. På lördag är det fest! Längtar!

Sthlm i mitt hjärta.... tror jag.

hablahabla

Det tog inte så lång tid innan jag skrev ändå, de har resurser här i Sthlm! höhö. Jag anlände till centralen 08.40 efter 2 timmar och 20 min och mötte upp Jea efter en viss förvirring nere på plattformen. Vi käkade lite frukost på Wayne's för att sen åka iväg till Jea's place på Hammarby/Sjöstad för att lämna mina grejer. Sen åkte vi tillbaka till stan och mötte upp både Sara och Jeanna. Vi hann se hela 6 kändisar bara första dan, oooooooooh! hehe. Erik Segerstedt, Linda Rosing (urk), Sara Burnett, JONATHAN HEDSTRÖM (myms!), killen från "snygg naken" (som inte är alltför vacker) och en cyklande Pontus Gårdinger. Bra jobbat!

Vi shoppade loss rejält.. inte så konstigt att vi hann få med oss en del grejer eftersom vi spenderade ÅTTA timmar på stan, hehe. Jeanna kom hem med fem klänningar, vilket är imponerande arbete. Jea köpte två tubtoppar och en klänning och jag köpte tre klänningar, ett par nya hörlurar till min iPod nano och två par skor...... Förlåt mamma och syster men "Hej jag heter marie och är skoholist" HEJ MARIE! Så är det och så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara.

Det vankades hemgång, käka med grabbarna och fix för utgång. Jag och Jea skulle en snabbis till systemet och fixa kvällens alkohol. En snabbis ja, kön var som köerna på Liseberg! De ringlade sig mellan hyllorna och det kändes bara oändligt. Alla gick fan före också, inte alla så klart.. men många! Det skulle väl jag också göra om jag va sthlmare? Men nu är jag en ödmjuk värmlänning, hehe. Efter en timme i helveteskön på systemet satt vi äntligen och väntade på bussen hem. Då höll en tant på och sätta sig i knät på mig, hon var väl trött och gammal och tyckte väl att jag skulle resa på mig för hennes skull. Men jag var också trött och hade ont i fötterna.. hm.. vad var det jag sa om ödmjukheten nu igen? Men sjähääälvklart reste jag på mig för lelltantas skull.

Äntligen var vi hemma.. och vi fixade maten och käkade med Adde och Krille. Kyckling (mums!) och revbenspjäll som smakade salami. Jag vet inte hur ni har det här i sthlm, men i värmland så smakar revbenspjäll... revbenspjäll? Men vi blev mätta och belåtna. Så gick vi ut allihopa.. Adde, Krille, Jeanine, jag och Jeanna. vi hamnade på Regeringsgatan och wok house. Litet ställe, men ack så trevligt! Jeanine blev lite föör alkoholiserad den här kvällen, haha. Men det var kul ändå, hade en skitskoj kväll! Hamnade förresten på Odenplan också, Lion Bar tydligen, där Jeanine var för full och blev utslängd:D haha det var kvällens höjdpunkt. Det var hennes första gång, så hon var nöjd, hehe. Själv var jag på en alldeles för städad nivå. 

Idag ska vi på Hammarby - Elfsborg och sen vankas det fest för Jeanna som fyller år imorron! Det ska bli riktigt kul och jag är redan laddad! Får träffa Elin och Camilla igen och det ska bli roligt! Di ä så goö!!

Ses i huvudstaden! Puss!

Öööhdööhöööööh.

Hugaliiigen så tidigt! Det är nog första gången jag har ställt klockan på 04.30 med FLIT, haha. Men Stockholm ska bli kul och att träffa Jeanna och Jeanine och deras vänner ska bli jätteroligt! Tåge går 06.18 och jag är lite nervös.. tåg är inte riktigt min grej. Det kan ju hända att jag får för mig att göra vad som helst.. som t.ex gå på ett tåg till Göteborg även fast det står GÖTEBORG med stora bokstäver på vagnarna. Jaja, vi får väl se i vilken stad jag hamnar i :) Jea möter upp mig på centralen, så åker vi hem till henne och lämnar mina grejer, sen tillbaka till stan där vi ska shoppa lite och sen möta upp Jeanna och sen shoppa lite till ;) Veckan som kommer ska bli spännande! Kommer väl antagligen verka död utåt här på bloggen.. men jag ska göra mitt bästa sen när jag kommer hem;) tihi!

Pussss på du!

 Jeanine och Jeanna!

Grillning och CL-finalen..

Jag, kamelen och carro åkte till Moa för att titta på matchen och grilla kycklingfilé. Grillningen gick så där.. eller ja.. inte själva grillningen i sig, men tändningen av grillen gick lite halvdant faktiskt :P haha. Vi använde till och med en madrasspump för att få fjutt på skiten. Vi är inte mästerkockar vi inte. Men funkade det? JA, för det gjorde det! Så vi fick våran kyckling till slut, men tid tog det..... men gott vart dä! hehe. Så var det dags. Äntligen började det, Liverpool - Milan... där de sistnämnda till slut stod som segrare! Det gjorde mig inte ledsen, jag va nöhöööjd!! Så här såg kvällen ut i bilder :P

                          

Förälskad....

.. i Takidas nya album Bury The Lies!! Om ni inte har det, skaffa det!! Jösses, The dread och Curley Sue är de bästa låtarna. Myms!!

image40

Ny telefon. Nytt nummer. Ingen fotboll.

Så har man äntligen fått det man beställde då. Nokia 6288 vit vare ja. Har suttit o plinkat på den hela dagen.. Jag är inte den som är den. Har för det första lagt in alla bilder o nummer o tjosan från den gamla mobilen jag hade. Och för det andra skickat runt mitt nya nummer till alla som förtjänar det ;) hehe. Nejdå.. hoppas inte jag har glömt nån, gick igenom hela telefonboken så. Om ni vill ha det så hojta bara till! Snackade med Jeanine förut idag också, om all möjlig skit faktiskt, heahea. Mest om att det bara är cirkus 4 dygn kvar tills jag får träffa henne och igen och alla andra stockholmsbor. Det vidrigaste är att det går bara fööör långsamt!

Fotbollen blir det nog inget med heller. Usch, känner inget sug alls. Sen när fysträningen sätter igång med innebandyn så kommer vi träna på samma tider varje gång, varje vecka och det kommer ju inte funka, det förstår väl vem som helst. Coacherna i innebandyn är stenhårda på närvaron + att det är det jag tycker är roligast. Vill vara 7 - 10 år igen där man slapp välja och bara hann med allt man ville! Bitter? Jo men visst...

igårigårigår

Utgången igår var den bästa på länge! Jeanna fick man träffa igen och hennes två vänner som va huuur söta som helst! :) Sånt gillar vi! Vi förfestade här på norrstrand och gick sen vidare till nöjesfabriken, där det va mycket folk faktiskt, som väntat. Elin, Jeanna och Camilla får jag träffa igen till helgen och då blir det kalas för Jeanna. Jag vet att ni vet.. men jag är nöjd, hehe. Träffade min Holtis igår också, hade inte träffat henne på fleeeera dagar! Så det kan bli, ojoj. Mr Jouhaen träffade jag också, som sagt att han vart munk i flera veckor, men att det stöp igår. Och det visste jag att det skulle göra, det visste alla, haha. Efterfest blev det också såklart.. va hemma fem imorse. FIN kväll!

Nu ska jag ringa Jeanine o tjata av mig lite för att sen lägga mig och titta på VÄNNER. Så jäkla rolig serie.. finns inge bätter en sen söndagkväll, haha! Tjüss!


Allt närmar sig..

Jeanna är hemma i Wärmland nu, utgången på lördag närmar sig. Ska bli kul att äntligen få träffa hennes vänner Elin o Camilla! Har ju hört så mycket bra om dom så, hihi. Ska antingen va hos 'baarnet' som har hela huset för sig själv eller hos mig.. i min lilla etta.. men det har fungerat bra förut så :) Men det spörs. Förfesten is tha shieeet, alltid!

På måndag ska jag på introduktion på Gruvön också. Jag fattar inte varför man måste gå igenom samma jävla skit VARJE år. De säger ju alltid samma saker, så det är ju ingenting man inte hört förut? Men det börjar verklign närma sig jobb nu, det ska bli så himla skönt.. faktiskt. Så 18e Juni börjar jag. 7-16 varje vardag. Jag är nöjd.

Nästa fredag, den 25e, åker jag till Stockholm och ska vara där till 3e Juni. Ska bli så skönt att komma ifrån allt här hemma ett tag och bara vara.. Ska fira Jeannis och Jea som fyller år helgerna efter varandra. Jeanna den 27e och Jea den 2e. Så det blir massa firande! Det är de värda :) Den ena jobbar ju ihjäl sig och den andra pluggar hjäl sig. Di ä så duktige!! Jag och Jea ska förresten på fotboll den 26e också Hammarby - Elfsborg. Kan nog bli en ganska bra match. Gröna Lund kan bli också.. om vi har råd och om vädret tillåter.

Gammal?

Åkte till Sunne till min kära bror igår för att hämta en tröja och ett halsband som jag har glömt där sen typ...... december? hehe. Så när ja kom dit snackade vi lite, jag fick lite nya filmer av honom och lite musik o bla bla bla. Och sen åkte jag natuuuurligtvis hem utan halsbandet och tröjan? Uujamejen.. så det kan bli.

Idag har jag väl inte så där jättemycket för mig.. Men ska iaf till gymmet med Moa sen och ikväll blir det tydligen träningsmatch med fotbollen.. på söndag ska vi spela mot Slottsbron och ÄNTLIGEN är jag spelklar! Då ni...

Längtar till helgen också, Jeanna kommer hem tillsammans med Camilla och Elin som är hennes storstadskompisar. Vi ska lära dom att dricka på värmländskt vis. Va det inte så Jeanna? haha. Så på lördag blir det utgång!

They're coming home!

Åååh, världens bästa dag! Kommer ha båda mina brudar hemma i Värmland under sommaren. Linda flyttar hem permanent om nån månad.. hon har bott i London nu några år. Och Jeanna ska vara hemma under sommaren.. hon pluggar i sthlm annars. Jag är nog världens lyckligaste människa. Som jag har saknat er... trion kommer inte va klen i sommar:) Jeanna, Linda och Marie. Midsommar 2005 all over again? ;)





Jeanna o Linda! Kom hem.. nu nu NUU!

Så det kan bli.

I torsdags skulle jag och holta gå ut tänkte vi. Blev väldigt spontant så där. Det är då det blir roliörst;) Eller huuur holta? Det gick bra ända till partysodan slank ner. Vi blev som tokiga då faktiskt. Jösses. Jeanna, jag har mycket att berätta för dig när jag kommer o hälsar på. HAHA. Du kommer skratta åt mig, för jag vet inte riktigt om du kommer vara förberedd på själva grejen ;) Holta åkte båt innan utgången, jag vart lite mer städad. Så jag åkte båt när vi kom hem:P Näj, nu ska jag pysa iväg till gymmet en sväng, kondition idag. USCH, va tråkigt. Fotbollsträning ikväll också. Ciao!

           

Det va jag, holta, partysodan och våra trosor. (och hålet i mina strumpbyxor......)

Men snacka om skönt eller?

Äntligen har jag hittat låtjäveln som va med i Grey's anatomy igår. Haha, det plågade mig riktigt länge faktiskt. I typ.... ett halvt dygn?!?! haha. Jag drömde till och med om låten ska ni veta. Damien Rice - 9 crimes. haha JAAA Julia, jag vet att jag har fått den låten av dig, men den är POFF borta on mah computah! Men nu har jag den igen. Det roliga är dock att jag har haft den på min iPod hela tiden... HAHA. Very nice, how much? ;)

Låten är så bra så di som sjunger förtjänar o va med på bild!
Klicka om ni vill höra låten.
http://youtube.com/watch?v=0Ni-5ZmKLns&mode=related&search=



Titt så fine!

Hjälp miiiig!!!

Om det var någon som tittade på Grey's Anatomy ikväll och vet vad låten de spelade på slutet heter, då ska ni på
bumsen berätta det för mig!! Jag är heeelt såld på den beten.. Ge mig ge mig GE MIG! Jag hittar den inte nånstaaans! Jeanna.. vet du ? Du är ju grey's-nörd? hehe! Kom igen nuuu.. sluta plåga miiig!! GAAAH!

Grattis René & Martin!




Wihooo! Ska bli moster igen!! Min syster och hennes göbbe ska få en liten parvel till, så lille 2-årige Alexander ska få ett syskon! Ååh, kan inte de här nio månaderna bara gå... jättefort? hihi. Grattiiiiis grattis grattis!



sommarträning.nu?

Det måste, bara måste vara nåt fel på mig. Jag VILL att sommarträningen ska börja nu nu NU! Vad handlar det om egentligen? Visst, jag älskar o träna, men inte så mycket så att jag vill att det ska börja redan? haha. That's a first! Det måste vara så att jag saknar alla i laget, för jag träffar er ju inte nog redan? hehe. Nej.. men kom igen nu. Vecka 22? Kommer du snart? Skynda skynda! Kan vara så att jag är väldigt nyfiken på det nya laget också.. Vilka har skrivit på? Vilka tränare har tillkommit? Hur kommer Mr Jansson vara som fystränare? Jag gissar på att det kommer bli lite dikator-ish. WEWAWOWA!! Så många frågor - så lite tiiiid. haha! Usch, jag borde sova. Men hur kul är det? Now you dray.....


Liiiite snygg husis!

Kolla på den här säger ja bara! Vem vill ha den? Jag har första tjing!! ;)


image32

Igår..

Jag och Jeanine åkte till Sunne för att titta på när brorsan spelade fotboll. De vann med 3-0 så brorsan höll nollan! De spelade bra för att ligga i div 6 måste jag säga. Hehe. Sen blev det utgång faktiskt, relativt spontant så där.. Det blev en lyckad kväll! Träffade mycket roligt folk och vi härjade runt på nöjesfabriken som vanligt. Tack för kvällen brudar! FÖRRESTEN så hade vi seriepremiär i fredags.. vi vann med 1-0! haha. Way to go! Jag va dock inte med, är inte spelklar än. Buäää!

     Jeanine    


nääääe..

Jag ORKAR faktiskt inte skriva om helgen som va o valborg o allting.. Usch, va jobbigt:D Det får förbli en hemlis tydligen:) Ni får kolla min bilddagbok isf sörrni. http://www.retaaard.bilddagboken.se  Idag har jag iaf varit i Sagolika Sunne, haha. Ska dit imorgon igen också. Idag var det marten och jag köpte lite småskit som vanligt. Jag, syster, bror, brors flickvän och min systerson var det som strosade runt där i värmen. Brorsan klarade körkortet också.. så GRATTIS till honom!!! :D Imorgon ska jag dit och titta när han spelar fotboll.. seriepremiär. Div 6. Inget annat än hett. Bilder kommer nuuu.



Kände verkligen fisken inom mig..
och det var så dagen började...


 

Alexander är ju bara föör sööööööööt!
han fick sin traktor, han blev nöjd.




Broder Daniel och en nyvaken Alexander.


 

Emma och Daniel pyssas och Syster René var chaufför :)


Have a nice night!

bättre sent än aldrig..

Gaah, har inte kommit in på min sida här på ett tag. Så jag får skriva om helgens bravader lite senare ikväll eller nåt. Ska iväg till Sunne strax, till kära storebror och hälsa på en sväng. LYCKA TILL säger vi till honom också som har uppkörning idag. Om en och en halv timme för att vara exakt. Så skänk honom en tanke :)


               

Där har vi honom.. min kära broder Daniel.