Update..

Mmmm, har precis grillat fläskfilé och käkat det tillsammans med hasselbackspotatis och bearnaisesås. Äckligt gott!! Daniel är grillmästaren nummer 1 faktiskt.. måste väl erkänna det=). Försökte få med honom på fotboll idag också, men snacka om omöjligt, hehe. Det får väl bli en annan gång.

Vädret är helt underbart också! Jag gillar det.. Daniel också som har blivit kräfta. Smart o sitta i solen hela dagen utan o smörja sig.. speciellt med den hudtonen som han har också, haha. Menmen..han gör väl som han vill=).

Ett sent men STORT grattis till Jeanna också som fyllde år i onsdags! 23 år minsann.. tiden går fort alltså. Kändes som om det var igår som vi härjade varje helg, sjöng på ballen på Orrkullegatan och kissade ikapp (!) ute på Karlstads gator när vätskeintaget på bussen in vart alldeles för stort, hehe. Nästan ledsamt hur mycket man saknar just den tiden. Vi var ju råtighta!

Inatt bär det av till jobbet igen också.. och imorgon bitti åker vi till Sunne till brorsan med familj. Emma fyller år imorgon, så vi ska dit och fira henne. Så GRATTIS Emma!=) Så får Molly och Nowa leka med varandra också=)

Nu skriker Molly efter käk.. bäst jag springer=)
Pussokram!

Kommentarer
Postat av: jeanna

hehe, bussresorna är nog det jag saknar mest... :) TACK gumman.

2009-06-09 @ 15:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback