Dä ä mi mor dä

Det här fick man se i Värmlands Folkblad för några dagar sen.. Min mamma är ingen vekling inte, hehe.

image639


Mami är alltså speaker i Billerudhallen i Grums på a-lagets alla matcher. Duktig min mamma.. och inget får hon för det heller. Och hon har gjort det så länge jag minns.. Dutti mamma =) När mammas företrädare sa att "det här jobbet är inget för fruntimmer" (med betoning på fruntimmer) så tände hon till och bevisade motsatsen, hehe. Det ska till en Gulliksson för det!=D Dä ä mi mor dä =)

Doh!..


T r ä n i n g s v ä r k  d e  l u x e


Gud bevaaare mej vääl

Häj.

X-mas daaay

I'm back on track! På juldagen var vi alltså hos Erica och Mattias på haga, de bor vääldigt fint! Jag, Erica, Mattias, Mattias igen, Emma, Vicki, Jeanna och Linda var det till att börja med sen hoppade det in några fler eftersom. Väldigt lyckad förfest som vanligt må jag säga =)

   
   
   
  

Ni ser väl lite vad som hände iaf=P Åt lite julskinka och pussades, hehe. Kvällen på nöjesfabriken va riktigt bra den också, spenderade de 3 timmarna på krogen på dansgolvet. Sen spenderades natten på ett ganska bra ställe också.. haha. Toppbetyg helt enkelt.. på allt.. heeela kvällen och natten.
Nu smids det lite planer inför nyår också, hoppas på Göteborg och Linda och Jeanna. Kan inte bli bättre då =)

Nighty!

Kortis..


Tänkte bara berätta att juldagen var jävligt lyckad.. Älskar er allihopa! Ni är så jävla bra :) Kommer lite mer detaljer ikväll och bilder så klart ;)


X-mas

Då var det som bortblåst ja.. borta med vinden. Julafton gick snabbare förbi än aldrig förr måste jag säga.. POFF sa det så var det julaftons kväll och man skulle sätta sig i bilen och åka hem. Måste säga att jag är riktigt imponerad av min kära syster dock som höll sig så lugn innan släkten kom. Nästan inget utbrott alls, haha.

  
Lillkillen Alexander. Surbrorsan, mami och min höggravida syster. Inte länge kvar nu:)

  
Alexander och papi. Pappa Martin, Alexander och TOMTEN! (aa du hörde mig, haha.) Alexanders julklappshög:P


Nu sitter jag här uppiffad och blir snart tokig av att klockan går så jäkla långsamt. Vill ha fest fest fest nu nu nuuu! Men snart så.. så smäller det;) Ska plocka ihop alla grejer och sen åka tror jag. Har ju träning imorron.. haha. Vi får väl se hur det går, kan nog bli förjävla kul att se iaf =) Hööörs!

City-mys och bowlande med Skattkärr..

Va på stan med Jeanna och Linda igår på dagen.. väldigt mysigt! Vi snackade om allt o ingenting, som vanligt:) Vi käkade i Duvan-huset och gick runt o kikade lite och sen satte vi oss o fikade, hehe. Mycket givande dag på stan;)
Sen bar det iväg till Annika för dusch och lite upp-piffande för min del.. Very niiiice! Sen åkte vi till Våxnäs där vi skulle träffa resten av damlaget och många från herrlaget. Vi blev uppdelade i par, en herre och en dam. Jag fick spela ihop med Ekstam.. vilket kändes helt okej, haha. Sen var det dags att bowlaaa. Vi var faktiskt väldigt duktiga må jag säga, hade dock en liten svacka som sänkte oss.. men men=P Fyra kom vi iaf och vi är relativt nöjda=)
Vann gjorde Hardy och Rame.. de vann med en poäng över Klabbe och Johanna. Tough shiet ;D

   
   

Några godbitar från kvällen iaf.. Sen bar det av till Holta och Nina för "mellanfest", hehe. Men där var jag bara en timme eller nåt sånt, för duktig (läs tråkig?) som jag var så var jag nykter den här gången. Hade hur som helst förbannat kul! Mer sånt åt folket!
Nu ska jag snart åka till Säffle och syrran. Tradition att jag åker dit dagen innan julafton och myser lite med dom. Spelar lite bingolotto och pysslar lite, hehe.

God jul på er!
Ses i dimman på juldagen ;)
Pussokraam!

Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel

Ge mig ge mig ge miiiiig!!!



Lillasyster? Lillebror?

I januari ska min systerson Alexander få ett litet syskon.. Men är det en lillasyster eller en lillebror? Det är det alla undrar över.. Syrran och Martin ville ju ha reda på det, men det gick inte jättebra eftersom den lille parveln knep ihop benen på ultraljudet, haha. Hur stor chans är det egentligen?=P Jag vill veta nu nu nuu!

 
Här har vi lillkillen.. storebrorsan to be =)
Oh well.. bara att vänta snällt det, hehe.

Helg på ingående också. Vad händer då? Imorron ska jag till mormor och få hjälp med två klänningar som hon ska fixa till lite. På lördag ska jag nog träffa Jeanna och Linda på dagen och sen bowla med mitt gamla lag, Skattkärr, på kvällskvisten. Ska bli kul!! De skulle nog ut också, men jag tror nog att jag sparar mig till juldagen, för då ska det bli rejält! Och med Jeanna, Linda och Erica kan det inte bli nåt annat än rejält ;)

//Marie.

Glasses?

Titt på fan.. Nu har man gått o blivit blind också? Haha, nej inte ens i närheten faktiskt. Bara lite.........
 Yikes..

image607

Vad tycker ni?
Tänk på att det är juletider.. Be nice!

Snö på julafton?

Det kommer det iaf vara här hos pappa, det är jag säker på. Kolla här..

image604

Ganska fint må ja säga:) Tvivlar dock på att det kommer vara snö hos syrran och dom där vi ska fira jul. Men för mig spelar det inte så stor roll faktiskt.
Syster, Martin och Alexander var här hos pappa i lördags. Fick en liten present av lillkillen.. så jäkla söt:)

image606

Vackert:)
Nu ska jag in till stan och hämta mina glasögon.. Sen träffa Elin som jag inte träffat på ett bra tag faktiskt. För dåligt.. men nu så!=)

...



I try to reach out alone but
I'm still standing here
I try to reach out but I am
on my own
I try to reach out alone but
I'm still standing here...




Lite småkonstiga skador kanske?

Jag måste bara visa den här artikeln från aftonbladet, hahah.
Artikeln handlar om Christoffer Holst som spelar ishockey i Åmål, div 2. När de mötte Fagersta hemma för ett tag sedan så var det en Fagersta spelare som hoppade på honom efter att Åmål hade gjort mål i öppen kasse i slutet. Och när Christoffer hade handsken i Fagersta-killens ansikte kände han en otrooolig smärta i tummen, haha. Vad hände? JO, Fagersta-killen bet honom, rätt igenom handsken! Hahaha. Vilken jävla grej.
Sen visade de lite andra konstiga grejer som hade hänt de senaste 10 åren.. Jag har lagt in lite kommentarer i slutet på varje.. var ju bara tvungen=P Att folk kan ha otur kan jag ju gå med på.. men inte så här? Jiiises, vilka bacon.

Andra knäppa idrottsskador

Juni 1997: Som vi alla vet.. En av boxningshistoriens största skandaler. Mike Tyson biter av en bit av Evander Holyfields öra. Tyson diskas och tvingas sedan be Holyfield - och hela världen - om ursäkt. Vilket jävla reetard? Bit ens av en bit av örat på nån? 

Maj 2001: AIK:s landslagsback i fotboll Karl Corneliusson skivar gurka i köket. Han halkar, skär av senorna i vänster pekfinger och blir borta i sex veckor. HAHA, skivar gurka. Men jag undrar hur man kan halka av att skära gurka? Vad gjorde han samtidigt då egentligen. Dansade? Man står väl still när man skivar gurka... eller? haha

Maj 2002: Valencias landslagsmålvakt Santiago Canizares tappar en flaska after-shave som träffar foten så olyckligt att hälsenan skadas svårt. Canizares missar VM. Men stackars kille.. Orka missa VM pga en liten after-shave flaska? haha.

December 2004: Servettes Paulo Diogo firar segermålet mot Schaffhausen. Den nygifte Diogo klättrar upp på stängslet bakom målet, vigselringen fastnar och fingret slits av. Diogo varnas. Liiiite corny!! Va blire liksom.. Där ser ni varför man inte ska ha smycken på sig när man spelar fotboll, haha! Man KAN ju slita av sig fingret? Stackarn blev ju till och med varnad.. haha. Ojojoj.

Juni 2006: MFF:s sportchef Hasse Borg öppnar en läsk med en snusdosa. Kapsylen träffar MFF:s finske landslagsman Jari Litmanen i ögat. Litmanen blir borta ett par veckor. Haha, sikken otur va, Litmanen? :D

Januari 2007: Störtloppsåkaren Hans Olsson, 22, faller illa i en världscuptävling i Val d'Isere. Han tappar medvetandet, kanar på ansiktet på den isiga snön, och får svåra brännskador. Uuuusch, synd om han juuu!

Nu ska jag fixa till mig lite för att sedan åka iväg till Pekås och få lite instruktionspärmar och sånt.
Lateeer!


Match - Lagfest - Bakfylla? uh.

I fredags var det alltså premiären för mig med Grums. Vi åkte till Hagfors en fredag kväll kvart i sex. Matchen började halv nio. (KUL) Jag fick iaf spela center för första gången i heeela mitt liv. Har alltid.. alltttiiiiid spelat back. Har väl kanske provat nån gång som forward, men aldrig center.. haha! Det vart ju en upplevelse:P Jag var lite (läs; väldigt) yr till att börja med, men det blev ju bättre och bättre. Så jag tycker att jag får godkänt iaf, hehe. Spelade back en period, sen flyttade de upp mig i andra.. Ett ass gjorde jag också.. kändes bra, haha. Fick spela på topp i boxplay också, vilket jag inte gjort sen jag spelade i Grums för några år sen=) Hur som helst så blev det 5-5 och det vart en riktig kämpamatch från våran sida då vi låg under hela matchen.
Trivs så jävla bra nu och har hur kul som helst! Jag älskar ju det här:) Har fått ett väldigt fint mottagande av alla söta lagkamrater också, inte så svåra att lära känna direkt:)


Snygg logga för övrigt, haha.

Speciellt inte svåra att lära känna efter igår iaf, haha. Hade lagfest hos Kajsa och käkade lite tacos o sjöng lite karaoke och spelade Buzz. Och krasch boom bang så hade jag druckit upp en hel vodkaflaska och två cider? haha. Hade iaf inga problem att stå på benen och jag mådde skitbra!:P Skulle väl kunna må bättre idag.. menmen. Väärt! Jag och Felicia var för övrigt jävligt bra på Buzz, haha. Jag sabbade dock två gånger så vi fick minuspoäng, annars hade vi nog vunnit!:D Nu vann FriTiNi istället - Frida Tina Ninni :) Buuuuuuuuuuu! haha. När vi väl kom ut så blev det Nöjesfabriken, träffade Nathali och Chlättie också, dansade med Chlättie heeeela kvällen. Just like back in the days;) Tack Annika för sovplatsen.. guld värt!:) Nu ska jag väl slänga in lite bilder också..

   
   
   
   

Så jävla söta är ni!!


Over & out..
//Marie.

Bonde-söker-fru-kul!

Haha, kollade på Bonde Söker Fru förut. Fredrik är ju så jävla konstig? Nån mer än jag som inte hör vad han säger eller? Bara massa BJÄBB.. Jises. Den där Jessica som Karl-Petter träffar är ju inget av det smartaste jag har lyssnat på heller, haha. När de satt o skulle käka och hon läste menyn - Ojojoj. "Ja men till sluut så fattade jag liiite iaf. För fish.. det betyder ju fisk. Ja? Så då tog jag en köttbit." Haha. Precis som den gången hon undrade om en 2 kilos hamburgare va mycket? "Ja antagligen eftersom en vanlig hamburgare brukar va på 90 gram", svarade Karl-Petter. Kulkulkuuul! Karl-Petter som för övrigt är liiite för söt:D

Nu blir det sängen snart..
Ska bara ringa ett samtal först. Nighty!!


13 dec. Lucia? Eller?....

Igår kväll va jag på hockey i Grums innan träningen. I andra periodpausen kom det ett luciatåg in på isen. Måste säga att det var ganska mysigt faktiskt. Helena, min gamla musiklärare från högstadiet var det som hade hand om det hela. Hon körde exakt samma luciaprogram som jag var med om, när jag gick på högstadiet.. haha. Söt är hon, gillar henne:)
För att höja luciastämningen här då så tänkte jag att jag skulle bjuda på den här bilden, hehe. Blakk mobilbild, men ändå?... :)


image585

AAW.. fint ju! haha. Lucia idag alltså.. känns skitkonstigt egentligen. Känner som vanligt ingen julstämning alls. Det kommer väl dagen innan julafton kanske, eller på julafton till och med. Om ens då? Sorgligt...

Vad ska jag göra idag då? Hmm.. tvätta ska jag göra. Gå ut och gå och sen laga mat, finns inte jättemkt att göra här ute. Så man får göra det bästa av situationen. Vilket jag försöker med..

Nej, nu blir det på med långkallingarna och bege sig ut i minusgraderna och ta en promenad.

Love!


Sthlm Sthlm - världens stad..

Nu ska vi se om vi får någon ordning på det här då. Åkte alltså till Sthlm i torsdags kväll. Träffade min kära vän Jeanine och åkte hem till henne på Tyresö. På fredag kväll åkte vi till Globen för att jobba på idol finalen. Det var hur galet som helst! Började klockan 14 och fick gå hem 01.. puh. Va liiite sliten där på slutet kan jag säga. Ont i fötterna också, minst sagt. Vad gjorde vi då? Jo, jag fick jobba en våning upp vid Kelly Clarksons loge först, hämta grejer som hon och hennes crew behövde osv. Sen va jag backstage där nere bland alla idoler och juryn osv. Sprang runt mest hela tiden och det var tokstressigt. Man hade ingen lugn stund nån gång.. Men det var ju lätt värt det:) Lite pics därifrån tänkte jag bjuda på.. de här första bilderna är tagna med min mobil. Så det är gaaanska dålig kvalitet.. öm en säger:P

  
Ett fullsatt Globen. Marie. Amanda.

  
Lite konfetti så där. Helrätt skylt, bara bilden på mig som fattas. Mattias, yummie.

  
Jag o Kelly Clarkson. Gynning o Berg. Lite idolgrejer.

Så där ja.. galen kväll iaf. kommer förmodligen minnas den ett bra tag framöver, haha. Efterfest på Café Opera vart det också. Men vände typ i dörren. Lite småtätt med folk så där, hehe.

På lördagen var det självklart fest! Och Jeannis kom med Eva och Elin, alla tre gryymt söta människor! Jeanine och jag är ju ganska söta vi också faktiskt, haha. Vi tog det lite lugnt till att börja med, men sen satte dansen igång och då blev det bara värre och värre tror jag!:D Kul hade vi iaf! Of course, vad annars? ;)

   
   
   
   
   


Så där kan det alltså se ut.. några riktigt klockrena bilder hann vi allt med:) När vi åkte in till stan så sa Elin nåt kul om Globen också.. Jag typ.... dog av skratt. "Utanpå ser den ju ganska liten ut, men inuti är den jättefet och..... bred", haha. Så jävla skön. Lägg till norrländsk dialekt också, så blir det ännu bättre;) Sen när vi åkte tunnelbana så va det en kille som sa att Jeannas näsa va delad? Först sa han att hon hade snygg mössa.. och sen det där? Hur ser en näsa ut när den är delad? Jag förstog inte riktigt, men han tyckte nog att han kom med nåt smart där... men icke. Vilket folk....
När vi väl åkte hem, åkte vi med en buss som tog typ en timme.. va inte speciellt kul faktiskt. En timme är låång tid. Och väl hemma slocknade vi direkt. Jösses. Jag gillade kvällen iaf:) Mums! Mer sånt! Tack för kvällen och helgen mina gummor. Det har varit en toppenhelg! 
Till jul kommer Jeanna och Linda hem också, då blir det garanterat mycket fest och massa kul! Längtaar!

Nu måste jag ta upp tvätten o sen laga mat. Höörs!
Love!

Stockholm i mitt hjärta?

Ja. Faktiskt. Så är det. Jag trivs som fan där.. borde flytta dit. Det vore nåt det.
Tänkte bara säga hej nu.. orkar inte skriva massa. Ville bara säga att jag har haft en toppenhelg i huvudstaden och att det kommer mer imorron. Bilder och lite annat skoj.

Önska mig förresten lycka till. För imorron bitti bär det av till skoghall och en arbetsintervju. Good luck to meee!

Haaalo.

And off I go!

Nu är det snart dags! Det har äntligen blivit torsdag och jag beger mig iväg till huvudstaden 16.30. Ska bli riktigt kul! Speciellt att få träffa Jeanine och Jeanna och deras vänner:) Sen ska det väl inte bli helt tråkigt att jobba på idol-finalen imorron kväll heller kanske.. hehe. Hoppas på fest på lördag också! Så hoppas att Jeanna och hennes söta små vänner kan hänga på också.. Vore kul!
Magkatarren har försvunnit och ingen magsjuka har jag fått heller så.. jag är nöjd:) Har dock inte riktigt samma aptit som förut, har nästan inte ätit nånting. Två portioner soppa på två dagar. Det är inte så mycket det. Menmen.. hittar nog aptiten igen ganska snart hoppas jag...

Tränade förresten första träningen med Grums igår också. Säger bara det.. vilken skillnad! Och då menar jag inte i spelet utan hur tränaren agerar. Synd att det inte finns sånna tränare i Skattkärr, förstå ens vad bra det skulle gå då! Trivs som fisken i vattnet i det nya laget och har fått ett mkt varmt mottagande. Sweeeet! Duuude! :D

Ses i huvudstaden! :)

image552

Jeanna Jeanine Marie

Hjäääääälp!

Min stackars pappa har fått magsjukan :( Jag ska hålla mig på mitt rum resten av natten och imorron iaf.. ujamejen. Får inte - fåååår inteeeeeeee få magsjukan. Inte nu, jag ber på mina bara knän! Ska åka till sthlm på torsdag ju.. då kan man ju inte bli sjuk helt plötsligt. Det går inte.. nej... det går inte! När som helst annars.. men inte NU! Magkatarren börjar ju precis släppa också.. då kan man ju inte gå o bli sjuk igen? Så funkar det ju inte.

Godnatt kära vänner.. Be för mig..... snälla?

Flytt igeeeen, haha.

Lugn nu.. ingen sån flytt den här gången. Ska byta lag.. nu är det klart :) Har gått tillbaka till moderklubben Grums IBK, div 2 och jag kan inte vara gladare :) Det här känns jättebra och det känns som om jag kunde ha kommit på det här lite tidigare. Jag kommer inte riktigt överens med tränarna i Skattkärr, så då kan jag ju lika gärna dra därifrån? De har inte direkt behandlat mig okej.. så då slipper dom. De försökte övertala mig att stanna, men de kan draa! Nu har jag det bra:) Ska träna med Grums på onsdag, så då börjar det roliga! Ann-Marie va så söt förut också.. haha. Hon blev så glad att jag skulle börja i deras lag, så hon hoppade upp på läktaren och gav mig en kram! Sånt uppskattas :)

Har förresten fixat den där grejen nu, så jag kan föra över bilder från digkameran. Eller jag har inte gjort nåt för att fixa den, men folket på Gruvön har fixat. De kan allt de där göbbera :) Så TACK! :)

Kan väl klämma in lite bilder från brorsans inflyttningsfest förra helgen då när jag ändå håller på :)

  
Brorsan o Jill. Emma pussas med Ida. Jag pussas med flaskan?

  
Nike Cez Dan. Dan & Emma. Allsång? Eller vad?

  
Brushaan o ja. Syskon? Nike o ja.. Inte syskon :P


Brorsans flickvän Emma o ja.


Så, nu får de va nog. Öörker inte mer. Blir sängen nu. Sooooooov med mig!!!! Förbannat......

Maria Mena..

Kom att tänka på den här låten.. bara sådär. Hon har gjort väldigt mycket bra faktiskt!


Räknar ner..

Gårdagen var ganska skön faktiskt. Var och tittade på våran match först, som de vann med 8-2 typ. Way to go!! Sen åkte jag, mama o papa till VÅLBERG (hahah) och tittade på Nor - Grums. Vart faktiskt en riktigt kul match att titta på. Grums vann iaf. Fint det.

Idag måste jag plocka lite kläder och organisera lite i mitt rum här hemma.. Ser lite tokigt ut just nu med 10 olika klädhögar på en väldigt liten yta på golvet, haha. Men det fixar jag det.. Ikväll blir det väl träning om det blir som det är tänkt.

Räknar veeerkligen ner nu.. På torsdag ger jag mig av till huvudstaden till Jeanine och Jeanna. Jobb på fredagen, men hoppas på brakfest på lördagen:) wiewiewiewiewiiieee! De här dagarna innan får gå fort.. Ge mig torsdag torsdag toorsdaag!


Nej.. nu ska jag dyka ner i klädhögen!

image541

Grattis sis!!

Min kära syster yster fyller halvtant (enligt henne själv:) idag! hehe. 25 fyller hon iaf.. om det är halvtant eller inte får ni väl avgöra själva:P Har ju ingen bild eftersom jag inte har min dator.. men det blir  inte syrran ledsen över. Det vet jag iaf. :D Älskar dig sis!
Har varit hos henne, Martin (gift med) och Alexander (son) sen igår kväll. Har firat henne idag och pysslat heeela dagen. Har varit riktigt kul faktiskt. Trodde inte att jag va den typen som va duktig på att pyssla, men fick till några riktigt fina grejer faktiskt, haha. Kolla bara här:

  

Den där tomten i mitten har bara varit ull.. okej.. ULL :D haha. Jag är braaa :D
Nu måste jag kila! Puss o hääj!