Hus = JOBB

Huvvaligen.. det är jobbigt att flytta till hus, hehe. Ved ska bäras in, gräs ska klippas och det ska eldas i pannan. Det är det vi har gjort idag. Men LITTE varmt. Jiises. Men klaga ska man inte göra. Jag gillar det!

Vi flyttar ju inte in ordentligt förrän på fredag, så då blir det inredning och sortering av alla våra kläder och andra grejer. Så under kommande vecka kommer vi bo hos syster och Martin. De är på semester den veckan också, så vi stör inte=P.

Längtar till fredag!

Beställde mobilt bredband idag också, gratis året ut. Toppen. Får det inom två veckor. Så det kommer inte komma in så många inlägg framöver, men det kommer om ett par veckor. När vi har kommit i ordning. Kommer väl komma nåt nån enstaka gång nu också förstås. Om jag hittar nånstans att sätta mig och skriva vill säga.

Hörs!
PYSS!

Kommentarer
Postat av: mamsen

Hej

Hoppas att flytten gick bra, och att ni får det bra i det nya huset. Kommer snart och hälsar på Tusen miljoner kramar och pussar. Älskar dig

2008-07-28 @ 09:22:37
Postat av: Marie

Japp, det gick bra! Vi ses på lördag=)

2008-07-30 @ 09:19:22
Postat av: Lena

Lessen att vi inte kan komma pa inflyttningsfest, men d blir party senare nar vi kommer :) Hoppas att ni trivs i nya huset :) Puss & Kram

2008-07-31 @ 13:53:33
Postat av: Marie

Tack Lena! Party är givet=) P&K

2008-08-02 @ 15:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback